Dodaj do ulubionych

w życiu wszystko jest mozliwe!

13.03.08, 22:05
wiadomosci.onet.pl/1710192,441,item.html
Dla niektórych byłoby to wskazane!
Obserwuj wątek
    • brofran Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 14.03.08, 22:00
      Chopie nie dawaj tu takich linków , bo nas nie obchodzi co sie w
      Hameryce dzieje. Dac cos mozesz i pisać też , ale o Rudzie !! Jak
      bedziemy chcieli poczytac o czym innym to se sami poszukamy.
      • jozefosmenda Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 15.03.08, 17:29
        O Rudzie to tutaj piszą inni pod schowanymi nickami. Więc po co miałbym się powtarzać?
        Natomiast takie sensacje jak ta o przyrośnięciu babskiej pupy do sedesu mogą zdarzyć się wyłącznie w Hameryce ponieważ tam cud gospodarczy oraz jakikolwiek inny żyje i rozkwita non stop!
        • darek10004 Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 20.03.08, 20:49
          witam Panie Józku dawno mnie tu nie było a jak widze dalej te same persony tu
          piszą to i owo - skąd wy wszyscy macie czas na to hehe, ja go mam coraz mniej,
          pozdrawiam.
          • darek10004 Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 20.03.08, 20:54
            jak tu bywałem kiedyś to było ciekawiej, teraz tak czytam ostatnie posty to
            wieje nudą
            • jozefosmenda Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 21.03.08, 00:21
              Witam i pozdrawiam szanownego Darka!
              Wbrew pozorom jest tutaj nawet ciekawie a najlepiej to jak grzegorz1948 złapie cug!
              Widocznie teraz ma wolne dlatego tak coś cicho siedzi! Nawet bym powiedział,że
              to podejrzane z tą jego nieobecnością.
              No chyba,że posty z Niemiec północno-zachodnich idą z kilku dniowym opóźnieniem
              i na dodatek przez Hiszpanię.
              • grzegorz1948 Re: Jozek 21.03.08, 03:48
                Zycza ci fioletowych jajec.Zebys nie mogl siedziec przed kompem.
                Widocznie teraz ma wolne dlatego tak coś cicho siedzi! Nawet bym
                powiedział,że
                > to podejrzane z tą jego nieobecnością.
                > No chyba,że posty z Niemiec północno-zachodnich idą z kilku
                dniowym opóźnienie
                > m
                > i na dodatek przez Hiszpanię.
                A zyczenia od cery na Swiueta dostales?
    • grzegorz1948 Re: w masz trudnosci..........? 15.03.08, 18:23
      W znalezieniu sie na forum? POMOGE!
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=520
      Jako damenleutnat zawsze bedziesz podziwiany.
      • osi-ris Ach ci PIS-kamraci jak za komuny? 21.03.08, 08:42
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5044344.html
        • grzegorz1948 Re: osi-ris 21.03.08, 15:06
          Jezeli prosisz o komentarz to go dostaniesz.Wiesz dlaczego bo uczyli
          mnie ze nie odpowiadanie na listy jest w zlym tonie.
          A wiec : z pewnoscia w roznych partiach znajda sie "Czarne owce"
          chociaz w podanym linku nie jest jasne czy Gorski wiedzial o tym ale
          powinien lepiej szukac sobie przyjaciol7a szczegolnie zza
          Buga/.Jednak jednostki /ot plotki/ mozna z partii wykluczyc i jest
          po problemie,ale co zrobic jak cala partia jest przestepcza jak
          NSDAP czy PZPR i na gorze siedza mordercy.Co zrobic jak te partie
          aby dalej dzialac zmieniaja nazwy aby tylko nie wypasc w wyscigu do
          wygodnych foteli.
          Moze teraz ty mi odpowiesz?
          • osi-ris Re: osi-ris 21.03.08, 21:11
            PIS ma już drugą nazwę i przez ostatnie czasy skrzętnie manipulowała
            informacjami, więc historia pokarze ilu morderców jest na szczytach
            parti i z jakich ustrojów - przykład Blida, przykład urobienie
            głupiej posłanki z PO, wykozystanie wojskowych śmigłowców na
            polowanie za jednym biznesmenem... tylko szkoda bo jak ja zaczne
            pisać twoim tonem to ciebie już na 100% nie będzie - chyba że
            wierzysz w reinkarnację...
            • grzegorz1948 Re: osi-ris 21.03.08, 23:09
              - przykład Blida, przykład urobienie
              > głupiej posłanki z PO, wykozystanie wojskowych śmigłowców na
              > polowanie za jednym biznesmenem... tylko szkoda bo jak ja zaczne
              > pisać twoim tonem to ciebie już na 100% nie będzie - chyba że
              > wierzysz w reinkarnację...
              Najpierw moze porozmawiamy o morderstwach PZPR i NSDAP a potem
              mozemy sobie opowiadac o babie co sama strzelila sobie miedzy c...i.
              Jest to troche roznica w wadze przestepstwa.
              A o ile mi wiadomo to ten "bisnesmen" ma w prokuraturze jeszcze
              karte otwarta-czy tez sie myle.A dlaczego helikopterami bo nie zda
              mercedesa gonic na koniu.A poslanka PO lapowke prztyjela?Czy tez
              moze mi sie tak wydaje?Nauczycielka naprawde wzorzec moralny!
              osi -ty naprawde nie masz szkieletu moralnego ze nie potrafisz
              rozroznic morderstwa od samobojstwa.
              A jeszcze jedno tej poslance ktora przyjela lapowke to kare bym
              podwoil z urzedu bo jest poslanka!O ile mi wiadomo to PO wywalilo ja
              z partii a tego za frico nie robia.
              A ton no coz tez swiadczy o twojej inteligencji i znajomosci
              tematu.......

• lernest Bajki z niezmąconego umysłu! 22.03.08, 11:52
                Tylko bez wyjątku Grzesiu proszę ,bez wyjątku.Ciekawe kto więcej namordował od
                Św. Inkwizycji?
                Nie masz tam przypadkiem takich danych ile istot ludzkich posłano do "nieba" na
                stosach, przez ścięcie, przez tortury czy lochy w imię dobrego Boga i religii
                chrześcijańskiej (zajrzyj do wywołanej Wikipedi coś tam nieśmiało piszą ale i
                tak to poraża)! Jak do tego dodamy jeszcze pozostałe religie to takie NSDAP czy
                SS to małe żuczki.A PZPR przy nich,Pinochecie, Franco czy zakonach krzyżackich i
                innych to w ogóle nie ma się co "marasić"!
                • zoro333 panowie z debilem się nie gada 22.03.08, 17:20
                  Sku..wiel ma cycki u swojej baby, która też musi być nieźle walnięta
                  żyjąc z takim gadem.
                  Już raz mu pisałem, że od Blidowej się ma odwalić bo taki gnój może
                  do pysku wziąć się swoich bandytów od pisuarów a nie szargać pamięci
                  najlepszej posłanki ze Śląska.
                  Panowie po co temu debilowi odpisujecie?
                  Jego nie przekonacie, a wątki sobie zapaskudzamy takim gów..nem.
                  Wsadziłem suki..syna jako niepożądanego i jak otwieram forum to jego
                  pisaniny nie widzę.
                  Żeby te bydle się udławiło w święta, byłby spokój
                  • zoro333 Re: panowie z debilem się nie gada 22.03.08, 17:21
                    Oczywiście tego życzę wielkiemu G.1948
                    • grzegorz1948 Re: zoroczku 22.03.08, 19:55
                      Wsadziłem suki..syna jako niepożądanego i jak otwieram forum to jego
                      pisaniny nie widzę.
                      A co nie dales rady mnie wygasic?
                      Zastanawialemn sie czy ci odpowiedziec czy twoje chamstwo zglosic do
                      kosza?!
                      Zawsze mowie ze glupcy ludzie swoim chamstwem chca przykryc swoja
                      glupote co w twoim wypadku jest nazbyt widoczne.
                      Za zyczenia swiateczne serdecznie dziekuje.
                      Chamskie zyczenia od chama i to na swieta chruzescijanskie to tez
                      jest kurozjalne.
                      • jozefosmenda Ależ panowie.... 23.03.08, 13:05
                        ...co wy tu się tak przerzucacie tym "mięsiwem"?
                        Obiektywnie stwierdzam,że Gregor jakoś ostatnio "klapnął"! Widocznie bierze
                        tabletki albo się dużo modli za swoje grzechy.
                        Co i tak nie zmieni faktu,że prawda jest pośrodku!
                        Czyli można powiedzieć,że złodziejstwo nie jest przestępstwem tylko potrzebą
                        pozyskania funduszy!
                        • grzegorz1948 Re:No Jozek! 23.03.08, 17:03
                          Masz naprawde 2ciekawych2 absztyfikantow.No coz przy wyborach kazdy
                          glos sie liczy.
                          Czyli można powiedzieć,że złodziejstwo nie jest przestępstwem tylko
                          potrzebą
                          > pozyskania funduszy!
                          Tu pomyliles moze adresata tej doktryny?!Sa tu ludzie na forum
                          ktorym to w PRL pasowalo i dlatego do teraz lataja po Plaz-ie w
                          koszulkach z haslami propagujacymi PRL.

• jozefosmenda Re:No Gregor! 23.03.08, 21:01
                            Napisałem,że można powiedzieć,że złodziejstwo nie jest przestępstwem tylko
                            potrzebą pozyskania funduszy.
                            Gregor, jak Piłsudzki podpieprzył ruskim forsę z pociągu i to bodajże 200.ooo
                            rubli to nazwano ten fakt EKSPROPRIACJĄ.Jak niektórzy z naszych obecnych
                            polityków dokonali za PRL-u akcji rabunku na pewnej kasjerce to również
                            określono to EKSPROPRIACJĄ.
                            Zatem logicznie podchodząc to ci którzy pierwszy milion "ekspropriują" to wcale
                            go nie kradną a dalej to już się samo napędza. W polityce zatem potrzeba
                            pozyskania funduszy nie jest więc złodziejstwem!
                            • grzegorz1948 Re:?! 23.03.08, 22:08
                              Kulczyk kiedys powiedzial"Nie musialem pierwszego miliona ukrasc bo
                              dostalem go od ojca ktory mial zaklad miesny w Berlinie". Co prawda
                              tatus kulczyka oficjalnie byl przedstawicielem firmy"LAS" na Niemcy
                              ( i podobno bylo to tylko przykrywka do innej....dzialalnosci)no ale
                              wezmy to za dobra monete i ukrasc nie musial pierwszego miliona a co
                              potem?????
                              Gregor, jak Piłsudzki podpieprzył ruskim forsę z pociągu i to
                              bodajże 200.ooo
                              > rubli to nazwano ten fakt EKSPROPRIACJĄ.Jak niektórzy z naszych
                              obecnych
                              > polityków dokonali za PRL-u akcji rabunku na pewnej kasjerce to
                              również
                              > określono to EKSPROPRIACJĄ
                              Te dwa przypadki ktore opisujesz nie sa mi znane.
                              Zadziwia mnie tylko jedno ze tak duzo wlasnie ty LiD-owiec i byly
                              PZPR-owiec powolujesz sie tak wiele na Pilsudzkiego !Czyzby on byl
                              dla was wzorcem postepowania?!W czasie szkolenia dwudniowego /wtedy
                              jeszcze docenta/ Ryszarda Nazarewicza nie zauwazylem takich
                              kierunkow- no ale Nazarewicz mial tylko poziom intelektualny
                              owczesnych czlonkow PZPR.
                              • jozefosmenda Mniej niż zero!!! 24.03.08, 16:46
                                Mniej niż zero!!!-śpiewał kiedyś zespół Lady Pank.
                                Ja zawsze dedykowałem tą piosenkę osobnikom o niezbyt wysokim poziomie inteligencji.Jeszcze sam im ją grałem!
                                Pomyśl sobie Gregor, że setka takich jak ty = jeden taki jak ja! Dlatego też do końca mojego żywota zmiany w traktowaniu nie będzie.No ale jak ktoś ma lotność furmanki to nic na to nie poradzę.
                        • zoro333 Re: Ależ panowie.... 23.03.08, 23:33
                          Bydle, które od roku oskarża bez dowodów /szczególnie przy ostatnich
                          ustaleniach prokuratury/, pomawia lub ośmiesz tragicznie zmarła
                          osobę W KAŻDEJ KULTURZE, RELIGII I SPOŁECZEŃSTWIE byłoby traktowane
                          jak zarażone trądem. Nikt nie podałby mu ręki i nie zaszczycił
                          rozmowa. W wielu kulturach takie bydle musiałoby zniknąć z danej
                          społeczności. Wstyd, że te bydle u nas ma adoratorów, rozmówców.
                          • grzegorz1948 Re: Chamie Zoro 23.03.08, 23:48
                            Hitler i Stalin tez nie zyja,a czy moge o nich co zlego powiedziec
                            moralisto?
                            A co jeszcze nie udalo ci sie mnie wygasic ?
                • grzegorz1948 Re: Bajki z niezmąconego umysłu! Dlaczego? 22.03.08, 19:14
                  Nie masz tam przypadkiem takich danych ile istot ludzkich posłano
                  do "nieba" na
                  > stosach, przez ścięcie, przez tortury czy lochy w imię dobrego
                  Boga i religii
                  > chrześcijańskiej (zajrzyj do wywołanej Wikipedi coś tam nieśmiało
                  piszą ale i
                  > tak to poraża)! Jak do tego dodamy jeszcze pozostałe religie to
                  takie NSDAP czy
                  > SS to małe żuczki.A PZPR przy nich,Pinochecie, Franco czy zakonach
                  krzyżackich
                  > i
                  > innych to w ogóle nie ma się co "marasić"!
                  Jezeli religia maci twoje sumienie to nie usiluj tlumaczyc twojej
                  niewiary jakimis tam inkwizycjami.Jest to sprawa twojego wygodnictwa
                  i tyle.Moze tez w koncu rozroznisz partie od religi?!Jezeli ci sie
                  nie chce tylka dzwignac zeby ojsc w niedziele do kosciola to chyba
                  nie jest to wina inkwizycji He?
                  A wybielanie morderstw partii/ obojetnie Nsdap ,PZPR czy
                  Pinocheta,czy bolszewikow/ jest kwestia poziomu moralnosci osobistej.

• osi-ris Re: Bajki z niezmąconego umysłu! Dlaczego? 23.03.08, 19:42
                    Wiesz co właśnie w tym tkwi problem!!!

> Jezeli religia maci twoje sumienie to nie usiluj tlumaczyc twojej
                    > niewiary jakimis tam inkwizycjami.
                    >Jezeli ci sie
                    > nie chce tylka dzwignac zeby ojsc w niedziele do kosciola to chyba
                    > nie jest to wina inkwizycji He?

Religia jest jedynym działem w życiu człowieka którą każdy naukowiec
                    omija z daleka - dlaczego?
                    Jesteś takim światłym człowiekiem to odpowiedz mi? -Gregor
                    • grzegorz1948 Re:osi-ris 23.03.08, 20:48
                      Religia jest jedynym działem w życiu człowieka którą każdy
                      naukowiec
                      > omija z daleka - dlaczego?
                      > Jesteś takim światłym człowiekiem to odpowiedz mi? -Gregor
                      Zalezy kogo ty nazywasz naukowcem?!Znam paru z fakultetu medycznego
                      ktorzy tytuly przed nazwiskami maja dluzsze niz nazwiska z swojego
                      drzewa familijnego i jakos wszyscy byli gleboko wierzacy.
                      Wierz mi ludzi niewierzacych na swiecie raczej nie ma.Jedni wierza w
                      cos nadludzkiego obojetnie jak on sie nazywa czy Bog, Mahomet,
                      Wirakoczi..., inni wierza w Lenina i Marksa, inni tylko w mamone i
                      bank uwazaja jako kosciol.
                      Ty zobacz tylko tych dawnych czolowych komunistow w Rosji,naraz
                      znalezli droge do kosciola/co prawda narodowego/ Nawet ten prezydent
                      wszystkich SB-ekow/kto go tak nazwal?/Kwasniewski -wykladowca na
                      uniwersytecie
                      profesorem w Edmund A. Walsh School of Foreign Service gdzie
                      prowadzi wykłady na temat demokratyzacji Europy Wschodniej,
                      współczesnej polityki europejskiej i stosunków europejsko-
                      amerykańskich. W waszyngtońskim Georgetown University Kwaśniewski
                      opowiadał między innymi o integracji europejskiej i Gazociągu
                      Północnym
                      Ba! A co najwazniejszy ochrzcil sie.
                      Widzisz za czasow PRL w Panewnikach byla o 12 w niedziele msza sw.
                      dla tych ktorzy caly tydzien"byli ateistami".Jakos tak bez Boga
                      ludziom nie po drodze...!
    • osi-ris Re: w życiu wszystko jest mozliwe! 23.03.08, 20:02
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5050239.html
      jedną z ofiar jest emerytowany górnik, który prawdopodobnie miał w
      mieszkaniu materiały wybuchowe nielegalnie wyniesione z kopalni...
      jak rozwód to rozwód...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka