Dodaj do ulubionych

karuzela stanowisk

13.04.11, 14:34
W Zaz-ie zaszły wielkie zmiany, od zastępcy, poprzez administrację, itd. Naprawdę szkoda niektórych pracowników, zwłaszcza tych którzy pracowali od początku powstania ZAZ. Następna roszada zapewne pod koniec kwietnia.
Obserwuj wątek
    • janek23nadaje Re: karuzela stanowisk 13.04.11, 14:51
      Nowa miotła nowe porządki - ciekawe jak sięto skończy dla ZaZ-u czy tak jak w mieście za czasów jak była pełnomocnikiem ds organizacji pozarządowych? Jeśli tak to nie wróżę długiego żywota ZAZ-owi. A szkoda tylko tych ludzi tam zatrudnionych ...
    • amazik Re: karuzela stanowisk 13.04.11, 15:14
      Jakie zmiany w ZAZ zaszły?, bo jak zwykle nic nie wiem:(
      • zoro333 Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 20:44

Nie ma już dwóch głównych księgowych, kierowcy jeżdżą zgodnie z dokumentami, wyjścia są wpisywane, zmniejsza się przerost osób pełnosprawnych.
        Czyli normalne porządki.
        • zajec_pagadi Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 21:05
          Zgadzam sie z zorokiem. Nowy gabinet,nowy sekretariat, nowe meble, zatrudnienie pełnosprawnych znajomych(m.in. archiwisty he,he,he i marketingowca ha,ha,ha,), usunięcie sprzed swoich pięknych oczu niepełnosprawnych na wózkach inwalidzkich.

Czyli normalne porządki w wydaniu rudzkim.
          • zoro333 Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 21:10

Z tym marketingowcem mnie zmartwiłeś. Cholera! A któż to taki?
            Ale biuro mniejsze i sekretariat mniejszy, to się liczy.
            Zgódźmy się, porządki jak przy każdej zmianie szefa.
            • zajec_pagadi Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 21:17
              Zorok ty ściągnij lepiej maske bo jak tak fechtujesz szpadą na oślep to sie jeszcze w oko dziabniesz. ( ulubienica z alimentów ).
              • amazik Re: karuzela stanowisk 15.04.11, 21:21
                Zajec ja ci dobrze radze, sprawdź te informacje jeszcze raz, bo część z tego co napisałeś/napisałaś to wierutne kłamstwo
                • zajec_pagadi Re: karuzela stanowisk 16.04.11, 22:40
                  Po pierwsze nie przerywa sie jak rozmawiają ze sobą dwaj wielcy rabini. Po drugie amazik wskaż te niesprawdzone informacje i te kłamstwa.
                  • zoro333 Re: karuzela stanowisk 18.04.11, 14:12

No właśnie. Rozmawialiśmy sobie jak rabini o ZAZie a ty nagle list miłosny piszesz /każesz mi się rozbierać, zaczynając od maski/ mimo, że ledwo na forum się spotkaliśmy. Potem straszysz, że oko stracę czy coś …
                    Zajec może wrócimy do tematu?
    • zajec_pagadi Re: karuzela stanowisk 20.04.11, 20:43
      Ty sprawiedliwy nie bądź taki do przodu bo cie z tyłu braknie. Zoro to piękny, szcvzupły młodzieniec, a Marian to raczej troche przysadzisty gość, który nawet na rowerze nie potrafi jeździć. A jak już wymyśliłeś w ciągu tygodnia jeden tekst nie wklejaj go na wszystie wątki tylko wysil mózgownice na coś oryginalnego.
      • zbychu-fajny Re: karuzela stanowisk 21.04.11, 00:55
        sprawiedliwy nie zawsze znaczy mądry, nie? a na pewno już nie kulturalny.
    • robertdebruss Re: karuzela stanowisk 29.04.11, 21:24
      BECZKĘ WAZELINY ZAMIENIĘ NA PASZPORT MOPSIKOWY. SPEŁNIAM WSZYSTKIE KRYTERIA, POTRAFIĘ DONOSIĆ NA KOLEGÓW, WŁAZIĆ PRZEZ LEJEK, CAŁOWAĆ BUTY, KLASKAĆ, NISKO SIĘ KŁANIAĆ NAWET Z POZYCJI LEŻĄCO - KLĘCZĄCEJ. JEŚĆ Z RĘKI. CZY BĘDZIE MI DANA ŁASKA ????????????/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka