Dodaj do ulubionych

Ale chujowo

04.01.16, 06:33
Jest ze ma zle, a pracuje biore teraz max lekow i powinienem jeszcze depakine wziasc na stabilizacje nastroju,chujowo sie czuje i mam lęki teraz,znowu cos mi sie pojebalo w glowie.Malo tego slyszalem juz dwa razy glosy jak ktos mnie woła ale nie mogl mnie nikt wolać bo bylem w domu.Innych objawow nie bede zdradzal.Chyba stresu za duzo moze ostatnio.Robilem kawe i chce zakrecac kurki od gazu odwrotnie kurwa cos mi sie po przestawialo w bani bo wydaje mi sie ze dobrze zakrecam a robie odwrotnie juz tak mialem kiedys.Na razie telewizora nie wlanczam wczoraj bylem u rodzicow w pokoju i kabarety lecialy wydawalo mi sie ze o mnie.Kurde biore leki wieksze bo nie chce teraz w szpitalu ladowac.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Ale chujowo 04.01.16, 07:28
      Weź lepiej konwulex,po depakine chrono włosy wypadały mi i tyłam.

Masz paranoję poalkoholową,to o czym piszesz to taki objaw jak na kacu ciężkim.
      Ja gotowałam wczoraj zupę na palniku bez ognia i unosił się w powietrzu dziwny zapach(gaz) ale się zorientowałam.Zgasł mi palnik po prostu.
      Też czasem słyszę głosy ale je odpędzam,ignoruję,nie są złe,jakieś obojętne zdania.Też ktoś mnie woła ale niech woła,co z tego że woła?Jak nikogo nie ma to wiadomo że nie ma i już/
      Czy to wywołuje u Ciebie Uwierzu lęk?

Adam Mickiewicz też słyszał głosy ale wykorzystał to świetnie w trzeciej części Dziadów.Czasem takie efekty są pomocne w twórczości jak widzisz.Napisz te głosy tu na forum ,jak ja kiedyś Maskowi w wątku "Antek".
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 07:48
      Jakim kacu? Jak w sylwestra nawet nie pilem.Poza tym mam jechac do sadu zalatwic sprawe ale mam lęk wyjsc z domu.Radia nawet nie slucham,mam tu jeszcze depakine znalazlem tez wezme a jak do pracy pojade? Siedze i kawe pije nic nie moge ogladac nawet na internet nie wchodze mam lekka paranoje i lekka psychoze ale jeszcze nie jest tragicznie.Starzy sie kapneli ale staram sie nie rozmawiac.
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 07:49
      A moze ty nie jestes? Czlowiekiem bo sie nie pocisz a ja z toba pisze.
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 07:52
      Receptory smaku cos mi sie zjebaly albo wszystko kwasne albo na cos chory jestem.Wczoraj ksiadz poswiecil dom moze cos rozpylil specjalnie.
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 07:54
      Albo poswiecil a ja jestem tym antychrystem z przepowiedni.
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 07:55
      Moze on wiedzial ze jestem antychrystem? Nie chyba nie jestem.
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 07:56
      Moze do Papieza zadzownic? I Powiedziec ze nim chyba jestem?
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 07:58
      Ale oni chyba wiedza bo byla kolenda dosyc szybko a ten ksiadz zostawil duzo obrazkow
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 08:00
      Chyba kosciol cos musi wiedzec,bo pewnie mnie obsewowali.
      • ditta12 Re: Ale chujowo 04.01.16, 08:07
        Nic nie jest.
        Nigdzie nie dzwoń,nie jesteś antychrystem.Jesteś normalny,wszystko będzie dobrze,odpocznij,napij się dużo mleka,poleż w łóżku.Przejdzie ci.
        Odłóż ten Sąd jak możesz albo weź zwolnienie od lekarza na stawienie się tam,przesuną proces.Tak się robi oficjalnie.Możesz sobie zaszkodzić gdy w Sądzie będziesz niedysponowany.Poproś lekarza to na pewno Ci da.
        Poproś o coś na sen by się wyspać,nie kombinuj sam z lekami bo sobie zaszkodzisz.
        Wyśpisz tę paranoję i psychozę i będzie ok.
        Zrobisz jak zechcesz ale wydaje mi się że tak będzie dobrze.
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 08:02
      Dobra jade mam ciemne okulary to zaloze nie bedzie nikt widzial gdzie sie patrze.
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 08:04
      Hahahaha buhahahaha zaloze te okulary i nie beda widzeli ze ich obserwuje tez muhahaha
    • mercury_staff Re: Ale chujowo 04.01.16, 08:27
      Nie mam procesu po wyrok mam jechac a sprawe wygralem a sie ciagnela 3 lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka