Dodaj do ulubionych

Pomocy....

21.05.08, 19:37
Witam goraco.
Mam prosbe. Potrzebuje pomocy w walce z opieszaloscia, zlosciwoscia, panujaca w RSM.
Jestem oszukiwany i zwodzony przez pracownikow Administracji. Nie wiem co mam zrobic do kogo sie udac. Ze zglaszanymi usterkami nikt nic nie robi ciagle slysze wymowki ze nie ma tego czy tamtego, ze musi byc komisja itd. Komisje przychodza i odchodza i nic. Jak pytam o ustalenia
komisji slysze odpowiedz trudno sie z nimi skontaktowac jeszcze nie mamy protokolow i tak sie to ciagnie juz od lutego 2006.Prosze o pomoc co mam zrobic. Sytuacja jest bardziej skomplikowana ale nie da sie tgo tak opisac. Wazna informacja to taka ze nieusowane usterki wplywaja na stan zdrowia mojego i mojego dziecka. Mnie czeka operacja
a z dzieckiem nie wiadomo. Mam zaswiadczenia lekarskie z ktorych wynika ze przyczyna choroby so usterki lekcewazone przez Administracje
Obserwuj wątek
    • totolotto Re: Pomocy.... 21.05.08, 20:55
      Mam zaswiadczenia lekarskie z ktorych wynika ze przy
      > czyna choroby so usterki lekcewazone przez Administracje

Czyżby grzyby zalęgły się w mieszkaniu ????

MPGM też sobie z nimi nie radzi .
      • jozefosmenda Re: Pomocy.... 22.05.08, 09:40
        Najlepiej znowu zmienić ustawę o SM.
        Populistyka jak najbardziej wskazana bo ma wzięcie w stylu jak to powiedział poseł Kurski:"ciemny naród wszystko kupi"!
        Mamy w tym mieście "szpeców" od tego no to chłopy do roboty!
        • mirkot65 Re: Pomocy.... 22.05.08, 11:43
          Tak bardzo pięknie. Tak właśnie odpowiada przewodniczący Rady Nadzorczej tejże
          spółdzielni. A może tak raczej powinien się pan zainteresować problemem zamiast
          stosować demagogiczne hasła zbywać spółdzielcę swoimi ironicznymi nic nie
          wnoszącymi uwagami?
    • mirkot65 Re: Pomocy.... 22.05.08, 11:50
      Niestety walka ze spółdzielnią jest bardzo trudna. A to chociażby ze względu na
      zaprezentowane niżej podejście przewodniczącego Rady Nadzorczej.
      Proponuję wejść na sosplock.mojeforum.net/ co prawda głównie forum to
      skupia się na problemach uwłaszczeniowych, ale inne sprawy dotyczące spółdzielni
      również są tam poruszane. Można mnie tam znaleźć pod nickiem MirkoT65. Proszę o
      kontakt na PW na tamtym forum to będziemy zastanawiać się wspólnie co można
      zrobić. Jednak od razu uprzedzam, że droga nie jest ani łatwa ani krótka :(
      Z drugiej jednak strony, żeby dojść do celu trzeba w ogóle iść.

Pozdrawiam Mirek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka