Dodaj do ulubionych

gdzie się podziała Pani Gabrysia B. z ZAZ ?

01.04.11, 22:01
Pani Gabrysia była najlepszą koleżanką pani Joanny -obecnej p. Dyrektor ZAZ , może zostanie jej zastępcą?
A może ktoś wie jak przebiega casting na stanowisko z-cy Dyrektora ZAZ , ilu jest kandydatów i kto?
Obserwuj wątek
    • robertdebruss Re: gdzie się podziała Pani Gabrysia B. z ZAZ ? 03.04.11, 22:00
      Coś mi się zdaje, że pani Gabrysia za poparcie i zdjęcie przed wyborami ze Stanią dostała wilczy bilet. Czy ktoś coś o tym wie ????? bo szkoda kobiety.
      • verdet pan Norbert 13.04.11, 14:28
        Gdzie się Pan podziewa Panie Norbercie - robercie debruss? Czyżby Pan też otrzymał "wilczy bilet" na najbliższe lata?
        Oj szkoda,że w dzisiejszych czasach nie biorą pod uwagę doświadczenia i kwalifikacji oraz predyspozycji przy zatrudnianiu.
        • prote33 sąsiedztwo nie zawsze korzystne 13.04.11, 16:56
          Ładnie to tak posądzać, że jeżeli dyrektorką jest sąsiadka, to ktoś od razu zyska? Nie wiem czy ta Pani, o której mówicie już poleciała czy nie, ale łatwo jej z pewnością nie jest i to nie dlatego, że poparła prezydenta, ale że wcześniej nie kłaniała się głęboko w pas sąsiadce - obecnej dyrektorce, bo nie bardzo chciała zachowywać się inaczej niż wszyscy inni sąsiedzi. A takich rzeczy obecna władza nie wybacza.
        • robertdebruss Re: pan Norbert 13.04.11, 22:21
          Czegoś się tak uparł na tego Norberta R. Czy muszę każdemu z osobna wyjaśniać, że to nie N.R a całkiem ktoś inny. Jednak w sumie cieszę się, że przejmujesz się jego losem, mnie też denerwuje takie traktowanie ludzi. Pozdrawiam !!!!!!! Mnie niestety nikt wilczego biletu nie da, a gdyby dał to takiego tematu nie odpuszczam. Zawsze czekam na okazję aby wyrównać rachunki nie zostawiam tego tak sobie. Na tym znam się jak mało kto i dlatego niektórzy mogą się cieszyć że nie jestem od nich zależny.
          • volwer Re: pan Norbert 21.05.11, 20:58
            no to bedzie okazja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka