Dodaj do ulubionych

hashi a lato

26.06.07, 15:49
Czy wy tez tak zle czujecie sie latem? Lato to chyba jakis koszmar dla chorej
tarczycy, mecze sie i sapie bez sil..I czekam na koniec tej okropnej pory
roku.
Obserwuj wątek
    • choraona Re: hashi a lato 26.06.07, 18:46
      ja też tak się czuję. sapanie to jeszcze pół biedy. ale leje się ze mnie sad!!! mam mokre pachy, mokre plecy, mokrą szyję, pod kolanami dosłownie wszędzie. jestem tym załamana. głupio gdziekolwiek wyjść
      • kusia4 Re: hashi a lato 26.06.07, 19:02
        A jak sie pocisz to dobrze- wyjda z ciebie toksyny i schudniesz..tylko nie
        zapomnij o piciu plynow, bo sie odwodnisz,a wtedy to problem.
        Czytalam gdzies, ze wysoka temp. podraznia nasz system nerwowy (oslabiony przez
        hashimoto), dlatego latem stajemy sie b. drazliwi i nerwowi.
        • aada1 Re: hashi a lato 27.06.07, 13:03
          U mnie lato tez jest koszmarem ...poce sie, jest mi goraco caly czas i do tego
          mnie slabi co chwile...
          Chodze blada jak trup ( to od hormonow) kolor na buzi wraca pod wieczor dopiero.
          Ada
          • magdborko Re: hashi a lato 29.06.07, 13:14
            natomiast u mnie nie zależy to od pory roku, bo w zimę też pocę sie jak wariatka
            - mimo że jest mi zimno. genaralnie lubię jak słupek rtęci jest stabilny - wtedy
            jest najlepiej.
            • dorotklew.6 Re: hashi a lato 29.06.07, 15:45
              Lato to dla mnie koszmar. Czuję, ze znowu nadchodzą upały. Boję sie zwłaszcza
              zasłabnięć. Jak na razie jednak nie mogę powiedzieć, że jest tragicznie.
              Tragicznie było rok temu, kiedy już nawet sama nie wychodziłam z domu. W tym
              roku mały luzik. Na razie.Bo lato dopiero się zaczyna.
    • ankab29 Re: hashi a lato 29.06.07, 16:52
      a ja uwielbiam lato bo w końcu jest mi ciepłosmile Przez ponad pół roku leczenia
      nigdy się nie spociłam mimo biegania za moim małym synkiem i ruchu -jak
      wykrzesałam na niego siły oczywiście... Aż w końcu wreszcie tak!smile Dla mnie to
      była pierwsza oznaka nadchodzącej zdrowotnoścismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka