gosia06 08.10.06, 10:23 Może mnie ktos oświecic jak to wygląda? Bo chyba mam, ale nie wiem, czy to to..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corneliss Re: Mata edukacyjna 08.10.06, 10:29 kwadrat z lukowato wygietymi palakami na ktorych zawieszone sa zabawki ;))) Gosia w Etosie widzialam fajne maty teraz - maja nad czescia do lezenia cos jakby sklepienie, sa super kolorowe i maja fajne zabawki (firma PlayGro) jedna piszcza inne szeleszcza, sa tez tkeie do odkrywania latki itp. okienka z siateczki, super to wyglada ja mam Tiny Love i juz musze robic rozne kombinacje zabawek doczepiam nowe chowam stare... klade mlodego na brzuszku... Odpowiedz Link
parole_parole Re: Mata edukacyjna 08.10.06, 10:30 Np. takie cos :-) www.allegro.pl/item130004196_mata_edukacyjna_farma.html Odpowiedz Link
gosia06 Re: Mata edukacyjna 08.10.06, 10:33 ooooo, dzięki, ależ wy szybkie jesteście. Znaczy się nie mam. Poczekam aż prababcia kupi :-)))) A pas poporodowy? Można tu gdzies kupić, bo się nigdzie nie spotkałam? Odpowiedz Link
corneliss Re: Mata edukacyjna 08.10.06, 12:52 popatrz, popytaj w Prenatalu, a moze u Ciebie w miescie jest siec sklepow Thuiszorgwinkel tam maja napewno takie rzeczy... Odpowiedz Link
parole_parole Re: Mata edukacyjna 08.10.06, 17:37 gosia06 napisała: > ooooo, dzięki, ależ wy szybkie jesteście. Znaczy się nie mam. Poczekam aż > prababcia kupi :-)))) > > A pas poporodowy? Można tu gdzies kupić, bo się nigdzie nie spotkałam? Oo, a to potrzebne? Ja nie mialam, nawet nie wiem co to takiego. Odpowiedz Link
gosia06 Re: Mata edukacyjna 08.10.06, 18:38 podobno szybciej brzuch sie gubi. Moja mama używała staroświeckiego pasa do pończoch po wszystkich ciążach. Odpowiedz Link
beba3 Passss 09.10.06, 16:59 A ten pas to zadziala i potem? ;-D Bo mam taki jeden brzuch do zgubienia. ;-) Mi w Polsce odradzano obwiazywania a nakazywali wciaganie brzucha...Tja.. I nic nie pomoglo... A w Holandii sa 'za'? I jakies fajne to cos jest? Odpowiedz Link
nesla Re: Passss 09.10.06, 19:43 Ja kupilam takie cos ale mi odradzono uzywania i nie nosilam, z reszta czulam sie w tym jak robot, nie dalo sie Odpowiedz Link
gosia06 Re: 09.10.06, 22:09 o takie coś mi chodziło: www.beslist.nl/mode/q/Taillevormer.html A dlaczego ci odradzono? Odpowiedz Link
corneliss Re: pas 09.10.06, 22:23 i inne rzeczy pisalam wyzej o sieci tych sklepow: www.vegro.info/winkels/index.asp Odpowiedz Link