Dodaj do ulubionych

Minął tydzień!

13.03.08, 07:36
Po tygodniu mam 4,5kg mniej...mialam nadzieje,ze bedzie 5 ale i tak
nie jest zle :) Ubyly mi 4cm w talii,3cm w biodrach,2cm w udzie,4cm
pod biustem...a biust na szczescie nie ruszony :D A dzis zaczal sie
2 tydzien ;/
Obserwuj wątek
    • asiula1974 Re: Minął tydzień! 13.03.08, 21:37
      O to widzę, że odchudzanie zaczęłyśmy w tym samym czasie.Mnie też dzisiaj minął
      tydzień i mam 3,5 kg mniej. Dobre i to. Musimy wytrzymać nie ma wyjścia. Życzę
      powodzenia.
      • alers Re: Minął tydzień! 14.03.08, 11:19
        Zagladaj tu czesciej bo czasmi brakuje mi motywacji ;/ tym bardziej
        teraz jak zblizaja sie swieta...jade do rodziny i troche sie tego
        obawiam..swiateczne sniadnie ma byc zupa w proszku ?! :/
        • asiula1974 Re: Minął tydzień! 15.03.08, 13:17
          Nie można tak myśleć. Ja mam dość silną motywację w połowie kwietnia mam imprezę
          na którą chciałabym pójść ubrana w jakąś fajną kieckę i to nie taką w którą
          wejdę (jak to często bywało do tej pory ) tylko w taką która mi się spodoba.
          Byłam też wczoraj na zakupach i jak miło było zamiast roz. 46 założyć na siebie
          42 i się dopiąć. Fakt, że na DC zjechałam dopiero 4 kg ale wcześniej przez trzy
          miesiące udało mi się zgubić 6 więc już i tak jest spora różnica. Idź na zakupy
          kup coś mniejszego niż do tej pory zobaczysz jak to dodaje skrzydeł.A tak poza
          tym trzeba sobie tłumaczyć że przynajmniej my po świętach nie będziemy miały
          tego problemu co większość ludzi, że nagle po 2 dniach znowuuu trzeba się
          odchudzać. To jest dobra strona naszej sytuacji.Trzymaj się i jedziemy dalej.
          Dziś jem batona w końcu jest weekend, też mi się od życia coś należy....
          • alers Re: Minął tydzień! 16.03.08, 14:32
            Mi udalo sie schudnac jak narazie dopiero 5kg chociaz jakis miesiac
            temu bylam na kopenhaskiej i nie wiem sama ile wtedy schudlam bo
            balam sie wejsc na waga przed rozpoczeciem tej diety. W czwartek
            kupilam sukienke w rozmiarze 40 a jeszcze 3 miesiace temu spodnie
            kupowalam w rozmiarze 44! ;/ w kazym razie ja mam w planach jeszcze
            min 15kg ;/ wiec dluuuga droga przede mna! ;/ Dzisiaj jestem 11
            dzien na cambridge.
            • asiula1974 Re: Minął tydzień! 24.03.08, 14:47
              Alers, jak tam za 2 dni koniec ścisłej. Na razie mam 5 kg do tyłu mam nadzieję,
              że na mieszanej zjadę jeszcze ze 2 - 3 kg. Napisz jak przerwałaś święta. Ja
              muszę przyznać że obliznęłam to czy owo ale nic konkretnego nie zjadłam na
              szczęście. Waga przez to nie drgnęła więc mam nadzieję, że mi nie zaszkodziło.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka