kontik_71 03.06.11, 12:36 2h temu zapukal sasiad. W dloni trzymal takie male, bialo-czarne cos co sie wyjatkowo glosno darlo. To "cos" ma ok 3 miesiace i jest samcem.. Zdarzyl juz ofuczec moje koty, wylal wode z miseczki, ugryzl kwiatka i.. ma juz imie Leo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k1234561 Re: Maluch na parkingu 10.06.11, 14:53 O jak fajnie.Leo miał szczęście.Ja też poproszę o zdjęcia.A póki co głaski dla maluszka,niech zdrowo rośnie i rozrabia.Jak to dobrze,że trafił na kogoś takiego jak Ty. Odpowiedz Link
kontik_71 Fotka.. 12.06.11, 18:53 Prosze tu fotka Leonka. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2759397,2,1,Kochaj-mnie.html Odpowiedz Link
wladziac Re: Fotka.. 13.06.11, 17:51 spróbuj dać więcej ogłoszeń dla słodziaka forum.gazeta.pl/forum/w,10264,101393111,101393111,Strony_na_ktorych_mozna_zamiescic_ogloszenia.html Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Fotka.. 13.06.11, 19:31 nie bedzie ogloszenia bo Leon zostaje z nami. Do tego wiem juz skad jest. W starym domu niedaleko zyje poldzika kotka i ona jest wlasnie matka Leonka. Wiec Leonek nie ma wlasciciela a do tego swietnie dogaduje sie z naszymi kotami Odpowiedz Link
k1234561 Re: Fotka.. 13.06.11, 20:04 No,to wszystkiego naj,naj Leonku na nowej drodze życia.Niech ci się dobrze mieszka w nowym domu. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Fotka.. 14.06.11, 09:04 Leonek nie ma czasu dziekowac bo "molestuje" Kluske, inna znajdke, ktora sie u nas rozgoscila Molestowanie polega z jednej strony na gonitwach i zabawach pilkami (uwielbiaja je) a z drugiej na szukaniu cycka i probach wycisniecia z nich choc kropelki mleka Odpowiedz Link
kr_ka_11 Re: Fotka.. 14.06.11, 09:43 bozie... malizna słodka. moja ciocia kiedyś odratowała takiego kociego oseska to potem jak już przeszła na normalne jedzenie w nocy ta kicia często ssała jej ucho tak do roku, potem jej przeszło. głaski dla Leonka Odpowiedz Link
czarna.kotka.psotka Re: Fotka.. 14.06.11, 15:44 Kocio wspaniały, niech Ci się zdrowo chowa i psoci. Tylko pozwól, że zgłoszę małe zastrzeżenie do Twojej wypowiedzi, że Leonek nie ma właściciela. Koty co do zasady nie mają właścicieli. Koty mają służących czyli personel . Raz jeszcze wszystkiego najlepszego i podziękowania za dom dla maluszka. Odpowiedz Link
wladziac Re: Fotka.. 14.06.11, 21:15 super że Leonek zostaje u Ciebie,będziesz miał pewność po co go uratowałeś od złego losu,rozpieszczaj maluszka a on niech psoci szczęśliwy,poooooowodzenia Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Fotka.. 15.06.11, 09:04 Jako, ze mieszkam u 5 kotow a 6 pilnuje mojej budowy, wiem jak to jest z wlascielem i kotem Moje stado sklada sie z trzech kotow kartuskich, siwej znajdki uratowanej w zimie przed mrozami, czarnulki uratowanej przed miesiacem od smierci glodowej no i Leonka, parkingowego Najsmutniejszy los spotkal czarnulke. Wydaje sie, ze poprzedni wlasciel domu wywiozl koty i wyrzucil. Czarnulka wrocila w tragicznym stanie, chora, zarobaczona, weterynarz powiedziala, ze jeszcze dwa dni a zmarlalby z glodu. Kotka jest jeszcze na antybiotykach, ale przytyla juz ponal pol kilo Ma juz tyle sil, ze przeprowadza kontrole jakosci pracy na budowie no i jest ulubienica budowlancow Odpowiedz Link
wladziac Re: Fotka.. 15.06.11, 16:01 duże stadko duża radość i więcej obowiązków ale trudno nie pomóc potrzebującej kocinie,mam taką samą ilość znajdek,powodzenia w budowie Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Fotka.. 15.06.11, 16:14 W moim przypadku brak pomocy bylby rowny smierci maluchow (mroz, glod, ruchliwa droga).. wiec w sumie nie bylo wyboru. Juz za miesiac beda mialy duzy ogrod i drzewa do lazenia a zyjacy tam rudy, dziki kocur pozbedzie sie jajek... Odpowiedz Link
wladziac Re: Fotka.. 15.06.11, 20:21 to fajnie że kociaki będą miały ogród dla siebie,najszczęśliwsze z kotów swoboda i opieka człowieka,jak znajdziesz chwilę czasu wpadnij z całą ferajną na zakątek,będzie bardzo miło jak się tam znów zjawisz i przedstawisz swoje kociaki,ja znam tylko trójkę rasowych no i teraz Leonka,na forum jest dużo nowych osób które nie mają pojęcia że istniejecie,zapraszam Odpowiedz Link