anulka123456 13.03.08, 16:03 Witajcie, od roku mam zdiagnozowane hashimoto, jednak wyniki ostatnie miałam w normie. Od 2 tygodni odczuwam ucisk w gardle, przy połykaniu sliny co to oznacza. Proszę o odpwiedż. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjolla Re: KLUCHA W GARDLE!!! 13.03.08, 16:25 A byłaś u larynologa, przecież nie wszystko jest od hashi? Odpowiedz Link
anulka123456 Re: KLUCHA W GARDLE!!! 13.03.08, 19:49 Nie, nie byłam. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Odpowiedz Link
rosteda Re: KLUCHA W GARDLE!!! 13.03.08, 20:32 Witaj Anulka123456 anulka123456 napisała: > Witajcie, od roku mam zdiagnozowane hashimoto, jednak wyniki ostatnie miałam w > normie. Jakie ostatnie? w jakiej normie? podawalas jakiekolwiek wyniki na forum? Ile razy robilas przez ten rok wyniki? > Od 2 tygodni odczuwam ucisk w gardle, przy połykaniu sliny co to > oznacza. Proszę o odpwiedż. Jakiej odpowiedzi Ty oczekujesz od nas, najpierw pytajac o przyczyny tycia a teraz bol gardla? Czy my tu jetesmy jasnowidzami? Wiesz, jesli ja o cokolwiek pytam to staram sie podac chociaz minimum informacji o co mi chodzi. Pozdrawiam Rosteda Odpowiedz Link
fabianekk Re: KLUCHA W GARDLE!!! 01.05.08, 19:23 To wygląda na sprawe laryngologiczną, może to być od zatok, lub od migdałków jeśli masz w nich ropnie, przy sprawach tarczycowych też skarżą się ludzie z tego com słyszałam ale niewiem czy akurat hashimoto, jestem to nowa Odpowiedz Link