05.07.15, 20:36
Takie będą wakacje - urlop - wypoczynek - nikix w tym roku (pora sierpniowo - wrześniowa)

Taki będzie Q monet i 10 monet
Taki nie będzie as buław
wynik 3 buław, król monet 7 monet

Za dużo tu kasy w rozkładzie i o nią się wszystko rozejdzie - uważam że za granice nigdzie nie pojedziesz - jeśli już to gdzieś wypad do rodziny lub z rodziną - budżet mały niestety 7 monet pieniądze obiecane na które będziesz czekać
Ja zapytałam konkretnie o wyjazd to wyszły mi 2 mieczy, 7 mieczy Sprawiedliwość - ni jak podróż daleka mi nie wychodzi
Łono rodziny zostaje niestety uncertain
Obserwuj wątek
    • nikix4 Re: nikix 05.07.15, 21:10
      Dzięki za rozkład smile

Czyli żegnaj słoneczko sad
      Na szczęście mam "awaryjnie" rodzinkę nad Bałtykiem.
      To nie to samo ale zawsze coś na pocieszenie wink
      • algaria Re: nikix 05.07.15, 21:23
        Bałtyk to nie Bora Bora ale zawsze jakaś zmiana klimatu wink
        • nikix4 Re: nikix 06.07.15, 13:42
          A wiesz, że jest takie miejsce nad naszym polskim Bałtykiem, gdzie czujesz się prawie jak na Bora Bora smile
          Biały piasek, szerokie, prawie puste plaże. Nawet w środku sezonu smile Cisza i spokój.
          Wychodzisz albo wypływasz w morze daleko za falochrony i widzisz dno, i pływające rybki.
          Tylko, żeby słońce "dopisało".
          • caro-caro Re: nikix 06.07.15, 14:01
            Powiedz nam gdzie, a ta plaża przestanie być pusta hehehe. Zaraz zleci się stado wiedźm chcących mieć piękne widoki i spokój. Sabat na plaży? w sumie dlaczego nie? wink
            • nikix4 Re: nikix 06.07.15, 15:20
              W Chałupach smile
              Ale nie na TEJ plaży tongue_out
              Trochę bliżej, w stronę portu we Władysławowie.
              Można tam dojechać na rowerze albo dojść piechotą.
              Autem się nie da, bo nie ma gdzie zaparkować.
              Dlatego pusto smile Przeważnie Niemcy tam się plażują.
              • caro-caro Re: nikix 06.07.15, 16:30
                Na taką plażę chcę pliiiis...
                Nikix zazdroszczę Ci i tyle tongue_out
                Życzę Ci i wszystkim tu obecnym, udanych, pięknych w przeżycia wakacji big_grin
                • nikix4 Re: nikix 06.07.15, 19:24
                  > Na taką plażę chcę pliiiis...
                  > Nikix zazdroszczę Ci i tyle tongue_out

Oj tam. Pakuj się i przyjeżdżaj smile

Życzę Ci i wszystkim tu obecnym, udanych, pięknych w przeżycia wakacji big_grin

Dzięki Caro - Caro i wzajemie. Tak, żeby nam sił i energii wystarczyło do kolejnych wakacji wink
          • algaria Re: nikix 06.07.15, 15:21
            Nawet mi nie mów - tęsknie za takim naszym morzem - przez 10 lat spędzałam co najmniej 2 miesiące nad morzem (rodzice prowadzili ośrodek wczasowy) i powiem że w tej miejscowości był 2 ośrodki, jeno pole namiotowe i w sumie może 4 smażalnie - cisza spokój, cudowne mam wspomnienia z Bałtykiem
            " królowa fal lalalalaaaaaa" wink
            • nikix4 Re: nikix 06.07.15, 19:29
              To mamy podobne wspomnienia smile
              Mam wujka marynarza a ciocia prowadziła pensjonat.
              Wszystkie moje szkolne wakacje to Bałtyk.
              Zjeździłyśmy na rowerach "z paczką wakacyjną" wszystkie plaże od Karwii, po Hel.
              Piękne to były czasy smile
    • inguszetia_2006 Re: nikix 07.07.15, 10:50
      Witam
      Kurczę, ja bym powiedziała,że Nikix pojedzie w tej trójce buław. Że jakiś sponsor się znajdzie, długo wyczekiwany;-P Tak na poważnie - pieniądze się pojawią, zostaną zapłacone. Zaległa faktura? Od Króla denarów czy coś w ten deseń. Trudno tak czytać, jak nie wiadomo, co Nikix robi, czy jest freelancerem, czy na etacie siedzi. Dużo dobrych denarów - 10 i Król. Jakaś duża kasa się szykuje w wakacje moim zdaniem. Będziesz miała kasy w bród - Królowa monet i 10. Od rodziny dostaniesz coś zaległego? Ciekawe.
      Pzdr.
      Ing
      • nikix4 Re: nikix 07.07.15, 20:34
        Kiedyś przez chwilę pracowałam na etacie.
        Nie wytrzymałam.
        Nie ma to jak ... sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem smile

Inga - widzisz światełko w tunelu smile
        Może faktycznie coś z tego będzie. Znalazłam fajną stronę w necie. Last minute z Niemieckich biur podróży ultra all inclusive w 4 gwiazdkowym hotelu cenie 3/4 tego co HB z Polski w 3.
        Zaczynam polowanie tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka