yacha4 08.03.07, 08:46 Czy ktos z Was odczuwal bol - cos w rodzaju rwania - w naczyniach krionosnych ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola1ka Re: To tez objaw hashimoto? 08.03.07, 08:54 Witaj Ja często tak czuje,jakby mi ktoś żyły wypruwał.Najczęściej przedramiona i nogi. Z tym ,ze ja jeszcze nie zdjagnozowana jestem-czekam do 20 marca na biopsję. pozdro:} Odpowiedz Link
kiciucha-hashi Re: To tez objaw hashimoto? 08.03.07, 09:10 Najprawdopodobniej to Hashi. Mnie rwą często ręce i nogi... Taki tępy rwący ból. Odpowiedz Link
yacha4 Re: To tez objaw hashimoto? 10.03.07, 15:54 Przez ponad miesiac czulam sie dobrze, az tu nagle ten dziwny objaw Moze to zwiazane ze zmianami pogody? Moze to tez objaw hashi? Moze... to cos nowego? Kiciucha-hashi, bylas z tym "rwaniem" u lekarza? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
kiciucha-hashi Re: To tez objaw hashimoto? 10.03.07, 16:14 A przechodzisz jakąś infekcję ? Bierzesz magnez ? W Hashimoto często jest niedobór magnezu, a to wiąże się ze skórczami mięśni, bólami reuamtycznymi itp. Nie byłam, bo mi przeszło. Czasem tylko dopada na kilka dni i przestaje. Odpowiedz Link
yacha4 Re: To tez objaw hashimoto? 10.03.07, 16:23 Dzieki Infekcji ostatnio, na szczescie, nie przechodzilam, magnez lykam, mysle, ze mi tez przejdzie. Odpowiedz Link
kiciucha-hashi Re: To tez objaw hashimoto? 10.03.07, 16:39 No to łykaj magnezik, ubieraj się ciepło i powinno przejść. Przy Hashi może dziać się wszystko, ale na szczęśćie większość dolegliwości jest przejściowa. Jeśli bóle nie ustąpią to skonsultuj to z lekarzem. Odpowiedz Link
yacha4 Re: To tez objaw hashimoto? 12.03.07, 19:26 Nie wszystko jednak mozna zrzucic na hashi Bylam na badaniu Dopplera konczyn dolnych Niestety, sa zylaki ( Kolejny krok - wizyta u chirurga ale to za tydzien, a teraz mamy cudowna wiosne) Pozdrawiam Odpowiedz Link