jozefosmenda 13.03.08, 22:05 wiadomosci.onet.pl/1710192,441,item.html Dla niektórych byłoby to wskazane! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brofran Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 14.03.08, 22:00 Chopie nie dawaj tu takich linków , bo nas nie obchodzi co sie w Hameryce dzieje. Dac cos mozesz i pisać też , ale o Rudzie !! Jak bedziemy chcieli poczytac o czym innym to se sami poszukamy. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 15.03.08, 17:29 O Rudzie to tutaj piszą inni pod schowanymi nickami. Więc po co miałbym się powtarzać? Natomiast takie sensacje jak ta o przyrośnięciu babskiej pupy do sedesu mogą zdarzyć się wyłącznie w Hameryce ponieważ tam cud gospodarczy oraz jakikolwiek inny żyje i rozkwita non stop! Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 20.03.08, 20:49 witam Panie Józku dawno mnie tu nie było a jak widze dalej te same persony tu piszą to i owo - skąd wy wszyscy macie czas na to hehe, ja go mam coraz mniej, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 20.03.08, 20:54 jak tu bywałem kiedyś to było ciekawiej, teraz tak czytam ostatnie posty to wieje nudą Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 21.03.08, 00:21 Witam i pozdrawiam szanownego Darka! Wbrew pozorom jest tutaj nawet ciekawie a najlepiej to jak grzegorz1948 złapie cug! Widocznie teraz ma wolne dlatego tak coś cicho siedzi! Nawet bym powiedział,że to podejrzane z tą jego nieobecnością. No chyba,że posty z Niemiec północno-zachodnich idą z kilku dniowym opóźnieniem i na dodatek przez Hiszpanię. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Jozek 21.03.08, 03:48 Zycza ci fioletowych jajec.Zebys nie mogl siedziec przed kompem. Widocznie teraz ma wolne dlatego tak coś cicho siedzi! Nawet bym powiedział,że > to podejrzane z tą jego nieobecnością. > No chyba,że posty z Niemiec północno-zachodnich idą z kilku dniowym opóźnienie > m > i na dodatek przez Hiszpanię. A zyczenia od cery na Swiueta dostales? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: w masz trudnosci..........? 15.03.08, 18:23 W znalezieniu sie na forum? POMOGE! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=520 Jako damenleutnat zawsze bedziesz podziwiany. Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Ach ci PIS-kamraci jak za komuny? 21.03.08, 08:42 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5044344.html Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: osi-ris 21.03.08, 15:06 Jezeli prosisz o komentarz to go dostaniesz.Wiesz dlaczego bo uczyli mnie ze nie odpowiadanie na listy jest w zlym tonie. A wiec : z pewnoscia w roznych partiach znajda sie "Czarne owce" chociaz w podanym linku nie jest jasne czy Gorski wiedzial o tym ale powinien lepiej szukac sobie przyjaciol7a szczegolnie zza Buga/.Jednak jednostki /ot plotki/ mozna z partii wykluczyc i jest po problemie,ale co zrobic jak cala partia jest przestepcza jak NSDAP czy PZPR i na gorze siedza mordercy.Co zrobic jak te partie aby dalej dzialac zmieniaja nazwy aby tylko nie wypasc w wyscigu do wygodnych foteli. Moze teraz ty mi odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: osi-ris 21.03.08, 21:11 PIS ma już drugą nazwę i przez ostatnie czasy skrzętnie manipulowała informacjami, więc historia pokarze ilu morderców jest na szczytach parti i z jakich ustrojów - przykład Blida, przykład urobienie głupiej posłanki z PO, wykozystanie wojskowych śmigłowców na polowanie za jednym biznesmenem... tylko szkoda bo jak ja zaczne pisać twoim tonem to ciebie już na 100% nie będzie - chyba że wierzysz w reinkarnację... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: osi-ris 21.03.08, 23:09 - przykład Blida, przykład urobienie > głupiej posłanki z PO, wykozystanie wojskowych śmigłowców na > polowanie za jednym biznesmenem... tylko szkoda bo jak ja zaczne > pisać twoim tonem to ciebie już na 100% nie będzie - chyba że > wierzysz w reinkarnację... Najpierw moze porozmawiamy o morderstwach PZPR i NSDAP a potem mozemy sobie opowiadac o babie co sama strzelila sobie miedzy c...i. Jest to troche roznica w wadze przestepstwa. A o ile mi wiadomo to ten "bisnesmen" ma w prokuraturze jeszcze karte otwarta-czy tez sie myle.A dlaczego helikopterami bo nie zda mercedesa gonic na koniu.A poslanka PO lapowke prztyjela?Czy tez moze mi sie tak wydaje?Nauczycielka naprawde wzorzec moralny! osi -ty naprawde nie masz szkieletu moralnego ze nie potrafisz rozroznic morderstwa od samobojstwa. A jeszcze jedno tej poslance ktora przyjela lapowke to kare bym podwoil z urzedu bo jest poslanka!O ile mi wiadomo to PO wywalilo ja z partii a tego za frico nie robia. A ton no coz tez swiadczy o twojej inteligencji i znajomosci tematu....... Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Bajki z niezmąconego umysłu! 22.03.08, 11:52 Tylko bez wyjątku Grzesiu proszę ,bez wyjątku.Ciekawe kto więcej namordował od Św. Inkwizycji? Nie masz tam przypadkiem takich danych ile istot ludzkich posłano do "nieba" na stosach, przez ścięcie, przez tortury czy lochy w imię dobrego Boga i religii chrześcijańskiej (zajrzyj do wywołanej Wikipedi coś tam nieśmiało piszą ale i tak to poraża)! Jak do tego dodamy jeszcze pozostałe religie to takie NSDAP czy SS to małe żuczki.A PZPR przy nich,Pinochecie, Franco czy zakonach krzyżackich i innych to w ogóle nie ma się co "marasić"! Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 panowie z debilem się nie gada 22.03.08, 17:20 Sku..wiel ma cycki u swojej baby, która też musi być nieźle walnięta żyjąc z takim gadem. Już raz mu pisałem, że od Blidowej się ma odwalić bo taki gnój może do pysku wziąć się swoich bandytów od pisuarów a nie szargać pamięci najlepszej posłanki ze Śląska. Panowie po co temu debilowi odpisujecie? Jego nie przekonacie, a wątki sobie zapaskudzamy takim gów..nem. Wsadziłem suki..syna jako niepożądanego i jak otwieram forum to jego pisaniny nie widzę. Żeby te bydle się udławiło w święta, byłby spokój Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: panowie z debilem się nie gada 22.03.08, 17:21 Oczywiście tego życzę wielkiemu G.1948 Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: zoroczku 22.03.08, 19:55 Wsadziłem suki..syna jako niepożądanego i jak otwieram forum to jego pisaniny nie widzę. A co nie dales rady mnie wygasic? Zastanawialemn sie czy ci odpowiedziec czy twoje chamstwo zglosic do kosza?! Zawsze mowie ze glupcy ludzie swoim chamstwem chca przykryc swoja glupote co w twoim wypadku jest nazbyt widoczne. Za zyczenia swiateczne serdecznie dziekuje. Chamskie zyczenia od chama i to na swieta chruzescijanskie to tez jest kurozjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Ależ panowie.... 23.03.08, 13:05 ...co wy tu się tak przerzucacie tym "mięsiwem"? Obiektywnie stwierdzam,że Gregor jakoś ostatnio "klapnął"! Widocznie bierze tabletki albo się dużo modli za swoje grzechy. Co i tak nie zmieni faktu,że prawda jest pośrodku! Czyli można powiedzieć,że złodziejstwo nie jest przestępstwem tylko potrzebą pozyskania funduszy! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:No Jozek! 23.03.08, 17:03 Masz naprawde 2ciekawych2 absztyfikantow.No coz przy wyborach kazdy glos sie liczy. Czyli można powiedzieć,że złodziejstwo nie jest przestępstwem tylko potrzebą > pozyskania funduszy! Tu pomyliles moze adresata tej doktryny?!Sa tu ludzie na forum ktorym to w PRL pasowalo i dlatego do teraz lataja po Plaz-ie w koszulkach z haslami propagujacymi PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re:No Gregor! 23.03.08, 21:01 Napisałem,że można powiedzieć,że złodziejstwo nie jest przestępstwem tylko potrzebą pozyskania funduszy. Gregor, jak Piłsudzki podpieprzył ruskim forsę z pociągu i to bodajże 200.ooo rubli to nazwano ten fakt EKSPROPRIACJĄ.Jak niektórzy z naszych obecnych polityków dokonali za PRL-u akcji rabunku na pewnej kasjerce to również określono to EKSPROPRIACJĄ. Zatem logicznie podchodząc to ci którzy pierwszy milion "ekspropriują" to wcale go nie kradną a dalej to już się samo napędza. W polityce zatem potrzeba pozyskania funduszy nie jest więc złodziejstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:?! 23.03.08, 22:08 Kulczyk kiedys powiedzial"Nie musialem pierwszego miliona ukrasc bo dostalem go od ojca ktory mial zaklad miesny w Berlinie". Co prawda tatus kulczyka oficjalnie byl przedstawicielem firmy"LAS" na Niemcy ( i podobno bylo to tylko przykrywka do innej....dzialalnosci)no ale wezmy to za dobra monete i ukrasc nie musial pierwszego miliona a co potem????? Gregor, jak Piłsudzki podpieprzył ruskim forsę z pociągu i to bodajże 200.ooo > rubli to nazwano ten fakt EKSPROPRIACJĄ.Jak niektórzy z naszych obecnych > polityków dokonali za PRL-u akcji rabunku na pewnej kasjerce to również > określono to EKSPROPRIACJĄ Te dwa przypadki ktore opisujesz nie sa mi znane. Zadziwia mnie tylko jedno ze tak duzo wlasnie ty LiD-owiec i byly PZPR-owiec powolujesz sie tak wiele na Pilsudzkiego !Czyzby on byl dla was wzorcem postepowania?!W czasie szkolenia dwudniowego /wtedy jeszcze docenta/ Ryszarda Nazarewicza nie zauwazylem takich kierunkow- no ale Nazarewicz mial tylko poziom intelektualny owczesnych czlonkow PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Mniej niż zero!!! 24.03.08, 16:46 Mniej niż zero!!!-śpiewał kiedyś zespół Lady Pank. Ja zawsze dedykowałem tą piosenkę osobnikom o niezbyt wysokim poziomie inteligencji.Jeszcze sam im ją grałem! Pomyśl sobie Gregor, że setka takich jak ty = jeden taki jak ja! Dlatego też do końca mojego żywota zmiany w traktowaniu nie będzie.No ale jak ktoś ma lotność furmanki to nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Ależ panowie.... 23.03.08, 23:33 Bydle, które od roku oskarża bez dowodów /szczególnie przy ostatnich ustaleniach prokuratury/, pomawia lub ośmiesz tragicznie zmarła osobę W KAŻDEJ KULTURZE, RELIGII I SPOŁECZEŃSTWIE byłoby traktowane jak zarażone trądem. Nikt nie podałby mu ręki i nie zaszczycił rozmowa. W wielu kulturach takie bydle musiałoby zniknąć z danej społeczności. Wstyd, że te bydle u nas ma adoratorów, rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Chamie Zoro 23.03.08, 23:48 Hitler i Stalin tez nie zyja,a czy moge o nich co zlego powiedziec moralisto? A co jeszcze nie udalo ci sie mnie wygasic ? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Bajki z niezmąconego umysłu! Dlaczego? 22.03.08, 19:14 Nie masz tam przypadkiem takich danych ile istot ludzkich posłano do "nieba" na > stosach, przez ścięcie, przez tortury czy lochy w imię dobrego Boga i religii > chrześcijańskiej (zajrzyj do wywołanej Wikipedi coś tam nieśmiało piszą ale i > tak to poraża)! Jak do tego dodamy jeszcze pozostałe religie to takie NSDAP czy > SS to małe żuczki.A PZPR przy nich,Pinochecie, Franco czy zakonach krzyżackich > i > innych to w ogóle nie ma się co "marasić"! Jezeli religia maci twoje sumienie to nie usiluj tlumaczyc twojej niewiary jakimis tam inkwizycjami.Jest to sprawa twojego wygodnictwa i tyle.Moze tez w koncu rozroznisz partie od religi?!Jezeli ci sie nie chce tylka dzwignac zeby ojsc w niedziele do kosciola to chyba nie jest to wina inkwizycji He? A wybielanie morderstw partii/ obojetnie Nsdap ,PZPR czy Pinocheta,czy bolszewikow/ jest kwestia poziomu moralnosci osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: Bajki z niezmąconego umysłu! Dlaczego? 23.03.08, 19:42 Wiesz co właśnie w tym tkwi problem!!! > Jezeli religia maci twoje sumienie to nie usiluj tlumaczyc twojej > niewiary jakimis tam inkwizycjami. >Jezeli ci sie > nie chce tylka dzwignac zeby ojsc w niedziele do kosciola to chyba > nie jest to wina inkwizycji He? Religia jest jedynym działem w życiu człowieka którą każdy naukowiec omija z daleka - dlaczego? Jesteś takim światłym człowiekiem to odpowiedz mi? -Gregor Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:osi-ris 23.03.08, 20:48 Religia jest jedynym działem w życiu człowieka którą każdy naukowiec > omija z daleka - dlaczego? > Jesteś takim światłym człowiekiem to odpowiedz mi? -Gregor Zalezy kogo ty nazywasz naukowcem?!Znam paru z fakultetu medycznego ktorzy tytuly przed nazwiskami maja dluzsze niz nazwiska z swojego drzewa familijnego i jakos wszyscy byli gleboko wierzacy. Wierz mi ludzi niewierzacych na swiecie raczej nie ma.Jedni wierza w cos nadludzkiego obojetnie jak on sie nazywa czy Bog, Mahomet, Wirakoczi..., inni wierza w Lenina i Marksa, inni tylko w mamone i bank uwazaja jako kosciol. Ty zobacz tylko tych dawnych czolowych komunistow w Rosji,naraz znalezli droge do kosciola/co prawda narodowego/ Nawet ten prezydent wszystkich SB-ekow/kto go tak nazwal?/Kwasniewski -wykladowca na uniwersytecie profesorem w Edmund A. Walsh School of Foreign Service gdzie prowadzi wykłady na temat demokratyzacji Europy Wschodniej, współczesnej polityki europejskiej i stosunków europejsko- amerykańskich. W waszyngtońskim Georgetown University Kwaśniewski opowiadał między innymi o integracji europejskiej i Gazociągu Północnym Ba! A co najwazniejszy ochrzcil sie. Widzisz za czasow PRL w Panewnikach byla o 12 w niedziele msza sw. dla tych ktorzy caly tydzien"byli ateistami".Jakos tak bez Boga ludziom nie po drodze...! Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 23.03.08, 20:02 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5050239.html jedną z ofiar jest emerytowany górnik, który prawdopodobnie miał w mieszkaniu materiały wybuchowe nielegalnie wyniesione z kopalni... jak rozwód to rozwód... Odpowiedz Link Zgłoś