Gość: xentrix IP: 46.55.214.* 23.07.13, 20:03 Czy ktoś może ma namiar na dobry i niedrogi nocleg w okolicach wulkanów blotnych w Buzau? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agpil Re: wulkany błotne - nocleg 23.07.13, 21:42 zamierzaliśmy je zobaczyć w drodze między morzem a górami, ale ostatecznie zrobiliśmy całodniową wycieczkę z Sinai, gdzie nocowaliśmy; ale z tego co pamiętam praktycznie przy samych wulkanach jest pensjonat, może tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xentrix Re: wulkany błotne - nocleg IP: *.55.214.211.shabla.net 25.07.13, 18:33 dzięki - znalazłem już namiar - pensiuneavulcaniinoroiosi.ro/ Odpowiedz Link Zgłoś
martina-0 Re: wulkany błotne - nocleg 15.08.13, 18:13 Tu są też namiary na inne noclegi w okolicy. Nie byłam tam, a tylko umiem dobrze szukać informacji... Zainteresowały mnie te wulkany błotne. www.pensiunibuzau.ro/ www.turismbuzau.ro/ www.pensiuni.org/pensiuni-Buzau-1-3.html www.turistinfo.ro/judet-buzau/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-judet-buzau.html Kto tam był, byłoby fajnie podzielić się wrażeniami (dla dobra ogółu). To zawsze jest jakaś inspiracja do planowania ciekawych podróży. Co może ludzi zainteresować? - lokalne jedzenie - czego trzeba spróbować - jakie są jeszcze inne atrakcje w okolicy - koszt noclegu i ceny w sklepach - jak daleko jest do Bukaresztu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas fasola Re: wulkany błotne - nocleg IP: *.play-internet.pl 15.08.13, 21:46 wczoraj wróciłem z wulkanów koło Buzau. Nocowałem w pensjonacie . jakieś pytania to dawać ..chętnie odpowiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martina-0 Re: wulkany błotne - nocleg 15.08.13, 21:48 Gość portalu: jas fasola napisał(a): > wczoraj wróciłem z wulkanów koło Buzau. Nocowałem w pensjonacie . jakieś pytan > ia to dawać ..chętnie odpowiem. :-) Kliknij na "pokaż wszystkie" i przeczytaj wszystkie wpisy, ja już zadałam pytania i czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
martina-0 Re: wulkany błotne - nocleg 15.08.13, 21:49 Kliknij na "pokaż wszystkie" i przeczytaj wszystkie wpisy, ja już zadałam pytania i czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krisgdynia Re: wulkany błotne - nocleg 19.08.13, 18:46 Właśnie zamieściłem nowy post : przydatne info... - tam nasze wrażenia -właśnie wróciliśmy. Trochę szczegółów o wulkanach: Podczas dojazdu od Poienari przy dużej tablicy z planem jechać najpierw prosto na drogę betonową przy parkingu/barze -płatnym nie stawać jechać dobrej jakości drogą polną do parkingu za górką - bezpłatnego przy wejściu. Byliśmy tylko w 2 miejscach zdecydowanie lepsze te które opisałem , następne po cofnięciu się do asfaltu i w prawo-dużo słabsze większy obszar mniej wulkanów ale jest pensjonat i restauracja. Buzau jest koło 35 km od wulkanów sugeruję szukać noclegów tam-większy wybór. Ogólnie jak już pisali forumowicze internet i dawaliśmy radę z dnia na dzień rezerwować w dobrych cenach. polecamy Rumunię wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś