rrozsypana80 26.07.16, 10:06 Apre Aniu pomyslnosci i spelnienia marzen. Wylosowalam dla Ciebie karty z tej okazji: Diabel + Mag Obys ich nie zrealizowala dzis na mnie milego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free.hugs Re: imieniny Ani 26.07.16, 10:43 Wszystkiego naj naj Apre! Ja też Anna, możecie całować! Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: imieniny Ani 26.07.16, 10:46 Haha Free dla Ciebie tez mam karty w takim razie: Papiezyca + 2 pucharow. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: imieniny Ani 26.07.16, 10:47 Tak na marginesie ja tez Anna tyle ze z przedrostkiem Jo- Mamy jeszcze jakies Anie tutaj? Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: imieniny Ani 26.07.16, 10:51 Apre sie jeszcze nie odobrazila ale moze zyczenia Pania przekonaja. Na pewno tu zajrzy Złosnica jedna. Apruniu mile zyczenia sa zawsze lepsze niz nieszczere i wymuszone przepraszam Sama Cie dodalam do adminow i sprzeciwu nie przyjmuje. Buziam uroczo obie Anie... Odpowiedz Link
aprepope Re: imieniny Ani 27.07.16, 16:05 Calujemy Cie Free od stopek, po urocza glowke..) Odpowiedz Link
free.hugs Re: imieniny Ani 27.07.16, 16:07 A ja Ciebie Apruś od główki po stópki muaaahhhh Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: imieniny Ani 26.07.16, 11:29 OOO sto lat sto lat dla wszystkich Ań życzę wspaniałych wakacji i namiętnych przygód Apre i free ! Rozsypka dla ciebie też jako że anna - jo no i dla mnie , bo ja też anna-jo To się zbiegły wiedźmy Odpowiedz Link
free.hugs Re: imieniny Ani 26.07.16, 11:33 A więc wszystkim nam stóweczka! I dziękuję Roz za prezencik Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: imieniny Ani 26.07.16, 13:11 Hahaha Tabula oj tak nasz maly sabat czarownic Odpowiedz Link
karoll3k Re: imieniny Ani 26.07.16, 22:50 Ani moje, ani Twoje heh To najlepszego solenizantki! Te karty' to chyba na przestroge zeby nie przesadzic z oranzada... Apre to tak zabalowala ze nawet mail nieczynny xD Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: imieniny Ani 26.07.16, 23:13 Oh Karol to bardzo dobry dowcip sytuacyjny Odpowiedz Link
aprepope Re: imieniny Ani 27.07.16, 15:18 Przepraszam Karolu, musze to zalatwic jutro, bo czekam tez na relacje od naszej wspolnej kolezanki, jak i ciekawa jestem Twojej odpowiedzi na moje wscibskie pytania.. Znamy sie juz na tyle dlugo, ze wiesz, ze nie bede mogla spac, jak sie chocby od Ciebie nie dowiem, ze sie mam nie dowiadywac Dam znac. Odpowiedz Link
aprepope Re: imieniny Ani 27.07.16, 15:07 Ooo! Dziekuje, Rozsypko Co Ci sie Rozsypko stalo, ze mi prezent zrobilas... No nic - dziekuje Ty, to juz na kazde zagadnienie wyciagasz mi Diabla..ciekawe czemu? Widac taka moja karma u pewnych Wrozacych i do tego I. Mag, ktory mi juz wyskakuje z lodowki..ale to pewno ten moj nadchodzacy 1. Rok Numeroogiczny i jeszcze trwajacy 1. Rok osobisty..XV + I. daje..no nic, dzieki! Dziwne, ze przeoczylas, ze nie jestem tu jedyna Anna - nie czytasz uwaznie swojego wlasnego Forumka..wydalo sie W sumie, to tu niemal same "anny", co pod wzgledem magicznym jest bardzo interesujace, bo jak wiadomo, imie to nie ma za dobrego PR Jak ktos sie interesuje Runami, a ja zaczynam, to proponuje poczytac jakie Runy odpowiadaja A i N..i do tego dodac jeszcze, iz wg dawnej tradycji wrozebne, to 2 oznacza pewnego rodzaju utkniecie, co widac chocby w dwojkach bulaw, mieczy, a i monet - kielichowa jest tu "wyjatkiem", bo jest plynna, jak to woda..wiec jak sie nie rozleje..to wyparuje Jeszcze raz dzieki za zyczenia - dzien mialam bardzo mily Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: imieniny Ani 27.07.16, 15:28 O jest i Ania złośliwa jak zawsze ale niech tam no wiec XV + I = XVI wybuchowa wieza... ale spojrzmy na to z innej strony XVI czyli 16 = 1+6=7 czyli Rydwan albo XVI to 2x VIII a na mojej talii VIII to Moc Odpowiedz Link
aprepope Re: imieniny Ani 27.07.16, 16:10 albo X. + V. + I. nieuniknione zdarzenie (Kolo Fortuny) ktore jest nauka (Papiez) i wyznacz nowy kierunek (Mag). Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: imieniny Ani 27.07.16, 17:05 A w numerologii inaczej - A=1 N=5. No i mamy zestaw jedynek i piątek, czyli mega dynamika i kołowrót. Jeśli nie równoważone innymi liczbami to taka panna anna to mieszanka wybuchowa Najczęściej jednak może sobie sama robić bajzel w życiu - vide Tabula, co jako jo-anna dodała sobie jeszcze na trzecie , a jakże - Anna. Co jak zobaczył nuemrolog to się za głowę złapał Miałam korektę portretu i jak szalony mi tam dwójek nawsadzał właśnie , dla spokoju , hehhe. Ale nie dokończyłam transformacji bo ilość imion była kosmiczna iście Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: imieniny Ani 27.07.16, 17:14 Panna Anna mieszanka wybuchowa a Jo- anna to juz w ogole. Buziaki dziewczyny Odpowiedz Link
aprepope Re: imieniny Ani 28.07.16, 11:01 a te karty, to na moje imieniny byly wyciagane? w ramach weryfki - Karolu, alkoholu bylo zero i imienin sie tu tez nie obchodzi..odzwyczaili moja babcia swego czasu i mnie tez odzwyczaili od imienin - jak przypomnisz, to uslyszysz i od Niemca i od Polaka, ze tu sie nie obchodzi..ale urodziny bardzo bardzo. Odpowiedz Link
karoll3k Re: imieniny Ani 28.07.16, 21:11 I ja imienin nie obchodze, w ogole takie ustalone z gory swieta mi nie smakuja tak, jak spontaniczne wydarzenia, takie 'na biezaco' Heh ale z Anna to mi sie przypomnialo, czesto slyszalem od znajomych, o tej najlepszej okazji do napicia sie: imieniny Ani, czyli ani moje ani Twoje Thx za ciekawostke kulturalna, co kraj to obyczaj Odpowiedz Link
aprepope Re: imieniny Ani 28.07.16, 21:17 Przez to nie lubie imienin ogolnie - w Polsce, to sie mi kojarzylo z taka "koniecznoscia" kupienia ciasta i pol litra.. brr Odpowiedz Link
aprepope Re: imieniny Ani 28.07.16, 11:07 Tu, to znaczy sie w czesci protestanckiej..bo w czesci katolickiej, to sie oczywiscie imieniny obchodzi Nawet kalendarz dni swiatecznych, wolnych od pracy, wyglada inaczej w obu czesciach. Odpowiedz Link
aprepope Re: imieniny Ani 28.07.16, 11:17 Ide sie napic likieru jajecznego, w ramach tych imienin, zeby nie bylo to i tamto Odpowiedz Link