Dodaj do ulubionych

doradzcie prosze

10.03.07, 13:00
jezeli sie orientujecie a wiem ze tak to napiszcie mi prosze czy do CO w
Warszawie trzeba mniec skierowanie od prowadzacego endo czy mozna z wyboru
prosic o operacje u nich,moja dr.proponuje Banacha ale tyle dobrego piszecie
o CO no i jezeli histopatol. cos wykaze to nie mnialabym problemu z
przeplywem informacji.Jesli mozecie napiszcie prosze.Pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • ryszardbemowo07 Re: doradzcie prosze 11.03.07, 10:24
      na operację wystarczy skierowanie od endokrynologa
      Ja miałem dwa tygodnie temu usunięcie całej tarczycy na banacha,
      jest tam znakomity chirurg od tego rodzaju schorzeń,czekam wtej
      chwili na histopatologię,biorę tabletkę lentrox 50, czuję się bardzo dobrze.
      myślę że powinnaś skorzystać ze szpitala na Banacha.stres przed operacją jest
      bardzo duży /w moim przypadku/.po operacji na drugi dzień już wstałem z łóżka
      po 8 dniach wróciłem do równowagi psychicznej. tak że głowa do góry bo strach
      ma wielkie oczy
      • sylwia280679 Re: doradzcie prosze 11.03.07, 10:52
        dziekuje za rade,pewnie skorzystam z Banacha ja rowniez mam do usuniecia cala
        tarczyce ,mam duzo guzkow ktore choduje od kilku lat tak wiec tez sie bardzo
        boje ,ale chyba juz nie tak bardzo operacji chociaz bedzie moja pierwsza w
        zyciu,boje sie wyniku histopatol.,no nic dzieki Ci za rade zycze zdrowka i
        dobrych wynikow!A jezeli mozesz to napisz jak to bylo na Banacha no i ile czasu
        lezales w szpitalu.Pozdrawiam i z gory dziekuje!
        • ryszardbemowo07 Re: doradzcie prosze 11.03.07, 19:00
          Na operację poszedłem w poniedziałek, która odbyła się następnego dnia rano
          w sumie na stole spędziłem około 6 godzin.W szpitalu musisz nastawić się na
          kilka "rozrywek" typu mierzenie temp. o godz. 5 rano, stukanie trepami przez
          pielęgniarki nieraz przez całą noc.ze szpitala wyszedłem w poniedziedziałek
          na dzień po operacji zamów sobie pielęgniarkę/koszt 200 zł/. po operacji
          będziesz miała problemy w gardle/podrażnienie po rurce intubacyjnej nic
          wielkiego ale upierdliwe/. mnie pomagało picie ciepłej wody.Napisz kiedy
          wybierasz sie do szpitala to może jeszcze coś CI PODPOWIEM POZDRAWIAM RYSZARD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka