Dodaj do ulubionych

Rodzoch wiceprezydentem?

18.03.13, 15:24
Kilka dni temu chcieliśmy zorganizować konferencję prasową. Dowiedzieliśmy się, że kulturalną formą jest wysłanie zaproszenia na kilka dni przed.
I tak Komitet zrobił, zapraszając dziennikarzy na dzisiaj godz. 11
Jakież było moje zdziwienie, kiedy dzisiaj rano otrzymałem kopie zaproszenia na konferencję p. prezydent na godz. 9.30.
Tak nagła konferencja musi oznaczać nadzwyczajne informacje. Wręcz bałem się, że mamy następne oskarżenie w formie Oświadczenia, które skończy się następną tragedią.
A tu niespodzianka, p. Dziedzic ustosunkowała się tylko do Uzasadnienia Komitetu.
Ale nie o tym chciałem poinformować. W zaproszeniu znalazło się zdanie:
„W konferencji udział wezmą: prezydent Rudy Śląskiej – Grażyna Dziedzic wraz z zastępcami”
Szok:
www.sferatv.pl/aktualnosci/ruda-slaska/3817-konferencja-prezydenta-miasta-w-sprawie-referendum.html
Nie wiem czy to zapowiedź awansu Rodzocha czy tylko będzie twarzą antyrefendalną.
Możemy sobie po jego występie na sesji wyobrazić jak „krwawa” będzie to kampania. No cóż, arsenał broni wyciągniętej przeciw mieszkańcom będzie duży przy takim szefie.

Obserwuj wątek
    • skalar2011 Re: Rodzoch wiceprezydentem? 18.03.13, 15:32
      amarian2 napisał:

> Nie wiem czy to zapowiedź awansu Rodzocha czy tylko będzie twarzą antyrefendaln
      > ą.
      > Możemy sobie po jego występie na sesji wyobrazić jak „krwawa” będzi
      > e to kampania. No cóż, arsenał broni wyciągniętej przeciw mieszkańcom będzie du
      > ży przy takim szefie.
      > widać powołała na stanowisko Rodzocha za ,,wybitne zasługi,, w dziedzinach : intrygi, fałszu, zakłamania,du....lizania
      piszesz twarz antyreferendalna przecie z on już dawno twarzy nie ma, oddał za mamonę, WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD i TAKI PRZYKŁAD DAJE NAUCZYCIEL- BIEDNE DZIECI
    • volwer a co ze zbyniem.. 18.03.13, 20:41
      cóz AS miał swojego Bartosza..Dziedzicowa ma Morka,Pierończyka i Rodzocha...
      jak widac kazdy ma swojego bartoszka -przydupaska.
      i tak to jest.
      ciekawe czyj jest zbynio...bo powszechnie wiadomo ,ze adwokaty honorowicz i niemcewicz są zbyniowe...ale zbynio był do niedawna dziedzicowy..a teraz?? komu zbynio teraz podeszwy całuje ?
      • skalar2011 Re: a co ze zbyniem.. 19.03.13, 06:35
        radny Rodzoch upadł juz tak że bardziej się nie da i wie że po referendum jego,,kariera ,,jest skończona a wiadomo tonący brzytwy się chwyta, dziwię się że go nie wstyd przed mieszkańcami Bykowiny którzy mu zaufali
        • komes_nn Re: a co ze zbyniem.. 19.03.13, 17:22
          Ciekawe czy już sie kupioł regenmantel ?
          • ciotka9 Re: a co ze zbyniem.. 19.03.13, 19:01
            a co zapowiadają deszcz ?,ostatnio mioł mantel i wełniano mycka ,ale może był na zakupach
            i kupioł chociaż peleryna
            • komes_nn Re: a co ze zbyniem.. 19.03.13, 19:56
              oby to boł dyszcz.
              • volwer Re: a co ze zbyniem.. 19.03.13, 20:21
                to co? zbynio jednak na wicka??
                • ciotka9 Re: a co ze zbyniem.. 19.03.13, 20:26
                  wolwer ty przecież jesteś madrą babką i wiesz,że nie stoimy przed referendum,a o vickach pogadamy po wyborach.
                  • skalar2011 Re: a co ze zbyniem.. 20.03.13, 08:54
                    niech się zbynio przynajmniej stara odkupić swe winy, to może mu mieszkańcy wybaczą, ale po referendum nie będzie miejsca dla takich rodzochowatych na pewno
                    • aptykorz Re: a co ze zbyniem.. 20.03.13, 09:28
                      skalar trzeba pomyśleć o utworzeniu stałego konkursu na Chama Roku
                      jeden kadydat już jest i to rajca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka