dony19 25.04.06, 20:34 Hej. Własnie kupiłem DC i mam zamiar zacząć ją od jutra. Mam nadzieję że mi coś pomoze. Trzymajcie kciuki. Będe pisał o rezultatach... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotoszka Re: zaczynam od środy 25.04.06, 21:46 Witaj na forum :) Ja od jutra zaczynam ale drugi tydzień. Czekam na Twoje rezultaty, wierze że DC pomoże napewno. Pozdrawiam Justa Odpowiedz Link
ewa96402 Re: zaczynam od środy 26.04.06, 07:45 Witaj.Pomoże napewno pomoże.Ta dieta to dieta oststniej szansy tak piszą,chudnie się zdrowo i szybko ale niestety kosztownie.Ja jestem na diecie 3 dzień a już 2,5 mniej,mam zamiar schudnąć ok 10 kg i jestem pewna że się uda i tobie też tego życzę. Pozdrawiam.Ewa Odpowiedz Link
dony19 Re: zaczynam od środy 27.04.06, 00:59 Dzięki za dobre słowo:) Pierwszy dzień za mną, i na razie jest oki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gazelka74 Re: zaczynam od środy 28.04.06, 09:34 I jak tam? Czujesz się ok? Jaka była Twoja waga wyjściowa i ile teraz ważysz? Zaobserwowałeś jakieś skutki uboczne? Odpowiedz Link
dony19 Re: zaczynam od środy 05.05.06, 16:05 Hej, właśnie mija tydzień od kiedy jestem na DC. Spadło mi 3.4 kila! Ta dieta jest super. Nie mam żadnych skutków ubocznych, nie boli mnie głowa i wogóle jest ok. Zachęcam wszystkich którzy mają coś do zgubienia, do spróbowania tej diety. Pozdrawaim. Napiszę za tydzień czy są dalsze postępy. Odpowiedz Link