zoro333 02.07.10, 18:46 godz. 20,30 aktor: Andrzej Stania temat: tragedia w smoleńsku - wypowiedź prezydenta na spotkaniu z dyrektorami cytowane wypowiedzi z forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: zapraszam na TVS informacje 02.07.10, 21:22 www.tvs.pl/informacje/26405/ Czy o to chodzi? No zoroczku zostales tez wspomniany w tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
brynio5 .....informacje 04.07.10, 19:17 Typowe sraty pierdaty i to z kożdy strony! Ale skond sie tam wzion pan radny skoro miało to być spotkanie dyrechtorow ze władzą miasta ale bez MZOPO i bez radnych? Tera to mu sie łodmiyniło ale 3,5 roku razym ze Staną welowoł! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniewdomzalski Re: .....informacje 05.07.10, 14:00 brynio5 napisał: > Typowe sraty pierdaty i to z kożdy strony! > Ale skond sie tam wzion pan radny skoro miało to być spotkanie dyrechtorow ze w > ładzą miasta ale bez MZOPO i bez radnych? > Tera to mu sie łodmiyniło ale 3,5 roku razym ze Staną welowoł! Witam, Szanowny Panie Brynio5, skoro mnie zaproszono, to skąd Pan ma takie informacje, że było to spotkanie zamknięte ? I proszę nie zmieniać sztucznie stylu pisania, bo jest to nieudolne oraz śmieszne. Pozdrawiam, Zbigniew Domżalski. Odpowiedz Link Zgłoś
rasmal Re: .....informacje 05.07.10, 14:13 Panie radny Domżalski skąd nagle taki krytyczny stosunek Wszak reprezentował Pan miasto np w KZK GOP z namaszczenia "asa" Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniewdomzalski Re: .....informacje 06.07.10, 08:12 Witam serdecznie, chciałbym poinformować ponownie na tym forum, że w KZK GOP reprezentuję Radę Miejską, Radni mnie wybrali poprzez głosowanie. a nie prezydent. Z poważaniem, Zbigniew Domżalski. Odpowiedz Link Zgłoś
rasmal Re: .....informacje 06.07.10, 11:58 Czyżby AS nie miał wtedy większości w radzie miejskiej i nie miał wpływu na zapadające decyzje personalne ? > Witam serdecznie, > chciałbym poinformować ponownie na tym forum, że w KZK GOP reprezentuję Radę Mi > ejską, Radni mnie wybrali poprzez głosowanie. a nie prezydent. > > Z poważaniem, > Zbigniew Domżalski. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniewdomzalski Re: .....informacje 06.07.10, 21:46 rasmal napisał: > Czyżby AS nie miał wtedy większości w radzie miejskiej i nie miał > wpływu na zapadające decyzje personalne ? > > > > Witam serdecznie, > > chciałbym poinformować ponownie na tym forum, że w KZK GOP > reprezentuję Radę Mi > > ejską, Radni mnie wybrali poprzez głosowanie. a nie prezydent. > > > > Z poważaniem, > > Zbigniew Domżalski. Witam, propozycję kandydata do KZK GOP wysunął Klub Radnych, a jeśli dobrze pamiętam, to ponad 20 radnych podczas sesji poparło tę propozycję. Miłego wieczoru, Zbigniew Domżalski. Odpowiedz Link Zgłoś
brynio5 Re: .....informacje 06.07.10, 10:19 zbigniewdomzalski napisał: > Witam, > Szanowny Panie Brynio5, skoro mnie zaproszono, to skąd Pan ma takie informacje, że było to spotkanie zamknięte ? > > I proszę nie zmieniać sztucznie stylu pisania, bo jest to nieudolne oraz śmieszne. No to na razie po literacku panie radny! 1.Czy można wiedzieć kto pana zaprosił i dlaczego akurat pana i tylko pana? 2.RAŚ czyni starania by język śląski został uznany za "właściwy" dla nas Ślązaków.On istnieje od zawsze i dlaczego mam się nim nie posługiwać? A terozki po ślonsku: Jakby my na to niy spojrzeli to 3,5 roka pod pierzina schować niy idzie! Wiync lepi pedzieć "mea culpa" a niy pisać o niypowadze i smiyszności bo to je ino gorzi. Lepi napisz, że Stania cie zrobioł w maćka tak jak wiynkszość z nos, beztoż terozki mosz inne spojrzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniewdomzalski Re: .....informacje 06.07.10, 21:39 brynio5 napisał: > zbigniewdomzalski napisał: > > Witam, > > Szanowny Panie Brynio5, skoro mnie zaproszono, to skąd Pan ma takie > informacje, że było to spotkanie zamknięte ? > > > > I proszę nie zmieniać sztucznie stylu pisania, bo jest to nieudolne oraz > śmieszne. > > No to na razie po literacku panie radny! > 1.Czy można wiedzieć kto pana zaprosił i dlaczego akurat pana i tylko pana? > Witam, Panie Brynio5, proszę nie odpowiadać pytaniami na moje pytanie. A tak przy okazji, to zaproszono nie tylko mnie, była również Pani Poseł na Sejm RP Danuta Pietraszewska. Chcę jeszcze dodać, że szanuję oraz używam gwary śląskiej. Miłego wieczoru, Zbigniew Domżalski. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorrudzki Re: zapraszam na TVS informacje 06.07.10, 09:15 Zapoznałem się z tym news-em i jestem przerażony. Nasuwa mi się jedno na myśl, ale publicznie lepiej nie wypowiadać. Mieszkam w tym mieście i jest mi wstyd za takiego gospodarza. Ale wierzę, że jest to człowiek honoru i po takim czymś sam zrezygnuje z życia publicznego dobrowolnie. Odpowiedz Link Zgłoś