dziewczyneczka08 27.12.07, 16:21 Proszę o wszelkie informacje dotyczące spotkań DDA w Krakowie, terapii, instytucji zajmujących się tym problemem, dobrych psychoterapeutów...Do kogo można się z tym zwrócić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chill.out Re: DDA w Krakowie 28.12.07, 19:26 Dołączam się do pytania - zwłaszcza interesowałoby mnie coś nakierowane na młodocianych DDA (np. 18-26 lat) - z góry dziękuję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link
iso1 Re: DDA w Krakowie 28.12.07, 22:16 krakow.gumtree.pl/krakow/58/17360558.html to grupa wsparcia - nie byłem tam jeszcze www.kctu.pl/news.php tutaj już próbowałem przez 4 miesiące ale nie mam dobrego zdania o terapeutce która mną się zajęła dlatego chwilowo mam przerwę po za tym ustawicznie szukam dobrego terapeuty od DDA - prywatnie. na razie bez skutku Odpowiedz Link
kalinka_ka Re: DDA w Krakowie 15.02.08, 21:56 Ponawiam pytanie, ktore ktos juz zadal, czy moze jakies nowe wiesci odnosnie grup dda w Krakowie? Od jakiegos czasu mysle o tym, ze chyba musze porozmawiac i wysluchac innych ludzi ktorzy sa dda. mam duzo problemow przez bycie dda, napewno doskonale wiecie jak jest nam trudniej, a do tego przyjaciele nie sa w stanie mi pomoc, niezrozumieja choc by sie bardzo starali, nie sa dda. wiec jesli z was ktos jest z krakowa i byl juz na jakims mitingu to bede wdzieczna za polecenie czegos w tym naszym pieknym miescie. Odpowiedz Link
iso1 Re: DDA w Krakowie 16.02.08, 09:37 A ja ponownie odpowiadam jak wyżej. Grupa wsparcia jest we czwartki od 18 do 19.45 w Ergomed na Matecznym Byłem tam już 3 razy. Polecam. Można się wygadać. Odpowiedz Link
kalinka_ka Re: DDA w Krakowie 16.02.08, 13:53 dobrze to przyjde w czwatek, ja juz o tej grupie slyszalam ale mialam w tym semestrze zajecia do wieczora w czwartki. semestr sie skonczyl moge tam sie w wybrac.wiem ze w krakowie jeszcze sa inne grupy o ktorych chaialam sie dowiedziec, ale sproboje tam, skoro mozna sie wygadac. Odpowiedz Link
iso1 Re: DDA w Krakowie 16.02.08, 21:51 Ja nie słyszałem o innych grupach DDA w Krakowie. Jeśli będziesz coś wiedzieć o innych to będę wdzięczny za info. Mnie co prawda nie będzie w najbliższy czwartek ale zawsze jest tam minimum kilka osób. Mam nadzieję że będą ci którzy dobrze prowadzą te spotkania i nie zrazisz się do tej grupy. Pochodź przynajmniej kilka razy. Odpowiedz Link
kalinka_ka Re: DDA w Krakowie 17.02.08, 14:02 Napewno grupy byly na Wielickiej i Batorego w centrum leczenia uzaleznien, ale na jednym z forum wyszukalam w miarę aktualne informacje ( z końca stycznia tego roku), ze grupa jest narazie zamknieta do pazdziernika, ale , ze organizowane sa tzw maratony, wyjazdy z grupa. Ja pierwszy raz slysze o takiej formie, czy ktos z was wiec o tym wiecej, albo byl na takowym? i w jaki sposob mozna sie przylaczyc. pozdrawiam.. Odpowiedz Link