idriil 20.05.06, 11:14 Dzis rozpoczęłam swój pierwszy dzień mieszanaej i jestem ełna nadzieji i radości juz wszytsko na obiadek mama przygotowane wystarczy ugotować:) Za dwa tygodnie bede mogła jeść nabiał i owoce! Pozdrawiam wszytskich dietowiczów! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barabella Re: 1 dzien mieszanej :) 20.05.06, 11:26 czemu nie można jeść owoców i nabiału? Odpowiedz Link
idriil Re: 1 dzien mieszanej :) 20.05.06, 11:34 można ale dopiero (przynajmnije ja tak mam ustalone) po 2 tygodniach diety mieszanej na której można jeść 150 gram mieska i wazywa (oprocz ziemniaków i strączkowych)+ dwie torebki DC. Nastepnie mama w trzecim tygodniu wprowadzić jogurt i owoce (wtedy mam juz tylko jedna torebke DC). Owoce nalezy wprowadzac póżniej dlatego,że maja bardzo bardzo duzo cukru i weglowodanów. Pieczywo bede mogła jesc dopiero na 1000 kcal. pozdrawiam Idriil Odpowiedz Link
beta3331 Re: 1 dzien mieszanej :) 22.05.06, 09:07 Cześć Dziewczyny, ja jutro kończę pierwszy tydzień mieszanej i zgubiłam kolejne 2 kg .Co do zaleceń na mieszanej to dostałam ulotkę od mojej konsultantki z zaleceniami i przeciwskazaniami .I mysle ze najlepiej kontynuowac diete w oparciu o fachowe porady zeby czegos nie przegapic i nie uszczuplić końcowego efektu skoro tyle wysiłku wkładamy w odchudzanie. Pozdrawiam bardzo serdecznie . Odpowiedz Link
monia515 Re: 1 dzien mieszanej :) 22.05.06, 10:28 A dlaczego nabiału nie? Jajko ma 67 kcal czy twaróg chudy ma 60 kcal, a 100 g piersi z kurczaka 110 kcal... Odpowiedz Link
beta3331 Re: 1 dzien mieszanej :) 23.05.06, 11:02 A wiesz o tym ze dieta DC polega nie tylko na ograniczeniu kcal ale równiez innych składników które zaburzaja proces spalania tłuszczu ?. Mysle ze warto najpierw poczytac o tej diecie albo pogadac z konsultantem zeby czegos nie modyfikowac na własna reke a tym samym wstrzymywac proces chudniecia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marushka wrrr jestem wściekła !! 23.05.06, 19:58 Witajcie dziewczyny, jestem w trakcie 3-go tygodnia. KOńcze w poniedziałek. Na razie jest super - żadnych zawrotów ani przykrych dolegliwości. Nie wiem ile schudłam - nie ważę się programowo (serio, serio)ale po ciuchach widzę że znacznie :D Moja ścisła jest ścisła ( żadnego podjadania ). Ale... no właśnie. W sob widziałam się z konsultatnką - kupiłam torebki na tydzien 1*2 i 2*1 do wychodzenia. I jedynym komentarzem co do pozostałych posiłków było to, że mają być niskokalorycznę. Żadnych innych wskazówek !!! Jestem oburzona - zwłaszcza gdy przeczytałam to, co tutaj piszecie. Czy któraś z Was może mi pomóc i napisać jak takie wychodzenie powinno wyglądać ? Będę wdzięczna.... Marysia Odpowiedz Link
idriil moja dieta 24.05.06, 05:51 MOJA KONSULTANTKA ROZPISAŁA MI DIETE W TEN SPOSÓB: 3 TYGODNIE ŚCISŁEJ, 2 TYGODNIE MIESZANEJ( 2 TOREBKI DC + WARZYWA- NIE MOGA BYC STRACZKOWE ANI ZIEMNIAKI, I MIĘSKO LUB RYBA DO 150 GRAM NAJLEPIEJ NA GRILU, CAŁY POSIŁEK OD 300-400 KCAL) 2 TYGODNIE MIESZANEJ (1 TOREBKA DC + WARZYWA I MIĘSKO JAK WYŻEJ I ZAMIAST JEDNEGO POSILKU CAMBRIDGE WPROWADZAM NABIAŁ, CZYLI JAKIS JOGURNIC ALBO KAWAŁEK SERKA NA KOLACJE, NATOMIAS WPOŁOWIE TYCH 2 TYGODNI WPROWADZAM OWOCE:)) TAK ROZPISAŁA MI DIETE MOJA KONSULTANTKA , A JESZCZE ZAPOMNIAŁAM ,ŻE POTEM MAM 1000 KCAL DIETĘ. POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA:) Odpowiedz Link
marushka Re: moja dieta 24.05.06, 07:47 idrill, dziękuje za informacje :) pozdr. Marysia Odpowiedz Link