Dodaj do ulubionych

Obserwator

02.01.05, 14:02
Zapraszam na strony Obserwatora www.obserwator.net.pl .
W Obserwatorze zamieściłem wszystkie moje interpelacje wraz z odpowiedziami
Pana Prezydenta i jego zastępców. Ponadto zamieściłem swoje Oświadczenia
Radnego. Uważam, że w Internecie powinny się znaleźć wszystkie protokoły z
posiedzeń komisji Rady Miejskiej oraz z sesji. Mieszkańcy mają prawo zapoznać
się z wystąpieniami radnych na komisjach i na sesjach, a często są wypowiedzi
tych samych radnych różnią się. Na komisjach nie ma telewizji ani prasy.
Zapraszam do dyskusji i poparcia wniosku o umieszczenie na stronach Urzędu
wszelkich dokumentów z pracy Rady Miejskiej, w tym przede wszystkim
protokołów.
Marian Sławik
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: Obserwator 02.01.05, 17:41
      www.obserwator.net.pl/czytaj_art.php3?id=507
      Możno link taki lepszy tu bydzie
      Ktosik ze forum pryndzy tam przidzie.
    • amarian2 Re: Obserwator 04.01.05, 21:05
      Zapraszam do nowego forum na stronie www.naszemiasto.rsl.pl oraz serdecznie
      zapraszam do tematu; dostęp dokumentów Rady Miejskiej w Internecie.
      • w36 Re: Obserwator 05.01.05, 13:47
        amarian2 napisał:

> Zapraszam do nowego forum na stronie www.naszemiasto.rsl.pl oraz serdecznie
        > zapraszam do tematu; dostęp dokumentów Rady Miejskiej w Internecie.

Linki po lewej na stronie tytułowej nie działają, a jak już się przejdzie przez
        inną stronę to link do forum daje komunikat:

"[404] File Not Found : Plik nie istnieje
        The requested URL /forum%5Clogin.php was not found on this server.

Podany w zapytaniu URL /forum%5Clogin.php nie został odnaleziony na tym serwerze."

Może lepiej wcześniej sprawdzić, przed rozpoczęciem promocji.
        Brawa dla admina :)
    • amarian2 Re: Obserwator 12.01.05, 21:32
      Obserwator rozpoczyna dyskusję o przejrzystości Rudy Sląskiej a raczej walce z
      korupcją. zapraszam. Kazda wypowiedź bedzie wydrukowana. prosze takż o
      informacje o nieprawidłowościach.
      • obywatel2 Obserwator 13.01.05, 15:19
        Amarian2 napisał:
        >>Obserwator rozpoczyna dyskusję o przejrzystości Rudy Sląskiej a raczej walce
        z korupcją. zapraszam. Kazda wypowiedź bedzie wydrukowana. prosze takż o
        informacje o nieprawidłowościach.>>

No jasne, donoście a Pan Sławik wykorzysta to w znany już sposób w obserwatorze
        w kampani wyborczej. W sposób arogancki, wybiórczy i charakterystyczny dla
        siebie. Panie Sławik żeby nie skończył Pan jak Kempski bo on miał podobne
        pomysły.
        O nieprawidłowości niech Pan spyta kolegę Osmendę. jest przecież w komisji
        rewizyjnej więc wie gdzie są przekręty
        • amarian2 Re: Obserwator 13.01.05, 19:24
          „Mam mały rozumek, ale jestem uczciwa, jestem mieszkanką i mam prawo do oceny
          ludzi, którzy cokolwiek robią a nie tylko narzekają czy też obrażają. Mam dość
          słuchania o porozumieniu, które jak słyszałam nie istnieje. Dlaczego dziesiątki
          osób odeszło? Ja oceniam ludzi po tym, co robią ty obywatelu 2 z nienawiści
          wariujesz. Kasa ,żłób to rozumiem twoje pragnienia, które przelewasz na innych.
          Gdzie ty widzisz u Pana Józefa tą kasę, może zamiast plotek pokażesz. Jeszcze
          wróćmy do porozumienia , kto je spalił, bo może ci się źle napisało. Tworzysz
          bajki czy tylko je powtarzasz? A co do malutkich czyli mało rozwiniętych
          organów, u nas się mówi, że zgryźliwi faceci są w tym małych organach
          specjalistami i dlatego włąśnie są wściekli na wszystkich i na wszystko.
          Pozdrawiam malpa.”

Tak o tobie pisała malpa, a ja dodam, że rzeczywiście wariujesz z nienawiści i
          powstrzymaj się, bo żółć cię zaleje. Od czasu do czasu gdzieś tam wyskoczysz,
          poplujesz i znowu uciekniesz. Nie mogę odpowiadać na takie głupie zaczepki, ale
          jeżeli masz problem z małymi organami to może zabawki sobie kupisz przez
          Internet. A o przekrętach to sam wierz najlepiej, jesteś przecież w tej bandzie
          która dzisiaj je robi. mam nadzieję, że w następnej kampani znowu uda mi się
          ciebie i ciebie podobnych pokazać.
          • obywatel2 Obserwator 18.01.05, 10:10
            Piszcie, piszcie do „obserwatora” a sami zostaniecie opisani.
            Taki cel przyświecał zazwyczaj wnioskodawcy. Szkoda że nie macie starych
            egzemplarzy.
            Co się tam wypisywało aż głowa boli. Ale nie mogę zbyt dużo powiedzieć gdyż
            Maryjanek mi zarzuci że pieniacz jestem. Zdradzę tylko sekret że temat
            kapowania na kolegów nie jest nowy i przewijał się już wielokrotnie,
            szczególnie podczas kampanii. Maryjan wymyśl coś nowego, stać Cię przecież.
            • amarian2 Re: Obserwator 18.01.05, 21:48
              Mam wszystkie egzemplarze Obserwatora od 1997 roku. Czterech naczelnych którzy
              prowadzili tą gazetę dzisiaj sa naczelnymi w różnych instytucjach. Niestety nie
              mogę wszystkie gazety przenieś na Internet, bo sami czytelnicy widzieliby
              kłamstwa obywatela2. Informacje dodatkowe to, ze najniższy nakład to 10 tys.
              szt gazety a największy 20 tys. szt. Jak myślisz geniuszu, dlaczego tyle było
              potrzeba drukowania. Widzisz twoje napady wściekłości na nie wiele się zdadzą,
              bo mam listy czytelników /podpisane/ które bardzo dobrze oceniają gazetę.
              Zawsze powtarzam, każdy może kupić taką gazetę, jaką chce, a przeciwnicy
              przeważnie nie czytają gazet które krytykują.
              PS.Obywatelu2 nie wiem skąd zna cię m413, ale jeśli jest prawdą co pisze to cię
              żałuję, z takim felerem trudno żyć.
            • amarian2 Re: do obywatela2 18.01.05, 21:51
              Zapomniałem Ci podziekować. Na stronę Obserwatora wchodzi rekordowa ilośc osób.
              niestety nigdy na tym forum taka ilość nie bedzie Ciebie czytała a szkoda,
              reklama jest potrzebna.
    • amarian2 Re: do obywatela2 13.01.05, 19:35
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=18055808&a=18234802
    • amarian2 Re: Obserwator 16.01.05, 20:23
      Zapraszam na stronę www.obserwator.net.pl gdzie drukujemy następne
      artykuły dotyczące korupcji a także przejrzystego miasta. W tym tygodniu
      wydrukujemy listy czytelników sprawdzenie danych trochę trwa/. Myślę, że temat
      jest ważny szczególnie kiedy blisko 90 procent Polaków uważa, że korupcja
      niszczy nasze państwo a tylko 1 procent wie gdzie można uzyskać pomoc w walce z
      korupcją a 11% wierzy, że ta walka ma sens
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka