verdet 01.04.11, 22:01 Pani Gabrysia była najlepszą koleżanką pani Joanny -obecnej p. Dyrektor ZAZ , może zostanie jej zastępcą? A może ktoś wie jak przebiega casting na stanowisko z-cy Dyrektora ZAZ , ilu jest kandydatów i kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertdebruss Re: gdzie się podziała Pani Gabrysia B. z ZAZ ? 03.04.11, 22:00 Coś mi się zdaje, że pani Gabrysia za poparcie i zdjęcie przed wyborami ze Stanią dostała wilczy bilet. Czy ktoś coś o tym wie ????? bo szkoda kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
verdet pan Norbert 13.04.11, 14:28 Gdzie się Pan podziewa Panie Norbercie - robercie debruss? Czyżby Pan też otrzymał "wilczy bilet" na najbliższe lata? Oj szkoda,że w dzisiejszych czasach nie biorą pod uwagę doświadczenia i kwalifikacji oraz predyspozycji przy zatrudnianiu. Odpowiedz Link Zgłoś
prote33 sąsiedztwo nie zawsze korzystne 13.04.11, 16:56 Ładnie to tak posądzać, że jeżeli dyrektorką jest sąsiadka, to ktoś od razu zyska? Nie wiem czy ta Pani, o której mówicie już poleciała czy nie, ale łatwo jej z pewnością nie jest i to nie dlatego, że poparła prezydenta, ale że wcześniej nie kłaniała się głęboko w pas sąsiadce - obecnej dyrektorce, bo nie bardzo chciała zachowywać się inaczej niż wszyscy inni sąsiedzi. A takich rzeczy obecna władza nie wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: pan Norbert 13.04.11, 22:21 Czegoś się tak uparł na tego Norberta R. Czy muszę każdemu z osobna wyjaśniać, że to nie N.R a całkiem ktoś inny. Jednak w sumie cieszę się, że przejmujesz się jego losem, mnie też denerwuje takie traktowanie ludzi. Pozdrawiam !!!!!!! Mnie niestety nikt wilczego biletu nie da, a gdyby dał to takiego tematu nie odpuszczam. Zawsze czekam na okazję aby wyrównać rachunki nie zostawiam tego tak sobie. Na tym znam się jak mało kto i dlatego niektórzy mogą się cieszyć że nie jestem od nich zależny. Odpowiedz Link Zgłoś