Gość: jerry IP: *.zke.com.pl / *.zke.com.pl 20.01.06, 13:38 moim zdanie jedyna niedowartosciowana spółka z branzy informatycznej , atrakcyjne wskazniki i niezła AT -chyba dzis zakupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peter Re: talex IP: *.zke.com.pl / *.zke.com.pl 20.01.06, 14:38 masz racje obserwuje ja juz od dłuzszego czasu i bardzo mi sie podoba chyba wejde w to Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: talex 20.01.06, 18:37 powinna ładnie pojsc do góry na 14,2 jest solidne wsparcie wiec w poniedziałek powinno byc dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: talex 20.01.06, 18:42 Nie wiem czy zauważyliście, ale tak jak rynek IT rośnie, tak rośnie rynkowe C/Wk. Tak jak przed paroma tygodniami Talex po c/wk powinien kosztować 32 zl tak teraz już 40 zl. Jak tylko pokażą się wyniki i coraz to nowe kontrakty <poręczenia kredytowe> to bedziemy mieli maximum, jesli tylko rynek sie nie popsuje. Choc nie wiadomo czy wlasnie talex nie bedzie nadrabiac zaleglosci jak rynek IT bedzie korygowac hosse. -Wypowiedz z jedneg oz forów Pozdrawiam, Smalltrader Odpowiedz Link Zgłoś