05.11.05, 10:21
ZA MNĄ PIERWSZY DZIEŃ.NAPOJE I BATONY SĄ OK , ZUPY PASKUDZTWO.NIESTETY
STRASZNIE ODCZUWAŁAM GŁÓD I W DODATKU ZAUWAŻAM ŻE WSZYSCY CAŁY CZAS COŚ
PODJADAJĄ.ZAKUPIŁAM DIETĘ NA 3 TYG Z GÓRY I MUSZĘ WYTRZYMAĆ.POSTANOWIŁAM ŻE
ZWAŻE SIE DOPIERO NA KOŃCU MĘCZARNI!
Obserwuj wątek
    • shevaun Re: GŁÓD 05.11.05, 16:58
      Kitty, może porozmawiaj z konsultantem i spróbuj wymienić zupy na napoje ? Dla
      mnie też są niejadalne, odżywiam się w zasadzie wyłącznie koktajlem
      czekoladowym, czasem truskawkowym i batonami. Babeczki były - cud miód, ale
      podobno już ich nie ma :-( A jeśli jesteś głodna, dziel sobie posiłki na połowę
      i jedz częściej. Ja robię się głodna po południu, dlatego zaczynam jedzenie
      dopiero około 13:00 a na wieczór zostawiam sobie baton :-) Poza tym - przemęcz
      się te 2 - 3 pierwsze dni, potem jest zdecydowanie łatwiej. Trzymam kciuki !
    • maagdaa_82 Re: GŁÓD 05.11.05, 17:53
      Koleżanka ma rację, niedługo uczucie głodu zginie!!!Nie myśl o innych, którzy
      podjadają tylko myśl o płaskim brzuszku!!!!No i naprawdę polecam też dzielenie
      posiłków - ja jem 5 posiłków 2 razy po pół koktajlu 8:30 i 11:30, całą zupę (ja
      akurat je lubię) o 14:30, 2 razy po pół koktajlu o 17:00 i 19:00. Może późno
      jak na kolację, ale wcześniej nie chcę, bo moim największym problemem zawsze
      był głód (pewnie wynikający z umiłownaia do jedzenia) porą wieczorową :-) Jak
      zjem o 18:00 to odrazu mam wrażenie, że jestem głodna, he he. Poszłam więc na
      kompromis z moją psychiką i jem o 19:00. Mam plan zachowania godzin posiłków po
      zakończeniu diety. Pozdrawiam!!!Trzymaj się!!!Dasz radę, za mną już 11 dni...
    • lgirl Re: GŁÓD 05.11.05, 22:10
      Dziewczynki...
      po pierwsze nie szkodźmy...
      czyli - pierwszy posilek - najlepiej
      do godz. 9.
      a ostatni no... jakas 18.30.

Dobrze pisze Magdusia - najlepiej dzielic
      na 6 malych posilkow.
      Wtedy uczymy sie racjonalnych zachowan. :)

Babeczek nie ma - bo Hol Trade nie dostal zgody Min. Zdrowia
      -cos im sie nie podobalo.
      Ale od stycznia mają wejsc na rynek nowe ciasteczka
      -tym razem cos "keksowe"
      jakies nowe zupki beda wchodzic -
      juz są po atestach - i po degustacjach w Polsce :)

WIec pewnie bedzie "smaczniej"

To ty;e na razie
      pozdrooowki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka