Dodaj do ulubionych

Poznań - studia podyplomowe

01.09.14, 09:57
Cześć, jestem tu nowa, chciałam zapytać się o opinie o logopedycznych studiach podyplomowych w Poznaniu. Tak, wiem, że lepszy byłby Lublin, Gdańsk czy Warszawa, ale interesuje mnie głównie Poznań. Z publicznych uczelni chyba tylko UAM, Wydział Studiów Edukacyjnych prowadzi ten kierunek. Oprócz tego kilka uczelni niepaństwowych.
Proszę, podpowiedzcie jak to wygląda w edukacyjnej praktyce. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • wilk.w.owczej.skorze Re: Poznań - studia podyplomowe 01.09.14, 18:02
      Prywatne uczelnie proszę sobie darować. Serio. wink
      • makuffka Re: Poznań - studia podyplomowe 01.09.14, 19:51
        Dziękuję, właśnie tak przypuszczam. A logopedia na UAM jak się prezentuje?
    • zielonazielona1 Re: Poznań - studia podyplomowe 10.09.14, 11:39

kończyłam UAM logopedię w 2006 roku- oprócz kilku niewypałów nauczyłam się dużo ponieważ zajęcia odbywały się nie tylko w uczelni , ale również na oddziale w szpitalu na Przybyszewskiego- od razu była praktyka ( anatomia, pacjenci laryngektomowani , z implantami słuchowymi). zaznaczam , że przykładałam się do teorii bardzo, a w tym czasie pracowałam (ćwiczyłam na dzieciach w szkole).
      dzisiaj , gdy mam praktykantów z UAMu podpytuję, co słychać , jak wyglądają zajęcia- niestety parę lat temu chyba było lepiej. studia na prywatnych uczelniach odradzam stanowczo.
    • monika.logopeda Re: Poznań - studia podyplomowe 12.09.14, 22:34
      Jeśli w grę wchodzi wyłącznie Poznań to tylko UAM. Nie marnuj czasu i kasy na prywatne uczelnie, bo nie warto. Ludziska dobrze ci tu podpowiadają. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka