siska6 15.05.05, 15:38 Koncze studia licencjackie na kierunku: pedagogika. Chcialabym zdobyc tytul mgr z logopedii. Jakie uczelnie polecilibyscie mi? Jakie sa tam warunki przyjecia i koszt nauki? Bede wdzieczna za kazda wskazowke Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamkadz Re: logopedia-uzupel.mgr 08.07.05, 15:53 Miałam ten sam problem co ty rok temu i niestety nie znalazłam studiów magisterskich z logopedii. Dopiero studi podyplomowe polecam na UMCSIE. pozdrawiam KAMKA Odpowiedz Link
effata Re: logopedia-uzupel.mgr 09.07.05, 12:41 Studia magisterskie z logopedii mozna robic na APS (dawniej WSPS) Nie wiem, czy sa magisterskie uzupelniajace, ale studia sa naprawde swietne, duzo praktyk, ciekawe przedmioty. Polecam. Akademia Pedagogiki Specjalnej Odpowiedz Link
crainte Re: logopedia-uzupel.mgr 31.08.05, 15:26 czy w ogóle w polsce mozna zostać magistrem logopedii??? z tego co wiem, jest to zawsze jakaś specjalność, a nie osobny kierunek! Ja jestem na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy. Tutaj oprócz dziennej pedagogiki ze specjanością logopedia mozna studiować podyplomowo... Z tego co wiem przymują (o zgrozo)wszystkich... Odpowiedz Link