Dodaj do ulubionych

DAŁAM DUPY PO CAŁOŚĆI

06.05.13, 10:36
Tak jak w temacie ale jestem zła na siebie , nie macie pojęcia jak żałuję nadrobiłam 5 kg w tydzień wyobrażacie to sobie ?? heh to jest po PROSTU MASAKRA.

Biorę się od dzisiaj , chociaż tak mi się nie chcę , wszytko mnie boli , zamartwiam się bo wyczułam pod pachą węzeł chłonny w wielkośći piłkeczki małej , boli mnie pierś i sumienie....

Smutno mi jest i czuję się starsznie!!!!!!!!

Kto zaczyna od dzisiaj ścisłą??
Obserwuj wątek
    • monika1248 Re: DAŁAM DUPY PO CAŁOŚĆI 07.05.13, 10:48
      Kasiu ja sobie wyobrażam jak się czujesz bo u mnie było identycznie.Z tym węzłem to zasuwaj do ginekologa niech cię zbada chociaż ja bym się nie martwiła bo też kiedyś miałam podobną sytuacje i okazało się że węzły były powiększone i bolesne bo byłam przeziębiona ,potem wchłoneło się samo.Ja na ścisłą nie przechodzę jak już pisałam nigdy bo potem człowiek żuca się na jedzenie po skończonym cyklu natomiast mieszana jak najbardziej.Pa,Pa.
      • dietacambridge2013 Re: DAŁAM DUPY PO CAŁOŚĆI 07.05.13, 12:42
        Monia jesteś już na mieszanej czy dopiero masz w planach ?
        • monika1248 Re: DAŁAM DUPY PO CAŁOŚĆI 07.05.13, 16:36
          Tak naprawdę to po prostu uważam na to co spożywam,nie stosuję na razie torebek.Rano owsianka,potem jabłuszko,na obiad kasza jaglana z piersią i ogórek,zwyczajnie staram się zdrowo odżywiać.Ja chyba już dorosłam:) do tego że nie ma diet cud,zdrowe jedzonko i ruch jest najlepszy.Na razie tak zamierzam ciągnąć,mam jeszcze torebki i te gotowe dania,wykorzystam je na wielkiego głoda:):):);).A co u ciebie?
          • dietacambridge2013 Re: DAŁAM DUPY PO CAŁOŚĆI 07.05.13, 17:02
            Ja ciągnę ścisła ,rano był kartonik , póżniej napój kakaowy a teraz zjadłam sobie jabłko chyba nic się nie stanie po 1 jabłku co ?? :)

Ja zamówiłam sobie te gotowe dania cambridge , co 2 dzień zamierzam je sobie zjeść , jutro mają do mnie przyjechać :) miałaś może kurczaka curry? dobry??

W sumie nie wiem czy jedzenie jabłek to dobry pomysł bo po samych 3 torebkach głód znika po ok. 3 dniach a jak będę jeść ponad planowo że tak powiem to może być trudniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka