freya_v 20.10.14, 15:22 Tak tu cicho i spokojnie więc sprawdzam czy jesteście i czuwacie proszę o pytania w miarę konkretne i coś lekkiego do wyboru tarot anielskie i lenormand (te ostatnie to świeżynka w kolekcji) zapraszam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabina_online Re: Komu wróżbę:) 20.10.14, 15:27 Witam!Co z moją racą czy zostanę na dłużej niż 3 miesiące?Z góry dziękuję to ważne dla naszych finansów ;/ Odpowiedz Link
freya_v Sabina 20.10.14, 15:39 Myślę że tak. Pokazały mi się Twoje lęki w 9 mieczy a w takim stresie można nad zbyt wyolbrzymić problem.. Tymczasem żadne problemy finansowe wam nie grożą. 2 puchar i 9 monet mówi o zawarciu ugody i przedłużeniu. Są z Ciebie zadowoleni (6 buław) na wyniku kapłan to bardzo dobra karta na stałe zatrudnienie. Zmiana umowy w olicach marca mi się pokazała. Odpowiedz Link
sabina_online Re: Sabina 20.10.14, 16:46 serdecznie dziękuję bardzo bym chciała by się udało Odpowiedz Link
dobrawrozkajudyta Re: Komu wróżbę:) 20.10.14, 22:33 Freyo, bogini, czy możesz zajrzeć w karty i powiedzieć co blokuje moją kreatywność i umysł oraz nie pozwala cieszyc się pracą i poświęcić pasjom? Bo czuję jakby mi ktoś mózg watą owinął i umysł się rooozleniwił. Dlaczego, ja się pytam? Odpowiedz Link
freya_v Judyta 25.10.14, 20:08 A bo teraz fazę wisielca przechodzisz i tak się człowiek właśnie męczy bo tu trzeba na wnętrzu się skupić na duszy, umyśle itd a nie za roboty się jakieś brać karty radzą powspominać coś, odwołać się do przeszłości (6 puchar) pooglądaj zdjęcia pamiątki jakieś to się trochę wyciszysz.. Przy wisielcu trzeba wrócić jednak do tego co było ogólnie. Przemyśleć wszystko przeanalizować. Brak u Ciebie radości (słońce) i spontaniczności (głupiec) ale to dobrze bo taki "gorszy" nastrój jakby nie patrzeć sprzyja rozmyślaniom nie zaszkodzi trochę pomarudzić trochę samokrytyki nie zajadaj tylko tego dziwnego stanu bo po kartach 9 puchar i diabeł myślę że coś jest nie tak z prawidłowym odżywianiem Odpowiedz Link
algaria Re: Komu wróżbę:) 20.10.14, 15:51 To ja lenormand - na życie uczuciowe tak do końca roku (szkolnego hihihi) Odpowiedz Link
freya_v Algaria 20.10.14, 16:05 Bocian krzyż niedźwiedź trumna list wąż dom drzewo w uczuciach trudne czasy nastaną o ile teraz sobie radzisz tak teraz się coś zmieni i bardzo podupadniesz psychicznie. Krzyż jest tu zwiastunem cierpienia smutku samotności niedźwiedź mówi że z czasem będzie to coraz bardziej przytłaczające razem z trumną możliwy tu akt desperacji.. List tak mi się tu skojarzył że postanowisz nawiązać jakąś znajomość może w jakimś portalu? Acz kolwiek nie widać dalej by coś z tego wyszło. Tu wygląda na tymczasową znajomość nie w realu. Internetowa lub telefoniczna później więcej czerpać będziesz radości z życia rodzinnego. Skupisz się na domu i więzach rodzinnych. Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 20.10.14, 17:03 Dziękuję za wróżbę - oby się nie spełniła ... Ja silna jestem przetrzymam wszystko Portale randkowe to ostatnia rzecz na jakiej bym się rejestrowała, aż tak zdesperowana nie jestem imam nadzieję nie być. Ostatecznie jest borsuk, a jak jego zabraknie to mojego misia pluszowego zdejmę ze strychu i też będę miała kogo kochać Odpowiedz Link
nikix Re: Komu wróżbę:) 20.10.14, 16:01 To ja poproszę Lenormand Na taką jedną b ważną sprawę. Jakie w czwartek będzie rozstrzygnięcie tej sprawy korzystne czy niekorzystne? Odpowiedz Link
freya_v Nikix 20.10.14, 16:09 Kosa ogród drzewo jeśli w grę wchodzi jakieś spotkanie to myślę że do niego nie dojdzie i trzeba będzie na rozwiązanie poczekać. Odpowiedz Link
nikix Re: Nikix 20.10.14, 18:05 Dzięki Nie dobrze. Miałam nadzieję na "jakiś koniec" bardzo długo to trwa. Odpowiedz Link
bronxi Re: Komu wróżbę:) 20.10.14, 16:31 Więc ja też poproszę nową lenormand na relacje z moim partnerem.. Z góry dziękuję Odpowiedz Link
freya_v Bronxi 20.10.14, 16:45 Nie mam dobrej wróżby dla Ciebie wyciągnęłam trumnę a to zwiastuje koniec miłości związku.. Będziesz walczyć dążyć do odbudowania relacji (gwiazdy) ale on definitywnie ty zakończy (kosa) kobieta się nowa pojawi(wąż) i to będzie główną przeszkodą dla odrodzenia się związku (góra) Odpowiedz Link
babowa Re: Bronxi 20.10.14, 16:58 freya, ja mam przyziemne moja grupa ma w przyszłym tygodniu pasowanie ja , znana sraczka, juz mysle czy bedzie ok spojrz, jak bedzie cała uroczystosc odebrana przez rodzcow, jak pojdzie tym moich puchowym orłom:d Odpowiedz Link
freya_v Babowa 20.10.14, 17:44 Czy oni tam będą coś recytować w sensie apel jakiś? Wyszło mi że za mało czasu na to wszystko. Oni tak powoli się oswajają i jeszcze jakby nie do końca dotarło to i tamto (rycerz monet w negatywie) ale są też w stresie bo to nowa droga dla nich (10 mieczy i 6 mieczy) z żyjesz się z nimi bardzo w królu monet widać że będziesz chciała dla nich bezpieczeństwa przede wszystkim będą prezenty! 6 monet na wyniku więc coś się komuś dostanie Odpowiedz Link
caro-caro Re: Bronxi 20.10.14, 17:56 Babowo! Ty dzielna kwoka jesteś. Jestem przekonana, że wszystko będzie furczeć jak trza! Odpowiedz Link
re.ne Re: Komu wróżbę:) 20.10.14, 17:04 Witam Poproszę Anielskie co mnie czeka w listopadzie? Odpowiedz Link
freya_v Rene 20.10.14, 17:48 Dwie karty na listopad POJEDNANIE- ktoś z Twojej przeszłości znów da o sobie znać. ODRZUC NAWYK KONTROLOWANIA- pozwól tej sytuacji rozwijać się w naturalny sposób. Odpowiedz Link
re.ne weryfikacja 12.11.14, 08:51 freya_v napisała: > Dwie karty na listopad > POJEDNANIE- ktoś z Twojej przeszłości znów da o sobie znać. > ODRZUC NAWYK KONTROLOWANIA- pozwól tej sytuacji rozwijać się w naturalny sposób Po kilkuletniej przerwie uprawiania mojego hobby, zaprowadziłam córę na moje miejsce i spotkałam wielu starych znajomych. Wskazówka z kart dla mnie bardzo CENNA. Jeszcze raz bardzo dziękuję Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Komu wróżbę:) 20.10.14, 17:18 Uprzejmie bardzo poproszę. Chodzi o ocenę czegoś i radę. Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Agat 20.10.14, 17:54 Czy to co robiłam było interesujące dla ludzi? I jeśli można kartę radę w tym samym temacie. Odpowiedz Link
freya_v Re: Agat 20.10.14, 18:20 Jesteś i będziesz poddawana chłodnej ocenie ale i obiektywnej sprawiedliwej.. Mam wrażenie że trafiłaś w złą grupę docelową w sensie nie na tych ludzi co by akurat to ich konkretnie interesowało. Może jest im to coś dosyć obce.. Tobie za bardzo dokuczyło zmęczenie (4 mieczy) a kogoś tam tak naprawdę nie interesuje czy ktoś ma siły czy nie itp mają oczekiwania i chcą czuć satysfakcję. I jak oni mają ją czuć skoro Ty sama jej nie czujesz gwiazda w negatywie o tym mówi. Uwierz w siebie a napewno będzie Ci łatwiej poprostu. Napewno utkwiłaś im w pamięci (6 puchar) Odpowiedz Link
ag_at5 Re: Agat 20.10.14, 18:55 Dzięki Freya bardzo. Tak naprawdę zadając pytanie, stwierdzilam, że już mi to wisi i powiewa. Nie czas na to. I chyba to jednak nie dla mnie. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Komu wróżbę:) 20.10.14, 17:51 Witaj Frayko poprzednim razem nie zdążyłam ustawić się do Ciebie w kolejce. Ja niestety monotematyczna jestem, ale mimo to, bardzo proszę, popatrz jak tam z życiem uczuciowym kogoś dla mnie (bo co z moimi uczuciami to ja wiem... ) Pozdrawiam Odpowiedz Link
freya_v Caro 20.10.14, 18:44 Anioła wylosowałam. NOWA MIŁOŚĆ- jakaś nowa osoba obudziła w tobie (w sensie w nim) romantyczne uczucia. Odpowiedz Link
freya_v Na zakończenie 20.10.14, 18:49 Jak otworzyłam wątek wyciągnęłam karty na to jak mi się będzie wam wróżyło jakie będą najczęściej pytania itp wyciągnęłam 5 mieczy. Trochę się przestraszyłam pyrrusowy sukces.. Wróżby zrobione ale niestety dużo było tych mało pomyślnych dużo złych wieści. Trzymajcie się zatem dziewczyny. Życzę wam by źle wróżby się jednak nie spełniły zamykam wątek i do następnego razu Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro 20.10.14, 18:51 Ooo?! Ciekawe czy się pan ujawni... bo nie wiem kto to może być Dziękuję Odpowiedz Link
a.motylek22 Re: Caro 20.10.14, 18:58 Witam to Ja poproszę na życie uczuciowe do końca roku karty anielskie jeśli można Odpowiedz Link
a.motylek22 Re: Caro 20.10.14, 18:59 Oj przepraszam nie zauważyłam , że wątek zamknięty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
freya_v Motylek 25.10.14, 20:15 Anioły: do końca października- JUŻ W KRÓTCE zdecyduj czego dokładnie pragniesz ponieważ to do Ciebie właśnie zmierza. Listopad- NIEODWZAJEMNIONA MIŁOŚĆ nie ma wystarczającego przyciągania bądź chemii by trzymać ten związek. Grudzień- WARTO NA TO POCZEKAĆ boski rytm oddziałuje na Twoje życie uczuciowe. Odpowiedz Link
a.motylek22 Re: Motylek 25.10.14, 20:55 Oj bardzo dziękuje za odpowiedź miło , że sie załapałam Jeśli mogę dopytać, pytałam tak ogólnie bez wskazywania konkretnej osoby choć przyznam , że jest ktoś w sercu ale nie chcialam juz o niego pytac, rozumiem , ze zmierza do mnie jakas miłość jest juz blisko w listopadzie bedzie jakies załamanie a w grudniu się unormuje? czy tez w tym przesłaniu miesza sie moja stara miłość z jakaś nową? Mam nadzieje , że nie zawiłe zadałam to pytanie Odpowiedz Link
7nikitka Re: Komu wróżbę:) 23.10.14, 14:36 prośba o wróżbę...2 pytania jeśli i czy w ogóle zejdziemy się z moim partnerem to kiedy to nastąpi? problemy zdrowotne, czy czekaja mojego tate i jak to sie skonczy? Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Komu wróżbę:) 23.10.14, 18:47 Jak to się mogło stać, że nie zauważyłam wątku Frei? Jakby przypadkiem drzwi jeszcze nie były do końca zamknięte, to poproszę odpowiedz na pytanie o losy znajomości z panem B, czy są szanse na związek, czy też głowy sobie nie zawracać... Zgodnie z zaleceniem Algarii, która radzi odciąć się od starych spraw i zrobić miejsce na nowe, to pan B. spełnia ten warunek nowości Odpowiedz Link
freya_v Nagietek 25.10.14, 20:24 Myślę że warto się zainteresować tym panem przyjemne chwile widać z nim spędzisz (rycerz puchar) a i dalsze karty są dość obiecujące 10 puchar wisielec 10monet szczególnie ta ostatnia na stałe związki jak najbardziej Odpowiedz Link
freya_v Nikitka 25.10.14, 20:20 Z partnerem relacje się poprawią ale tymczasowo. Do końca roku będzie w miarę ok ale on z czasem odejdzie tak na dobre.. pierwsza połowa roku 2015 nie wygląda dobrze jest sporo cierpienia i życia w zawieszeniu. Będzie ciężko Odpowiedz Link
7nikitka Re: Nikitka 26.10.14, 10:36 freya a co z tata ? jego zdrowiem? A mnie czeka jakas milosc i szczescie ale na stale i kiedy, skoro to nie przetrwa? Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Komu wróżbę:) 24.10.14, 09:51 ja jestem i czuwam.) poszłam do lekarza i trafiła mnie strzała amora.Zupełnie nieoczekiwanie. Lekarz w 100% w moim typie (jesli chodzi o powierzchowność). Czy tego lekarza tez? Jakoś nie wiedział co mówić, jąkał sie.. Znam juz to uczucie i nie zdarza mi sie często taki strzał) Tu chyba na kontunuacje szans nie ma, ale nie moge przestac o tym wszystkim myślęc. Co na to Twoje karty? Buziaki Odpowiedz Link
freya_v Pinia 25.10.14, 20:27 Wg mnie on dość profesjonalnie podszedł do tematu (8 monet kapłan król monet) nie sądzę by coś tu z tego wyszło. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 26.10.14, 09:37 Dziękuje Ci bardzo, ze chcialas jeszcze odpowiedziec. Co do tematu, masz rację-on b.profesjonalnie podszedł do mnie jako pacjenta. szkoda.. Odpowiedz Link
niunia7472 Re: Komu wróżbę:) 24.10.14, 15:47 proszę o uczucia karty lenormand olga 10.04,87 na kielka miesiecy Odpowiedz Link
freya_v Olga 25.10.14, 20:36 Bez fajerwerków narazie w listopadzie nie przyjemne rozmowy kłótnie dyskusje. Na początku roku problemy finansowe odbija się na emocjach bo będą one przez jakiegoś faceta.. Więc początek roku nerwowy. Później zastój coś się zmienić może dopiero w maju. Odpowiedz Link
iza_p79 Re: Komu wróżbę:) 25.10.14, 21:13 Witam Czy ułożę sobie jeszcze szczęśliwie życie osobiste? Czy pogodzę się z bardzo ważną dla mnie osobą? Pozdrawiam ciepło, Gosia Odpowiedz Link
staryrogal Re: Komu wróżbę:) 17.11.14, 18:38 WitamJesli mozna to chcialabym sie dowiedziec cos o sprawach zawodowychczy w najblizszym czasie znajdę pracę okres do 3 miesiecy Odpowiedz Link