15.04.11, 09:36
Dziewczyny jak znalezc dobrego dentyste?Czy sa moze jakies strony,gdzie mozna poczytac opinie pacjentow itd?Moje dzieci sa zapisane w Jeugdtanzorg w Hadze,ale terminy na wizyte sa koszmarnie dlugie (bylismy na kontroli w marcu,a na plombowanie umowili nas na czerwiec) i chcialabym zmienic dentyste.Ma ktos mose doswiadczenie w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: Dentysta 15.04.11, 10:19
      Nie znam niestety zadnej strony, choc prawdopodobnie cos takiego jest. Mlody ma dzieciecego dentyste, ktorego znalelismy przez znajoma, ona go do praktyki wcisnela, nasze dzeciaki mialy niby razem jezdzic. Sami mielismy dentyste znalezionego przez ksiazke telefoniczna, jak szukalam, to byl jedyny w okolicy, ktory jeszcze mial miejsce. Nic dziwnego:/ czekalismy kilka lat, teraz rozszerzaja praktyke w okolicy i u denysty, ktorego polecala mi i kolezanka, i sasiedzi i nawet poprzednia wlascicielka naszego domu zwolnilo sie miejsce. Wlasnie psiapsiola mi o tym powiedziala, migiem sie zapisalam i w zasadzie w ciagu 3 tygodni juz miejsc nie maja:/ A dentysta swietny, mialam "przyjemnosc" posiedziec w fotelu, pan nie dosc ze fachowiec, to fajny, wszystko tlumaczy co robi, uprzedza, co ewentualnie moge czuc i jakby nie byl blondynem, to bym go nawet za przystojnego uznala;) biorac pod uwage fakt, ze kilka lat nie bylam u dentysty, bo poprzedni w ogole byl jak robot, a ja sie panicznie boje, to obecny ma wielkiego plusa. Mysle, ze najlepiej popytac wsrod znajomych i moze poszukac ciut dalej. Z mlodym jezdze blisko 30 km, na wizyty kontrolne trzeba sie umawiac z miesiecznym wyprzedzeniem, ale jak zab boli czy cos sie dzieje, to umawiaja w ciagu tygodnia, czasem nawet tego samego dnia. Moj mody ma tak, ze na kontroli wszystko jest ok, a pare tygodni pozniej a to zeby lamie, a to wybija;) Chyba zakochany w swojej pani,m zreszta nic dziwnego, pani przekochana, w dodatku niewiele wieksza , ma cos ciut powyzej 150 cm wzrostu, chodzi w rozowym fartuchu i dzieciaki ja uwielbiaja;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka