09.09.06, 00:25
Witam chcialam sie zapytac o wynik tsh. W tygodniu ide do lekarza po
skierowanie na dalsze pobranie krwi i sprawdzenie reszty zwiazane z
tarczyca,chodzi mi jednak o badanie tsh ktore mialam zrobione w 2005 roku i
wynosilo 3,89 ulU/mL a teraz w 2006 1,98 ulU/mL. Bo jednak troche spadlo wiec
czy moze tak byc? wiem ze musze zrobic reszte badan,ale zaciekawilo mnie to
jak spojrzalam wlasnie przed chwila na te wyniki.Bede wdzieczna za
odp.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ewaxxx5 Re: TSH 10.09.06, 02:02
      Z 2006 roku Twoj wynik TSH jest bardzo dobry i twoja tarczyca jak widac teraz
      bardzo dobrze pracuje .Wczesniej mialas troszke na wyzszym poziomie .A napisz
      mi co bralas ze teraz bardzo dobrze Twoj wynik wyszedl TSH ,jest b.dobry .
      • ooluchna Re: TSH 10.09.06, 12:17
        Witam,dziekuje pieknie z odp.Wlasnie chodzi o to ze nic nie bralam,jedynie co d
        duphaston ale to raczej nie ma nic wspolnego.Na wszelki wypadek zrobie reszte
        badan bo strasznie zle sie czuje i mnie dusi jak nie wiem co.Od lat lekarze
        zawsze zwracaja uwage na moja szyje i objawy i mowia za cos jest nie tak z
        tarczyca,wiec pora sie gruntownie przebadac.Zreszta bylam uz kiedys u
        endokrynologa ale wizyty byly co 9,10 miesiecy,wiec co to za lecznie bylo,teraz
        zrobie reszte badan i jak cos wyjdzie nie tak to ide prywatnie,Objawy mam
        nastepujace:strasznie przytylam (myslalm ze to od tabl anty,kiedys bralam)i nie
        moge tego za zadne skarby zrzucic,wlosy mi wypadaja garsciami,rece sie trzesa
        jak nie wiem co,jestem nerwowa,mam strasznie neregularny okres.Nie bede si
        ewiecej rozpisywac bo i tak juz strasznie duzo tego wyszlo.Dziekuje jeszcze raz
        i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka