ktos33dwa
24.05.12, 08:01
Słuchajcie pienicie się , a nic nowego nie piszecie, podajcie mi powód rzeczywisty dlaczego iść na referendum tylko nie piszcie o:
1 nie spełnieniu obietnic wyborczych -każda władza i każdy polityk nigdy do końca nie spełniaja obietnic,
2. sprzedaż pecu- abstrakcja AS też chciał sprzedać tylko że źle do tego podszedł, a może był za pazerny, tak chciał sprzedać że uwzględniał to w budżecie miasta,
3. nieszczęśliwe zdarzenie z Panią skarbnik, jak to AS mówi na miescie mówią że jedną z ostatnich osób z ktrą rozmawiała przez telefon Pani Skarbnik był AS,
4. ze nie ma inwestycji z UE, a abstrakcja ci co się interesują i trochę znają wiedzą że w tej chwili wszelkie programy kończą się w 2013 roku, a przygotowanie nowej dokumentacji trochę trwa, no i trzeba miec zabezpieczony własny wkład.
5. Przetarg na dostawę energii elektrycznej i co u nas w mieście przetarg wyszedł i już są oszczędności a z metropolią będzie jak z spalarnią, zbyt duży organizm zbyt niewładny. lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.
ja wiem teraz mnie oplujecie, ja chcę tylko byście mi wskazali fakty a nie pienili się, a co do pracy z całym szacunkiem ani Pan marian się nigdy za bardzo nie zbrudził pracą zawsze stara siś wkręcić i być działaczem, np. zsmp na kopalni, panie Pawle pan też się woził, pan Norbert ten już tyle razy zmienił marynarkę że już mu chyba brakło koncepcji, pan Jurek W, pan tez jak wiatr zawieje byle tylko mieć coś swojego ugranego, pan Piotr W wielki tak chcrzescijanie sie nie zachowują,