Dodaj do ulubionych

kabała nie

10.10.06, 19:34
nie wnikam jakim to bardzo mądrym człowiekiem jesteś bo to mnie nie
interesuje, twoja 6.0 z matury o niczym nie świadczy, przeraża mnie twój
sposób robienia sobie reklamy przynajmniej na tym forum, nie wzbudzasz u mnie
zaufania i mam nadzieję, że nie zostaniesz radnym, nie wierzę w to że w tym
samym czasie tyle przypadkowych ludzi jednoznacznie cię popiera, chłopie na
chama chcesz dostać się do RM a tego ludzie nie lubią, po trupach idziesz i
to obróci się przeciwko ciebie. Nie takich ludzi jak ty to miasto potrzebuje
oj nie takich.
Obserwuj wątek
    • wiola775 Re: kabała tak 10.10.06, 19:40
      zwracasz sie do mnie do kobiety ostrymi slowami, oskarzajac o coś, mysle ze nowi
      radni zmienia jakość naszych elit, i przypadkowi internauci- nasze wypowiedzi
      nie beda usuwane, bo nie chcemy wlodarzy nie szanujacych wolnośći wypowiedzi,
      jestesmy za prawem i sprawiedliwoscia

nie bede juz odpisywała bo brak kultury u rozmówcow

tomek kabała moim kandydatem i zadna grozba tego nie zmieni
    • rudzianin44 Re: kabała - desperat 10.10.06, 19:40
      Dokładnie. Jakoś nagle w ciągu jednego dnia kilka osób wypowiada się na Twój
      temat, panie Kabała. Osób - których nigdy na tym forum nie było. Jakieś
      wymyślone przez Ciebie nicki. Facet, zlituj się.
      Do tej pory miałem o Tobie lepsze zdanie, teraz uważam Cię za zdesperowanego
      gościa, na chama próbującego coś zdziałać. Mojego głosu nie dostaniesz. Ba, mam
      nadzieję, że nie wejdziesz do Rady Miasta.
      Obrałeś zły front swej reklamy.
      Co za dużo to nie zdrowo. Ja już dostałem czkawki od nadmiaru Twoich postów...
    • rudzianin44 Re: kabała nie 10.10.06, 19:43
      Ciekawe ile czasu Tomku K. zajęło ci logowanie się z tymi wszystkimi nowymi
      nickami? chyba cały dzień siedziałeś i wymyślałeś imiona swych niby fanów.
      Wiola, Grześ, Michał... wymyślaj dalej.... :)
      • 200zlotych bredzisz 10.10.06, 20:00
        Chyba juz sam nie wierzysz w to co piszesz. Nie znam tego Kabały ale jestem za
        tym by gość został radnym tylko po to by takie pseudogwiazdy jak Usmenda,
        Chlejas, Kuszera i cała reszta przepadły bo reprezentować miasto muszą ludzie
        godni tego a w obecnej radzie na status radnego zasługuje góra 2 osoby. Reszta
        to stara nomenklatura która uwstecznie miasto. Gdyby nie Stania to miasto by już
        dawno upadło.

Aha nic mnie z Kabała nie łączy, nie powstałem dzisiaj, no forum jestem od czasu
        afery koryupcyjnej radnego Andrzeja K. by jasno sprzeciwić się upadkowi
        moralnemu i kolesiostwu w PO. To w przeciwności do ciebie i tobie podobnych.
        Stwierdzone jest że co najmniej 4 radnych pisuje tutaj pod 4 róznymi nickami.
        Jeden to nawet ciągle pisuje i wychwala swoją osobe pod niebiosa co dopiero jest
        żenujące. Inny - członek PO - bredzi pisując marnej jakości pseudoślaskie
        wierszyki an zamówienie swoich partyjnych kolegów. To jest dopiero upadek i
        żałosna próba ratowania swoich stołków. Liczę że ten Kabała i mu podobni skopie
        wam tyłki za wasze pewniactwo siebie.
        • zoro333 Re: bredzisz ty 10.10.06, 20:18
          Zdecyduj się chłopie czego chcesz. Ten twój ukochany Stania rzadzi tylko dzięki
          tym radnym których wypisałeś. Jak by nie poparcie podobno złych radnych to
          Stani w Rudzie Śląskiej nie ma.
          Jak by było nie 2 ale 15 radnych dobrych Stania nie jest prezydentem.
    • w36 Re: kabała nie 10.10.06, 20:12
      No to mamy bydło ;)

Ktoś znany niedawno rzucił kawał że jak na salę wchodzi J. Kaczyński to nawet
      krzesła zaczynają się kłócić :)

No i zdaje się że nieprzypadkowo, ta właśnie atmosfera została przyniesiona na
      nasze forum.
      • rudzianin44 Re: kabała nie 10.10.06, 20:13
        Tam gdzie PIS i pisowcy tam chaje... Wielkie przegadywanki i cyrki...
    • toratora4 Re: kabała nie 10.10.06, 20:42
      uuu chłopie tobie w głowie koryto a nie dobro Rudzian, jestem tego pewny w
      100%, eee chyba, że ty myślisz to co kiedyś Madonna powiedziała - "nie ważne co
      mówią o mnie byle mówili". Skreślony chłopie jesteś, dla mnie przynajmniej,
    • broneknotgeld Re: kabała nie 10.10.06, 21:19
      W stolicy fraszki stowiać kabała?
      Czy jakoś hexa by tako śmiała?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka