Dodaj do ulubionych

Znajomosc internetowa

19.11.17, 22:17
Dobry wieczorkiss
Czy znajdzie sie tu dobra duszyczka,ktory bedzie chetna polozyc mi karty na pana Krystiana z ktorym obecnie mam internetowy romansiksmile
1.co ten pan o mnie mysli?
2.co planuje?
3.jak rozwinie sie ta znajomosc?
Dziekutki i buziaki😉😆😆😆
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Znajomosc internetowa 21.11.17, 00:47
      Co ten Pan o Tobie mysli? Głupiec + 2 kielichów + 3 denarów
      Co planuje? Koło Fortuny + 8 mieczy + 5 denarów
      Jak się rozwinie ta znajomość w najbliższych 3 miesiącach? Rycerz buław + Cesarz + 3 denarów

Wiesz co wydaje mi się, że na tę chwilę Pan jest zauroczony (2 kielichów) i widzi to jako wstęp do dalszej znajomości (Głupiec jako początek + 3 denarów jako układ)
      Nie ma on raczej konkretnych planów (5 monet jako brak) i raczej biernie przyjmie to co przyniesie los. Myślę, że los relacji wkłada on w Twoje ręce.
      Jak się rozwinie znajomość? Niepokoi mnie tu powtórzona 3 denarów przy Cesarzu. Wiesz 3 tak jakby 3 osoby (czyli jak na związek to trochę dużo). Dodatkowo jest to karta wszelkich układow - również może sugerować romans pozamałżeński. Zwłaszcza przy tej karcie Cesarz. Cesarz to stabilizacja to mąż, ojciec. Przyjrzałabym się mu dokładniej czy nie jest w jakimś związku jednak. Rycerz buław sugeruje spore emocje w tym namiętność. Wydaje mi się, że w najbliższym czasie przeżyjesz gorący romans z nim ale nie będzie to droga do stałej pewnej relacji.
      • dorisss45 Re: Znajomosc internetowa 03.12.17, 14:48
        Dziekuje za odpsmiledam znac jak sie sprawdzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka