verdet 13.04.11, 14:34 W Zaz-ie zaszły wielkie zmiany, od zastępcy, poprzez administrację, itd. Naprawdę szkoda niektórych pracowników, zwłaszcza tych którzy pracowali od początku powstania ZAZ. Następna roszada zapewne pod koniec kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek23nadaje Re: karuzela stanowisk 13.04.11, 14:51 Nowa miotła nowe porządki - ciekawe jak sięto skończy dla ZaZ-u czy tak jak w mieście za czasów jak była pełnomocnikiem ds organizacji pozarządowych? Jeśli tak to nie wróżę długiego żywota ZAZ-owi. A szkoda tylko tych ludzi tam zatrudnionych ... Odpowiedz Link Zgłoś
amazik Re: karuzela stanowisk 13.04.11, 15:14 Jakie zmiany w ZAZ zaszły?, bo jak zwykle nic nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 20:44 Nie ma już dwóch głównych księgowych, kierowcy jeżdżą zgodnie z dokumentami, wyjścia są wpisywane, zmniejsza się przerost osób pełnosprawnych. Czyli normalne porządki. Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 21:05 Zgadzam sie z zorokiem. Nowy gabinet,nowy sekretariat, nowe meble, zatrudnienie pełnosprawnych znajomych(m.in. archiwisty he,he,he i marketingowca ha,ha,ha,), usunięcie sprzed swoich pięknych oczu niepełnosprawnych na wózkach inwalidzkich. Czyli normalne porządki w wydaniu rudzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 21:10 Z tym marketingowcem mnie zmartwiłeś. Cholera! A któż to taki? Ale biuro mniejsze i sekretariat mniejszy, to się liczy. Zgódźmy się, porządki jak przy każdej zmianie szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 21:17 Zorok ty ściągnij lepiej maske bo jak tak fechtujesz szpadą na oślep to sie jeszcze w oko dziabniesz. ( ulubienica z alimentów ). Odpowiedz Link Zgłoś
amazik Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 21:21 Zajec ja ci dobrze radze, sprawdź te informacje jeszcze raz, bo część z tego co napisałeś/napisałaś to wierutne kłamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: karuzela stanowisk 16.04.11, 22:40 Po pierwsze nie przerywa sie jak rozmawiają ze sobą dwaj wielcy rabini. Po drugie amazik wskaż te niesprawdzone informacje i te kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: karuzela stanowisk 18.04.11, 14:12 No właśnie. Rozmawialiśmy sobie jak rabini o ZAZie a ty nagle list miłosny piszesz /każesz mi się rozbierać, zaczynając od maski/ mimo, że ledwo na forum się spotkaliśmy. Potem straszysz, że oko stracę czy coś … Zajec może wrócimy do tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: karuzela stanowisk 20.04.11, 20:43 Ty sprawiedliwy nie bądź taki do przodu bo cie z tyłu braknie. Zoro to piękny, szcvzupły młodzieniec, a Marian to raczej troche przysadzisty gość, który nawet na rowerze nie potrafi jeździć. A jak już wymyśliłeś w ciągu tygodnia jeden tekst nie wklejaj go na wszystie wątki tylko wysil mózgownice na coś oryginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu-fajny Re: karuzela stanowisk 21.04.11, 00:55 sprawiedliwy nie zawsze znaczy mądry, nie? a na pewno już nie kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: karuzela stanowisk 29.04.11, 21:24 BECZKĘ WAZELINY ZAMIENIĘ NA PASZPORT MOPSIKOWY. SPEŁNIAM WSZYSTKIE KRYTERIA, POTRAFIĘ DONOSIĆ NA KOLEGÓW, WŁAZIĆ PRZEZ LEJEK, CAŁOWAĆ BUTY, KLASKAĆ, NISKO SIĘ KŁANIAĆ NAWET Z POZYCJI LEŻĄCO - KLĘCZĄCEJ. JEŚĆ Z RĘKI. CZY BĘDZIE MI DANA ŁASKA ????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś