Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    12.10.07, 20:47
    cześc własnie wrócił mój facet ze swoich urodzin. Był tak naj...że nawet nie
    umiał sie odezwać padł na łóżko w gaciach i śpi.a ja nie wiem co
    myśleć...najchętniej zrobiłabym mu awanture i obiła ale jaki to ma sens?:(
    ciągle dzwoni jego rodzina i chce mu zlożyć życzenia a on już
    najebany.rozumie że można sie napić ale mój facet nie ma umiaru jak nie pije
    jest ok ,jak pije nie jest agresywny tylko nie ma go,śpi. jutro nie będe sie
    na niego darła ,dam mu prezent ,ciasto i powiem że było mi miło spedzić z NIM
    jego urodziny.w poniedziałek idzie na terapie AA,smutno mi trochę bo jestem
    w 4 m-cu ciąży ,niedawno kupiliśmy mieszkanie a mój facet zamiast być ze
    mną .Chwali się kumplą ile to osiągnoł i ze będzie miał syna ....ale to ja
    chodze na zakupy i dzwigam nawet po 6 kg, dbam o dom ,itp.jestem zła z powodu
    tej sytuacji.Ostatnio zamiast iść ze mną na usg ( MIELIŚMY POZNAĆ PŁEC
    DZIECKA) poszedł z kumplami na piwo.nie mam słów ,kocham go jak jest trzeżwy
    ale po pijaku przypalałabym rozgrzanym widelcem.uffff.
    Obserwuj wątek
      • log222 Re: ... 13.10.07, 12:15
        Naprawdę było Ci miło spędzić z nim urodziny? :|
        Wie, że czujesz się osamotniona? Mówisz mu, że potrzebujesz pomocy w domu?
        • sibeliuss Re: ... 13.10.07, 12:43
          log222 napisała:

> Naprawdę było Ci miło spędzić z nim urodziny? :|
          > Wie, że czujesz się osamotniona? Mówisz mu, że potrzebujesz pomocy w domu?

Ona popełnią tą samą głupotę, którą popełnia większość kobiet - liczy, że on się
          domyśli - bzdura.
          • myszkon Re: ... 13.10.07, 14:17
            cześc z moim facetem jest naprawde zle w nocy zamiast iśc do wc....obsikał całe
            łożko.potem sie pokłociliśmy tzn.głownie ja bo on dalej nie kontaktował co sie
            dzieje.skończyło sie tak że ja spałam na kanapie .rano wstał jakby nic sie nie
            stało ,spytał co robił jak mu sie film urwał i znów zaczał być czarurący,
            dowcipny miły,itp.Przytulał mnie i "brzuszek",powiedział że BARDZO PRZEPRASZA
            itp. Mój facet wie co ja myśle o jego pomocy w domu i stosunku do mnie po
            pijaku,rozmawiałam zresztą dzis z nim o moich uczuciach.Po czym poszedł z
            pieskiem na spacer ,a potem ze mną na DUZE zakupy i...tyle po temacie
            picia...mi nerwy przeszły bo jest trzeżwy , uczestniczy w życiu rodzinnym
            i ...nie było sprawy aż do następnego razu...Mam nadzieje że wspólne chodzenie
            na terapie pomoże nam , martwie sie o naszego synka nie chce żeby był taki jak
            pradziadek,dziadek i ojciec jego po pijaku , na trzeżwo to dowcipni,
            błyskotliwi ludzie na poziomie, dbający o dom i rodzine .
            • log222 Re: ... 13.10.07, 15:33
              Uh, ja to bym się panicznie bała, że dziecko mogłoby w takiej atmosferze żyć. W
              końcu sama byłam takim dzieckiem i nikt nie kiwnął palcem, żeby tę sytuację zmienić.
              Słuchaj, nie może być tak, że dajesz mu co lepsze kąski, a dla siebie masz
              spanie na kanapie. Nie nie nie
              Trzymam kciuki za terapię
              • myszkon Re: ... 13.10.07, 18:01
                Miałam spać na zasikanym łożku???z zasikanym facetem??? wolałam kanape.Nie
                oddaje mu nic lepszego ,sytuacja wymagała takiego podejscia.
      • sibeliuss Re: ... 13.10.07, 12:41
        Będzie miał syna z inkubatorem?
        Jeśli miałby z ukochaną kobietą to chyba postępowałby inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka