Dodaj do ulubionych

Rumunia co tydzień

15.04.13, 17:37
Witam wszystkich, jeżdzę co tydzień do Bukaresztu służbowo duzym nowym wygodnym Volvem FH z przyjemnością mogę zabrać jedną osobę.
Pozdrawiam Andrzej
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Rumunia co tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 19:27
      z jakiego regionu startujesz i przez jakie przejeżdżasz
      • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 15.04.13, 21:44
        Witam
        Siedlce, Lublin, Rzeszów
        • Gość: Beata Re: Rumunia co tydzień IP: *.232.252.14.atman.pl 16.04.13, 19:38
          Ja bym sie bardzo chetnie zabrala :) tylko, ze jestem z Wroclawia. Wlasnie szukam jakiegos taniego polaczenie do Rumunii.
    • Gość: and Re: Rumunia co tydzień IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.13, 20:22
      W jakie dni jeździsz i na jak długo?
    • abednego Re: Rumunia co tydzień 17.04.13, 01:15
      Cóż za dobre wieści :) Ja jestem zainteresowany okolicą Cluj, czy pan jedzie tamtędy? Wybieram się 28-30 kwietnia do Rumunii, jutro (dzisiaj) planowałem kupić bilety na OrangeWays.
      • Gość: magda Re: Rumunia co tydzień IP: *.rdsnet.ro 17.04.13, 07:49
        To ja bym jeszcze poprosiła o informację przez jakie miasta w Rumunii Pan przejeżdża, jak można się skontaktować (telefon albo mail) oraz ile współpasażer się dorzuca do paliwa :)
        • Gość: Beata Re: Rumunia co tydzień IP: *.232.252.14.atman.pl 17.04.13, 10:44
          Hej Magda :) widze, ze tez chcesz sie dostac do rumunii. Kiedy sie tam wybierasz? Ja wlasnie tez szukam jakiegos w miare taniego polaczenia.. :)
          • Gość: magda Re: Rumunia co tydzień IP: *.rdsnet.ro 17.04.13, 11:12
            Nie, ja mieszkam w Rumunii, ale czasami wyskoczyłabym do Polski, jeśli jest taka możliwość.
            • Gość: Beata Re: Rumunia co tydzień IP: *.232.252.14.atman.pl 17.04.13, 11:25
              Serrio? :) a w jakich okolicach mieszkasz? Ja jak narazie pomieszkuje tam u mojego chlopaka. Na swieta przyjechalam do Polski i teraz znowu probuje znalezc polaczenie do Rumunii, z tym, ze bilety wizzair'a sa dosc drogie, a z reguly wlasnie nimi latalam
              • Gość: art Re: Rumunia co tydzień IP: 176.100.195.* 17.04.13, 16:49
                Witam, jutro wieczorem jadę do Rumunii. Jade z Krakowa do Suczawy.
                • Gość: Beata Re: Rumunia co tydzień IP: *.232.252.14.atman.pl 17.04.13, 17:21
                  Kurcze, szkoda, ze jutro no i szkoda, ze z Krakowa :) gdyby nie to, to bym sie zabrala z mila checia
                  • Gość: wube Re: Rumunia co tydzień IP: 109.100.3.* 18.04.13, 21:20
                    Ja czasami jeżdżę z Ploiesti do Wrocławia i z powrotem (przez Arad). Najbliższe plany: wyjazd 5 czerwca, powrót 10 -11 czerwca.
                • Gość: Hubert Re: Rumunia co tydzień IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 20:29
                  Witam!
                  Podaj mi proszę skrócony opis trasy którą jechałeś do Suczawy. Którędy, jaki jest stan nawierzchni, jak długo zajęła Ci podróż.
                  Wybieram się z centralnej Polski własnie do Suczawy.
                  Pozdr!
            • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 20.04.13, 12:18
              Przepraszam ale byłem w Rumuni i dopiero wróciłem w poniedziałek znów tam jadę Zapraszam 604164375
        • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 20.04.13, 12:17
          Witam przepraszam że nieodzywałem się ale wróciłem właśnie z Rumuni jadę w ten poniedziałek zapraszam 604164375
          • Gość: Beata Re: Rumunia co tydzień IP: *.232.252.14.atman.pl 20.04.13, 12:26
            Ja bym sie bardzo chetnie z Panem zabrala :) jesli by byla taka mozliwosc. Tylko nie wiem skad Pan wyjezdza.. Ja jestem z Wroclawia :)
            • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 20.04.13, 12:41
              Hmmm ... wyjeżdzam z Siedlec jadę przez Lublin, Rzeszów, Miejsce Piastowe, to kawałek jednak od Wrocławia jak był by możliwy dojazd przed wieczorem w to któreś z wymienionych miast w poniedziałek to niema żadnego problemu jadę w Rumuni przez Oradeje, Cluj Napoka, Sibiu, Piteszti i Bukareszt i wracam spowrotem do PL
              • Gość: Beata Re: Rumunia co tydzień IP: *.232.252.14.atman.pl 20.04.13, 12:47
                Dziekuje za odp. Dzisiaj sprawdze polaczenia z Wroclawia do wymienionych przez Pana miast. Ok ktorej zamierz Pan byc w Rumunii? Ja docelowo zmierzam do miasta Baraolt, wiec tez sprawdze, ze moglby mnie Pan gdzies tam blisko wysadzic. ( tzn, czy ktorej z wymienionych miast jest blisko Baraolt). W takim razie sprawdze i sie do zpana odezwe :)
                • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 20.04.13, 12:56
                  A więc ja jadę dużym samochodem wiec dojadę do Ploiesti np. jak w poniedziałek w południe ruszę od siebie to tam jestem po około 30h z łącznie z odpoczynkiem 9h na Węgrzech, ja ściśle trzymam się godzin bo muszę tam być terminowo na miejscu w drodze powrotnej jadę tam niedaleko ale w tym wypadku to by było w środę/ czwartek
              • Gość: Beata Re: Rumunia co tydzień IP: *.232.252.14.atman.pl 20.04.13, 12:53
                Sprawdzilam polaczenie do Lublina. Moglabym tam byc o 17:05 np. Nie wiem czy to za pozno, czy za wczesnie.
                • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 20.04.13, 12:59
                  raczej za póżno ja mam do Lublina 2,15h dojazdu to pewniej było by być na południe o ile by się dało tak, bo ja niemogę czekać po trasie bo wiozę spożywkę na temperaturze

• 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 20.04.13, 15:08
      ze wzgledu na świeta u nich będzie to w tym miesiącu ostatni mój wyjazd dopiero po 6 czerwca nastepne
      • Gość: gtw Re: Rumunia co tydzień IP: *.static.sl-net.pl 20.04.13, 15:25
        samolotem szybko i przyjemnie zamiast dwudniowej masakry samochodem...
        • Gość: Ona Re: Rumunia co tydzień IP: *.232.252.14.atman.pl 20.04.13, 15:30
          ..tylko, ze drogo.. O czym warto wspomniec
          • wtopek Re: Rumunia co tydzień 20.04.13, 22:02
            tak drogo wcale nie jest, bilet powrotny do Bukaresztu to ok. 1000 zł

a jeśli się jeździ służbowo, to w ogóle bez sensu jechać samochodem, no chyba, że to volvo to tir :)
            • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 21.04.13, 07:03
              Przecież ja nikogo tu nie zmuszam do takiego przejazdu jak pewne komenarze widzę, zabieram za przysłowiowy uśmiech, ale ludziska widocznie nie potrafią tego uszanować a jak komuś ie odpowiada przejazd naprawde luxusowym samochodem z miejscami do leżenia spania pnełmatycznymi fotelami z nadmuchem i wogóle to niech lecą tanimi liniami albo jadą busikiem zapoceni i będą narażeni na wpadnięcie do rzeki w kanionie podczas wyprzedzania na trzeciego.
              Wyjeżdzam zawsze w poniedziałek lub wtorek dojeżdzam do Piteszti i jadę dalej przez Bukareszt, Ploiesti, Irnut w drogę powrotną jestem spowrotem po 4 dniach z maleńkim haczykiem.
              • Gość: Artur Re: Rumunia co tydzień IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.13, 13:52
                Ja jestem jak najbardziej zainteresowany, rozumiem że dopiero od 6 czerwca będziesz jeździł ale i tak bardzo by mi pasował taki przed-wakacyjny termin. Czyli rozumiem, że jeśli wyjazd w poniedziałek to powrót po 4 dniach i też można się zabrać z powrotem do Polski? Interesuje mnie przejazd Lublin-Cluj-Lublin. A ludzie co mówią o "tanich" lotach za 1000zł niech sobie latają do woli ich sprawa...

Na pewno skontaktuje się telefonicznie aby omówić szczegóły pod koniec maja.
                Jeszcze takie pytanie ile zajmuje Ci średnio przejazd z Lublina do Cluju?
                • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 21.04.13, 14:03
                  równiutko dobę z pauzą 9h w Miszkolcu
    • Gość: Artur Re: Rumunia co tydzień IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.13, 21:35
      Witaj, jestem z lublina podróżowałem już parę razy do Rumunii i bardzo zaciekawiła mnie Twoja oferta. Mam takie podstawowe pytanie, ile życzysz sobie za taką usługę jaką jest transport do Cluj-Napoca? I czy z powrotem również można się z Tobą zabrać? Jeśli tak to po jakim czasie od przyjazdu do Rumunii wracasz do Polski?

Pozdrawiam, Artur.
    • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 28.04.13, 13:52
      Jutro 29/4/13 jadę też, zapraszam powrót do PL w piątek rano.
      • Gość: Artur Re: Rumunia co tydzień IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.13, 15:50
        Witam, wybiera się Pan może w trasę do Rumunii pod koniec maja (27-28)? Czy dopiero od czerwca będzie się można z Panem zabrać?
        • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 11.05.13, 08:13
          Tak ja jeżdze co tydzień, ale zdaża się że jadziemy we dwóch i wtedy niemogę nikogo zabrać ale o tym dowaduje się najczęściej dzień przed wyjazdem.
          • Gość: Artur Re: Rumunia co tydzień IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 12:48
            Jeśli będzie miał Pan miejsce w nadchodzącym tygodniu to z wielką chęcią zabrałbym się z Panem z Lublina do Cluju. Wróciłbym tym samym kursem jeśli jest taka możliwość. Dzwoniłem do Pana w tej sprawie ale nikt nie zgłosił się do telefonu, postaram się jeszcze skontaktować w tej sprawie.
    • rumuniatko Re: Rumunia co tydzień 11.05.13, 22:57
      hmm
      takich podwózek w Barwinku na dobę jest około setki. Powiem więcej, CB w Polsce nigdy nie przełączam na 19, zawsze trzymam na 22(tak jak w całej Europie) i mam pewne źródło informacji, co się dzieje na drodze. Nie jest prawdą, że polscy kamioniści są bardziej zdyscyplinowani od rumuńskich.
      Każdy jeździ tak jak mu pozwalają. Biorąc pod uwagę powyższą oferte, trzeba pamiętać, że każdy kierowca tirowca, musi mieć przerwę na odpoczynek. Z wolnym czasem, robi co chce - a Wy?
      Drum bun :)
      • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 12.05.13, 14:47
        i co w związku z tym??
        • czytamcodziennie Re: Rumunia co tydzień 20.06.13, 14:34
          Witam,
          W terminie 10-11 lipca planuję się wybrać do Rumunii - z województwa dolnośląskiego Wrocław/Kotlina Kłodzka w okolice Timiszoary ( miasto docelowe - Caransebeș) i chciałabym zapytać czy byłaby możliwość zabrania się z kimś z Państwa, oczywiście uwzględniając trasę i termin wyjazdu. Moge tez dojechać do innego miasta w Polsce. Z góry dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam,
          Kamila
          • Gość: coollaw Re: Rumunia co tydzień IP: *.hsd1.in.comcast.net 16.08.13, 22:21
            hello.wybieram sie do bulgarii i rumuni z polski pod koniec sierpnia .do polski przylatuje z usa i bede jechal jeep commander sport.nie pobieram oplat za przewoz.
    • iziak80 Andrzeju 17.05.13, 07:36
      czy możesz mi powiedzieć, czy samochód z obniżonym zawieszeniem (opel Signum) da rade na Rumuńskich trasach? Czy ewentualnie mogę podać Twój nr telefonu mężowi, gdyby miał jakieś pytania odnośnie trasy?
      • 46andrzej Re: Andrzeju 21.05.13, 10:36
        Witam właśnie byłem tam jak zawsze i nie odpisałem odrazu -tak bardzo proszę A co do dróg to te główne są całkiem rozsądne ale trzeba uważać na "jamy" w jezdniach czasami się zdażaja. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam
    • Gość: michał Re: Rumunia co tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 08:07
      witam p.Andrzeju chcę się wybrać do bukaresztu i z powrotem do kraju ,czy to jest jeszcze aktualna propozycja?Pozdrawiam Michał
    • Gość: Vagabonda Re: Rumunia co tydzień IP: *.finemedia.pl 21.05.13, 22:35
      witam! musze sie dostać do bukaresztu, a nawet dalej najpozniej 31.05.2013 czy mozesz mnie zabrac?
      • Gość: Tomek Re: Rumunia co tydzień IP: *.informel.com.pl 01.06.13, 21:51
        Jak ktoś jest chętny jadę do Rumunii 10.06.2013 nad ranem z Rzeszowa wracam 14.06.2013 późnym wieczorem , podróż nową skodą octavią docelowo jestem dwa dni w Bukareszcie
      • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 02.06.13, 08:32
        andmio@wp.pl
        • Gość: Magda Re: Rumunia co tydzień IP: *.avolo.ro 06.06.13, 13:19
          Witam :) Jestem wolontariuszka w Aradzie , chciala bym wrocic do domu na 2 tyg ale ceny biletow sa strszane .. czy jechal by pan OK 21 czerwca do POlski ?? Bardzo prosze o odpowiedz . Pozdrawiam sredecznie :)
          • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 07.06.13, 02:19
            Witam proszę odezwać się na: andmio@wp.pl
          • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 09.06.13, 08:41
            Witaj Magda jak możesz to podaj mi numer telefonu skontaktuje się z Tobą.
            podaj na e-mail: andmio@wp.pl

Gość portalu: Magda napisał(a):

> Witam :) Jestem wolontariuszka w Aradzie , chciala bym wrocic do domu na 2 tyg
            > ale ceny biletow sa strszane .. czy jechal by pan OK 21 czerwca do POlski ?? B
            > ardzo prosze o odpowiedz . Pozdrawiam sredecznie :)
    • czytamcodziennie Re: Rumunia co tydzień 20.06.13, 22:20
      Witam,

W terminie 10-11 lipca planuję się wybrać do Rumunii - z województwa dolnośląskiego Wrocław/Kotlina Kłodzka w okolice Timiszoary (dokładnie Caransebes) i chciałabym zapytać czy byłaby możliwość zabrania się z kimś z Państwa, oczywiście uwzględniając trasę i termin wyjazdu. Z góry dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam,
      Kamila
    • Gość: gość Re: Rumunia co tydzień IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 18:40
      Jest jeszcze szansa zabrać się z Panem do Rumunii?
    • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 12.07.13, 07:08
      Ja jeżdzę służbowo do Bukaresztu i nietylko, więc to osoba chcąca zabrać się ze mną musi się dostosować, do mojego wyjazdu (czas i miejsce), i zmieniłem podstawowy warunek TYLKO KOBIETY!!! panom dziękuje, jak dorośniecie do kultury osobistej to wtedy się zastanowie, jestem w stanie znieść dużo ale to co spotkało mnie tu, to przechodzi wszelkie zasady dobrego wychowania, a ja niejestem rodzicem waszym by was wychowywać.
      Zabieram za frii i bez podtekstów lubie jechać z kimś, a nie sam. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam co tydzień są wyjazdy Andrzej
      • Gość: em Re: Rumunia co tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.13, 11:52
        Potwierdzam. Z Andrzejem można się dogadać i pogadać.

Pozdrawiam!
      • Gość: Artur Re: Rumunia co tydzień IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.13, 10:06
        Co się takiego stało, że zdecydował się Pan zabierać tylko kobiety? Wiadomo na różnych ludzi można trafić ale nie oznacza to od razu, że każdy mężczyzna to cham i prostak. Jeśli zmieniłby Pan zdanie na ten temat to ja chętnie bym pojechał pod koniec lipca. Kontaktowałem się już z Panem wcześniej drogą mailową ale jakoś tak wychodziło, że nie było miejsca w samochodzie. Jestem pewien, że wszystko można ustalić przed wyjazdem i nie dojdzie do żadnych niemiłych sytuacji.

Pozdrawiam.
        • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 14.07.13, 13:47
          Witam a nic się nie stało tylko pewien osobnik zadał mi pytanie o wyjazd a ja z racji tego że byłem poza granicami RP nie miałem dostepu do neta nie odpowiedziałem jegomości odrazu a ten mi napisał że "pewnie zabieram tylko laski, licząc na łatwy sex" to mnie dobiło bo jak mozna kogoś ocenić w ten sposób jak kogoś się nie zna i w życiu nie widziało, ale to chyba dobrze bo uczuliło mnie to na pewnien problem, i wynikające z tego domniemane zagrożenia. Szkoda że więcej osób się nie wypowiedziało co mieli zemną do czynienia w takiej podróży. Ale cóż nie będę się chwalił "-nie mnie siebie oceniać".

Pozdrawiam wszystkich podróżujących, i pragnących szybko oraz przyjemnie dojechać do celu.
          • Gość: Artur Re: Rumunia co tydzień IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.13, 18:17
            Wiadomo w internecie zachowanie niektórych ludzi jest poniżej jakiegokolwiek poziomu ale nie ma się co przejmować takimi osobami i ich wyobraźnią. A jeśli mógłbym zapytać to czy po 20 lipca będzie Pan przejeżdżał prze Cluj?
            • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 17.07.13, 05:48
              tak to fakt ale zabiera się taką osobę ze sobą na prawie dwie doby(tyle trwa przejazd), wiec proszę wybaczyć ale też potrzebuje spokojnie odpocząć (pomimo wszelkich wygód w samochodzie), a nie myśleć, co może się stać. Więc przyjełem pewne zasady i niestety będę się ich trzymał, po tej nieprzyjemnej nauczce, wiozłem ostatnio dwie przesympatyczne osoby (kobiety) i jak przy jednej tak i przy drugiej mogłem być spokojny o wszystko że mi coś zginie, czy coś mi się stanie
    • Gość: wig Re: Rumunia co tydzień IP: 93.114.224.* 20.07.13, 09:16
      prose podaci nr telefonu
    • Gość: wig Re: Rumunia co tydzień IP: 93.114.224.* 20.07.13, 09:18
      prose podaci nr telefonu,mui nr to +40756525978 ignacy.
      • Gość: em Re: Rumunia co tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 10:48
        Proszę przeczytać wątek od początku.
        • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 29.07.13, 20:03
          telefon jest w profilu!
    • Gość: katarzyna k Re: Rumunia co tydzień IP: *.man.poznan.pl 30.07.13, 18:49
      dzien dobry, jestem zainteresowana przejazdem :) w jakim dniu jedzie Pan do Bukaresztu? nie moge sie dodzwonic na podany nr tel
      • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 30.07.13, 19:17
        Witam przeważnie na początku tygodnia, właśnie teraz wyjeżdzam proszę próbować dodzwonić się, to była wina telefonu niestety -przepraszam.
        • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 10.08.13, 07:32
          najbliższy wyjazd 12/8/13 rano około 7-8h z Siedlec jadę przez Bukareszt do Burgas (BG), i powrót 15/8/13 tak żeby do PL wrócić w sobotę rano. Zapraszam
          • Gość: Gość Re: Rumunia co tydzień IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.08.13, 02:09
            Witam!

Pilnie potrzebuję połączenia z Sibiu lub Bukaresztu do Polski około 21.09.13. Będzie Pan może wtedy jechał?

Pozdrawiam,
            Monika
            • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 17.08.13, 05:39
              Witam

tak będzie to raczej możliwe.
              • Gość: Monika Re: Rumunia co tydzień IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.08.13, 14:45
                to świetnie!! jak najlepiej się z Panem kontaktować? tutaj/mail/telefon?
                • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 17.08.13, 19:47
                  Tak najlepiej telefon
                • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 19.08.13, 15:02
                  +48 604 164 375
                  • Gość: Monika Re: Rumunia co tydzień IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.13, 21:25
                    Super, dziękuję, będę dzwonić we wrześniu!
            • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 19.08.13, 15:04
              22 będę wracał z Bukaresztu do PL zapraszam

Pozdrawiam Andrzej
          • Gość: jaś fasola Re: Rumunia co tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.13, 15:30
            przeczytałem wnikliwie cały wątek, mało jest takich ludzi jak Pan i serdecznie Pana pozdrawiam.
            trudna jest to praca ale dla lubiących jeździć jest trasa bardzo malownicza i urokliwa. Gdzieś w RU musieliśmy się minąć na trasie, może gdzieś na którymś z podjazdów? :-), ( warna - rzeszów) . Pozdr z ok. M Piastowego i podjazdu św. Jana w Woli komborskiej.... tam mieszkam .... myślę że drogę Pan kojarzy doskonale:-). również andrzej i też z za kółka :-)
            • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 17.08.13, 05:41
              Witam i dziękuje.

Serdecznie pozdrawiam i życzę wszelkiej pomyślności, właśnie wróciłem z Bukaresztu przed kilkoma godzinami
    • Gość: ewga Re: Rumunia co tydzień IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 10:16
      Czy jeździ Pan przez Suczawę?
      • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 18.08.13, 11:17
        Witam -niestety nie najbliżej przejeżdzam Cluj-Napoca i Turda

Pozdrawiam Andrzej
    • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 19.08.13, 15:01
      19/8/13 19h Siedlce- 22/8/13 5h Bukareszt i powrót 22/8/ 9h z Bukaresztu do PL.
      Zapraszam Andrzej
      • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 23.08.13, 19:18
        27/8/13 Siedlce- 29/8/13 5h Bukareszt i dalej do Varny 30/8/13 i powrót do PL.
        Zapraszam Andrzej
        • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 01.10.13, 10:24
          01/10/13 wyjazd do Varny przez Rumunię. Zapraszam zmieniłem troszke przejazd, z Bukaresztu jadę na Konstancję i tamtą drogą do Varny. Wracam w Piątek
          • Gość: em Re: Rumunia co tydzień IP: *.icpnet.pl 01.10.13, 20:45
            Przez Konstancę? Och, kusisz! ;) Pozdrawiam! Miłej drogi! :)
            • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 01.10.13, 20:54
              Zapraszam tam jest teraz około +30*C, jutro wyjeżdzam albo wyjeżdzamy :)) ???
              • Gość: jaszczur Re: Rumunia co tydzień IP: *.toya.net.pl 01.10.13, 20:57
                Nie wiem kto dostarcza Ci informacji pogodowych , ale dziś w Rumunii spadł śnieg, który zazwyczaj nie pada przy +30 stopniach. Pozdrawiam
                • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 01.10.13, 21:09
                  w tej chwili w Konstancji jest +18*C więc w czym problem? a ja spędzam średnio 3-4 dni w tygodniu w Rumunii więc pozostaw sobie takie komentarze, i zapinaj narty i na piasek.
                  Pozdrawiam

• 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 02.10.13, 07:19
              Widzisz Marta tu niektórym przeszkadza ilość wydychanego powietrza z płuc
              • Gość: em Re: Rumunia co tydzień IP: *.icpnet.pl 02.10.13, 20:22
                Może produkuje dużo dwutlenku węgla jak oddycha? To może od tego duszna atmosfera? ;)
                Oj tam, nawet jeśli jest 18*C to ja i tak Ci zazdroszczę!
    • 46andrzej Re: Rumunia co tydzień 11.10.13, 09:37
      wyjazd 12/10/13 i powrót z Bukaresztu w poniedziałek 14 pażdz.
      • Gość: Grzesiek Re: Rumunia co tydzień IP: *.125.243.39.fiberlink.rdsar.ro 15.10.13, 18:49
        kiedy będzie kolejny wyjad? pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka