bionda3 27.04.06, 19:28 Czy ktoś leczył lub leczy się u profesora Gmińskiego(chyba jest ze śląska)? zależy mi na rzetelnej opinii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikahb1 Re: prof.Gmiński 27.04.06, 21:43 WITAJ JA BYLAM NA WIZYCIE U DOKTORA GMIŃSKIEGO PRZYJMOWAŁ JESZCZE WTEDY W ZKOPANEM ALE PO PIERWSZEJ WIZYCI WIĘCEJ TAM NIE POSZLAM.DLA MNIE ZA DROGI.ALE NIEKTÓRZY SOBIE CHWALĄ ŻE DOBRY SPECJALISTA.JA JAKOŚ SIE NIE PRZEKONALAM.POZDRAWIAM Odpowiedz Link
bionda3 Re: prof.Gmiński 30.04.06, 13:08 monikahb1 napisała: > WITAJ JA BYLAM NA WIZYCIE U DOKTORA GMIŃSKIEGO PRZYJMOWAŁ JESZCZE WTEDY W > ZKOPANEM ALE PO PIERWSZEJ WIZYCI WIĘCEJ TAM NIE POSZLAM.DLA MNIE ZA DROGI.ALE > NIEKTÓRZY SOBIE CHWALĄ ŻE DOBRY SPECJALISTA.JA JAKOŚ SIE NIE > PRZEKONALAM.POZDRAWIAM Dzięki monikahb1! Właśnie sie do niego wybieram do Zakopca i byłam ciekawa. Pa. Odpowiedz Link
lideczka7 Re: prof.Gmiński 30.04.06, 14:22 Cześc pan profesor jest drogi, znam lepszych ,tańszych zalezy co ci jest. Odpowiedz Link
bionda3 Re: prof.Gmiński 02.05.06, 11:34 jestem już po wizycie u profesora. Zrobił na mnie całkiem niezłe wrażenie- konkretny, miły, uśmiechnięty, podtrzymał mnie na duchu. a tak w ogóle to mam hashimoto w porę uchwycone. Odpowiedz Link
jadles Re: prof.Gmiński 24.05.06, 14:53 prof.Gminski jako specjalista jest super ..jesli chcesz byc zdrowa to go proponuje .Ja leczyłam sie u niego przez 6 lat jestem zadowolona,pracuje w słuzbie zdrowia i nie znam lepszego... ludziska jada z róznych stron do niego .Przyjmuje w Katowicach,Zakopanym[ul,Strążyska,pensjonat Montana ] polecam ,pozdrawiam ...jula Odpowiedz Link