shando 02.04.05, 18:26 Gdzie znajde wszystkie potrzebne informacje na temat tej diety? Chcialabym ja zastosowac ale niestety nie moge liczyc na pomoc konsultantki. Czy moge przejsc przez nia sama? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestek Re: Mam pytanko.... 03.04.05, 10:52 jeśli poszperasz w internecie, znajdziesz dużo informacji, ale nawet jeśli nie masz konsultantki na miejscu, to można też kontaktować się przez internet. Ja tak robiłam z moją Panią Dietą (podoba mi się to określenie), jeśli miałam jakiekolwiek pytanie, to pisałam do niej i, muszę z radością i wdzięcznością przyznać, bardzo szybko otrzymywałam rzetelną odpowiedź. A pytania zawsze pewnie będą się rodzić. Odpowiedz Link
br0mba Re: Mam pytanko.... 03.04.05, 13:56 www.dietacambridge.pl sprobuj tutaj albo powiedz z jakiego miasta jestes to Ci poszukam nr do Pani Diety, bo mam tu taki wykaz w gazecie a jak masz jakies pytania i watpliwosci to oprocz kontaktu z Pania dieta przez net mozesz zapytac tutaj :) pozdrawiam Odpowiedz Link
shando Re: Mam pytanko.... 04.04.05, 21:31 Jestem z Tarnobrzega, ale konsultowanie przez net mi odpowiada. Czy dlugo trzeba czekac na te zamowione zupki? I jeszcze jedno, obiecuje juz ostatnie pytanie. Jestem teraz na kopenhaskiej. Czy po jej zakonczeniu moge rozpoczac DC? Odpowiedz Link
ela.jot Re: Mam pytanko.... 04.04.05, 22:48 ja niestety nie wiem ale uważam, że nie nalezy przesadzać Odpowiedz Link
br0mba Re: Mam pytanko.... 05.04.05, 01:19 ja tez uwazam ze nie nalezy przesadzac, jezeli moge wyrazic swoje zdanie na temat diety kopenhaskiej to uwazam, ze to nie jest zbyt "madra" dieta zbyt drastyczna i wlasciwie glodowkowa (probowalam raz ale w drugim dniu tak mnie bolal zoladek ze myslalam ze zejde z tego swiata. Ile juz wytrzymalas ? Niestety nie mam gazecie nr telefonu konsultanta z Tarnobrzega :( Odpowiedz Link
ela.jot Re: Mam pytanko.... 05.04.05, 08:54 WWarszawie jest centrum Diety Cambridge od pn-ot w godz. 8-16, pod numer (22) 859 03 04. Tam podają numery tel.konsultantow (może też z Tarnobrzegu) Odpowiedz Link
shando Re: Mam pytanko.... 05.04.05, 20:22 Dzieki za informacje. Jesli chodzi o kopenhaska ta po tygodniu zrezygnowalam niestety ale wyniki sa -3 kg. Zrobie sobie przerwe i chyba sprobuje DC. Odpowiedz Link
ela.jot Re: Mam pytanko.... 05.04.05, 21:43 a dlaczego przerwalaś kopenhaską? DC jest znacznie bardziej "drakonska", więc uważaj, żebyś wytrwałą. Może lepiej poczekaj dłużej niż tydzień. A na razie jedz mniej (tak ja k na kopenhaskiej). MOże już ruszyło "chudnięcie" i wcale nie będzie Ci potrzebna następna dieta. A jak zaczniesz to daj znać. Będziemy Cie wspierać. Odpowiedz Link