Dodaj do ulubionych

Maluch na parkingu

03.06.11, 12:36
2h temu zapukal sasiad. W dloni trzymal takie male, bialo-czarne cos co sie wyjatkowo glosno darlo.
To "cos" ma ok 3 miesiace i jest samcem..
Zdarzyl juz ofuczec moje koty, wylal wode z miseczki, ugryzl kwiatka i.. ma juz imie Leo smile
Obserwuj wątek
    • kr_ka_11 Re: Maluch na parkingu 10.06.11, 08:11
      może wkleisz jakieś zdjęcie? smile

• k1234561 Re: Maluch na parkingu 10.06.11, 14:53
        O jak fajnie.Leo miał szczęście.Ja też poproszę o zdjęcia.A póki co głaski dla maluszka,niech zdrowo rośnie i rozrabia.Jak to dobrze,że trafił na kogoś takiego jak Ty.
    • kontik_71 Fotka.. 12.06.11, 18:53
      Prosze tu fotka Leonka.
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2759397,2,1,Kochaj-mnie.html
      • k1234561 Re: Fotka.. 13.06.11, 16:47
        Słodki jest!
        • wladziac Re: Fotka.. 13.06.11, 17:51
          spróbuj dać więcej ogłoszeń dla słodziaka forum.gazeta.pl/forum/w,10264,101393111,101393111,Strony_na_ktorych_mozna_zamiescic_ogloszenia.html
          • kontik_71 Re: Fotka.. 13.06.11, 19:31
            nie bedzie ogloszenia bo Leon zostaje z nami. Do tego wiem juz skad jest. W starym domu niedaleko zyje poldzika kotka i ona jest wlasnie matka Leonka. Wiec Leonek nie ma wlasciciela a do tego swietnie dogaduje sie z naszymi kotami smile
            • k1234561 Re: Fotka.. 13.06.11, 20:04
              No,to wszystkiego naj,naj Leonku na nowej drodze życia.smileNiech ci się dobrze mieszka w nowym domu.
              • kr_ka_11 Re: Fotka.. 14.06.11, 06:49
                piękny jest!! gratuluje nowego przyjaciela smile
                • kontik_71 Re: Fotka.. 14.06.11, 09:04
                  Leonek nie ma czasu dziekowac bo "molestuje" Kluske, inna znajdke, ktora sie u nas rozgoscila smile
                  Molestowanie polega z jednej strony na gonitwach i zabawach pilkami (uwielbiaja je) a z drugiej na szukaniu cycka i probach wycisniecia z nich choc kropelki mleka smile
                  • kr_ka_11 Re: Fotka.. 14.06.11, 09:43
                    bozie... malizna słodka. moja ciocia kiedyś odratowała takiego kociego oseska to potem jak już przeszła na normalne jedzenie w nocy ta kicia często ssała jej ucho smile tak do roku, potem jej przeszło.

głaski dla Leonka
            • czarna.kotka.psotka Re: Fotka.. 14.06.11, 15:44
              Kocio wspaniały, niech Ci się zdrowo chowa i psoci. Tylko pozwól, że zgłoszę małe zastrzeżenie do Twojej wypowiedzi, że Leonek nie ma właściciela. Koty co do zasady nie mają właścicieli. Koty mają służących czyli personel smile. Raz jeszcze wszystkiego najlepszego i podziękowania za dom dla maluszka.
              • wladziac Re: Fotka.. 14.06.11, 21:15
                super że Leonek zostaje u Ciebie,będziesz miał pewność po co go uratowałeś od złego losu,rozpieszczaj maluszka a on niech psoci szczęśliwy,poooooowodzenia
                • saraanna Re: Fotka.. 14.06.11, 23:23
                  sliczny lobuziak smile
              • kontik_71 Re: Fotka.. 15.06.11, 09:04
                Jako, ze mieszkam u 5 kotow a 6 pilnuje mojej budowy, wiem jak to jest z wlascielem i kotem smile
                Moje stado sklada sie z trzech kotow kartuskich, siwej znajdki uratowanej w zimie przed mrozami, czarnulki uratowanej przed miesiacem od smierci glodowej no i Leonka, parkingowego smile
                Najsmutniejszy los spotkal czarnulke. Wydaje sie, ze poprzedni wlasciel domu wywiozl koty i wyrzucil. Czarnulka wrocila w tragicznym stanie, chora, zarobaczona, weterynarz powiedziala, ze jeszcze dwa dni a zmarlalby z glodu. Kotka jest jeszcze na antybiotykach, ale przytyla juz ponal pol kilosmile Ma juz tyle sil, ze przeprowadza kontrole jakosci pracy na budowie no i jest ulubienica budowlancow smile
                • wladziac Re: Fotka.. 15.06.11, 16:01
                  duże stadko duża radość i więcej obowiązków ale trudno nie pomóc potrzebującej kocinie,mam taką samą ilość znajdek,powodzenia w budowie
                  • kontik_71 Re: Fotka.. 15.06.11, 16:14
                    W moim przypadku brak pomocy bylby rowny smierci maluchow (mroz, glod, ruchliwa droga).. wiec w sumie nie bylo wyboru.
                    Juz za miesiac beda mialy duzy ogrod i drzewa do lazenia smile a zyjacy tam rudy, dziki kocur pozbedzie sie jajek...
                    • wladziac Re: Fotka.. 15.06.11, 20:21
                      to fajnie że kociaki będą miały ogród dla siebie,najszczęśliwsze z kotów swoboda i opieka człowieka,jak znajdziesz chwilę czasu wpadnij z całą ferajną na zakątek,będzie bardzo miło jak się tam znów zjawisz i przedstawisz swoje kociaki,ja znam tylko trójkę rasowych no i teraz Leonka,na forum jest dużo nowych osób które nie mają pojęcia że istniejecie,zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka