Gość: Melchior IP: *.*.*.* 29.10.02, 17:11 No to taki teraz wątek na dobry początek. Dziewczyny są ozdobą tego świata, bez nich ani rusz. Znacie jakieś fajne komplementy albo coś w tym rodzaju? No i w ogóle poplotkujmy o dziewczynach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izaza Re: Bez kobiety - smutno niestety! 29.10.02, 20:24 z dziewczynami tez chcesz poplotkowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 09:12 izaza napisała: > z dziewczynami tez chcesz poplotkowac? Moim zdaniem, dziewczyny będą tu nader pożądanymi dyskutantkami. No bo jak w tytule ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 09:47 Szczerze mówiąc bez kobiety jest dobrze czytać gazety, spokojnie jest wtedy i mozna się skupic na lekturze. Poza tym, kobieta być w każdej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 12:27 baba z wozu - koniom lżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: *.*.*.* 31.10.02, 12:58 Uważam, że bez kobiet świat nic nie wart, zwłaszcza z jedną taką ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 08:33 Jasne, dziewczyny są jak maliny, nic tylko rwać .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 09:44 Ale i tak za mundurem panny sznurem. Więc po co się wysilać. Ja mam szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Bez kobiety - smutno niestety! 06.11.02, 09:57 jestes kosmonautą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: *.acn.waw.pl 12.11.02, 23:28 ciekawe co to za Kapitan, bo jak ten, o ktorym mysle, to sie nie dziwie wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Kobieta - sama radość! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 11:27 Najpierw pytanie, czy to co kosmonauta na sobie ma (na zewnątrz) jest mundurem, czy strojem ochronnym? Jezeli okazało by się, że ochronnym - to kobiety nie mają szans. Kwestia druga: kobiety to sama radość i szczęście. To jest prawdopodobnie bardzo ryzykowna teza, ale to w końcu trzeba raz głośno powiedzieć. Czy ktoś zna argumenty przemawiające za tą tezą? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Kobieta - sama radość! 10.11.02, 20:23 cos w tym jest jakkolwiek zadne mocne argumenty nie przychodza mi do glowy .... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Kobieta - sama radość! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 07:47 Szukamy argumentów za tą tezą - POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Kobieta - sama radość! 12.11.02, 19:32 może wyszukiwarka oneta coś pomoże ? .... a może yahoo .... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Kobieta - sama radość! IP: *.*.*.* 12.11.02, 20:50 Nie tyle yahoo co ... ho, ho! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Kobieta - sama radość! 16.11.02, 15:47 to odgłos pracujących trybików ..... mysle nad teza zawarta w tytule ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaza Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: 193.0.73.* 18.11.02, 13:07 wiekszosc wypowiedzi swiadczy o tym, ze bez nas rzeczywiscie jest smutno.Podzielam teze. Ale nic bez nas bez was! Tez by bylo smutno, nieciekawie, niezaleznie od rodzaju uczuc. Mnostwo radosci i cierpienia, swoista ruletka, ale ja sie na to pisze mi mo wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 07:57 Otóż to, ... bo w tym cały jest ambaras, aby dwoje chciało na raz! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Bez kobiety - smutno niestety! IP: *.*.*.* 25.11.02, 19:27 Ale jak zrobić, żeby ten (ta) właśnie teraz chcieli mieć ten ambaras? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Bez kobiety - smutno niestety! 25.11.02, 19:43 ale zamotaliście .... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Bez kobiety - smutno niestety! 26.07.03, 22:05 Dużo napisaliście, ja powiem tylko bez kobiety było smutno niestety ale teraz jest przy mnie i daje mi szczęście już od kilku miesięcy. Życzę Wszystkim dużo szczęścia i miłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Bez kobiety - smutno niestety! 28.07.03, 16:18 Gratulacje! Pilnuj swego szczęścia i dbaj o nie, to ono o Ciebie też zadba! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Bez kobiety - smutno niestety! 28.07.03, 17:30 Dziękuję razowiec! Będę dbał... Tobie też niech go nie zabraknie! Odpowiedz Link Zgłoś