monikat4 20.02.07, 11:30 Mam pytanie jak sie nazywaja owsiki po holenersku i JAKIE LEKI mozna tu dostac na to i czy trzeba do lekarza z dzieckiem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada9611 Re: Owsiki 20.02.07, 13:17 Z tego co u moich dzieciach idziesz do apteki -mowisz ze dzieci maja wormpjes in onlasting i dostajesz dwie tabletki ,jedna teaz druga po 12 dniach ,zaywasz.przepraszam za ewantualne bledy.apteka wystarczy. Odpowiedz Link
tijgertje Re: Owsiki 20.02.07, 15:35 Tak, tylko jeszcze trzeba powiedziec, dla ilu osob: tabletki musza wziasc wszyscy domownicy. Odpowiedz Link
saraanna Re: Owsiki 20.02.07, 18:11 Owsiki to aarsmaden.Nie musisz isc do lekarza ,bo tabletki dostaniesz w kazdej drogerii a nazywaja sie Mebendazol.Sara miala owsiki rok temu ,co prawda poszlismy do lekarza na badanie kalu,ale badania nic nie wykazaly,ale ja widzialam je, wiec lekarz mi to zapisal.Tabletki sa sprzedawane po dwie w opakowaniu ,wiec musisz kupic tyle opakowan ile jest osob w rodzinie.Nie zapomnij tez wszystkiego wyprac i dobrze wyszorowac mieszkania,bo jajeczka moga byc wszedzie. Odpowiedz Link