Gość: Sabina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 10:54 Przejeżdżałam ostatnio przez Człuchowską i strasznie spodobał mi się apartamentowiec, który zbudował tam Wawel Service. Ciekawa forma architektoniczna. Jakie są wasze opinie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia_piotr Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli 30.09.09, 11:31 Gość portalu: Sabina napisał(a): > Przejeżdżałam ostatnio przez Człuchowską i strasznie spodobał mi się > apartamentowiec, który zbudował tam Wawel Service. Ciekawa forma > architektoniczna. Jakie są wasze opinie na ten temat? Mnie też jego wysublimowane kształty niesamowicie przypadły do gustu. Forma rezydencji podkreśla zarówno nwooczesne rozwiązania, jak i tradycyjny gust i smak. Wawel Service zadbał o to specjalnie dla ciebie. Już nie mogę się doczekać, aż wzniosą nowy apartamentowiec w prestiżowej dzielnicy, jaką są Jelonki, przy planowanym przebiegu drugiej linii metra, na skraju ścisłego centrum Warszawy, ale jednak w oazie zieleni i niemal na skraju tysiącletniej Puszczy Kampinoskiej. Nazwa Wawel Service zobowiązuje jednocześnie do podtrzymywania wielowiekowej tradycji, jak i spełniania nowoczesnych standardów - własnego fitnessclubu, basenu, room service'u, ochrony 24/7 itp. Nowocześnie wyposażone, przestronne apartamenty już od 30 m2 doskonale wpisują się w nowoczesny styl miejskiego życia nowej klasy wyższej. Tak, nowy apartamentowiec Wawel Service to prawdziwie królewska rezydencja. To oaza luksusu, na którą możesz sobie pozwolić, by poczuć się lepiej i podkreślić swą pozycję. To jest właśnie moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna876 Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli 30.09.09, 11:32 znajomi mieszkają niedaleko, więc będąc kiedyś u nich na spacerze pooglądałam sobie ten budynek. wygląda fajnie i słyszałam, że tam jakaś super fontanna ma stanąć na dziedzińcu, ale niestety nie widziałam jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 30.09.09, 11:46 Świetna ma być ta fontanna- podobno ma tryskać z niej alkohol i wino korzenne. Odpowiedz Link Zgłoś
cara.z Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli 30.09.09, 13:20 Nie przesadzaj. Pokusiłam się o sprawdzenie co w trawie piszczy i ta fontanna jak i płaskorzeźby na ścianach wykonał Ryho Paprocki- artysta malarz i architekt z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnorzewska Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli 30.09.09, 14:05 Wiemy, że chcecie reklamować, ale marketing szeptany nie powinien być szyty grubymi nićmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli 30.09.09, 14:21 Nie przesadzaj. Naprawdę myślisz, że Sabina, ja czy Katarzyna coś tu reklamujemy? Przecież po prostu najzwyczajniej w świecie wyrażamy zadowolenie, że w Naszym Mieście piękną rezydencję stawia Wawel Service z Krakowa z pomocą Ryha paprockiego - znanego artysty-malarza i architekta z Krakowa. Naprawdę, nie mogę się doczekać, aż rezydencja ta ubogaci Jelonki. Zrobię wiele, by zobaczyć tę przecudną fontannę. Zastanawiam się nawet nad kupnem skromnego apartamenciku, tak ze 35 m2, bo tylko wybrańcy, którzy dostąpią zaszczytu mieszkania w rezydencji apartamentowej Wawel Service będą mogli oglądać tę fontannę. Usiądę na jej brzegu i rozkoszując się tym przepięknym widokiem chrupnę wafel Kupiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli IP: 77.236.0.* 30.09.09, 20:17 skąd tyle szydery? zazdrościcie im, że pomimo złej koniunktury na rynku sobie radzą? są na rynku od kilku czy kilkunastu lat i jak widać radzą sobie. jakby byli złą firmą to by padli z powodu braku sprzedaży, albo kosmicznych długów. jak widać mają pomysł na siebie i na budowanie. jeśli budują solidnie i w rozsądnych cenach to dlaczego ich potępiacie? bez sensu to wasze gadanie, ale widzę że śród mieszkańców naszego miasta to coraz popularniejsze...aż wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 01.10.09, 00:29 A gdzie droga Małgorzatu widzisz potępienie?- nikt tu nie potępia firmy, ale nieudaną próbę reklamy :))))) Pij melisę, spaceruj, biegaj- a będziesz spokojniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan a jat tam z samolotami IP: 89.108.246.* 30.09.09, 21:30 czy przeszkadzają, niedaleko jest ich tor lotu Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: a jat tam z samolotami 30.09.09, 22:36 Samoloty nie przeszkadzają wcale, ponieważ Wawel Service stosuje najnowocześniejsze rozwiązania w dziedzinie wygłuszania budynków w postaci okładzin z wafli ryżowych Kupiec. Ponadto należy nadmienic, że w pobliżu apartamentowca będzie postój WPT, a w hallu budynku stoiska z Puriną One. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: a jat tam z samolotami 30.09.09, 22:39 Przepraszam - zapomniałem o wytwornej restauracji Star Bucks w westybulu. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona_mala_em Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli 01.10.09, 09:20 z tego co mi się wydaje to w kółko robi tu zamieszanie jedna osoba, która jest na nie...łatwo to dostrzec analizując styl wypowiedzi... przykre to... na forum jest milion takich wątków i niby wszystkie są nieczystymi działaniami? wydaje mi się, że ludzie też pytają zupełnie bezinteresownie o opinie! zalazł komuś Wawel Servis za skórę? skrzywdził go w jakiś sposób? chętnie posłucham konkretów,a nie tylko czczego gadania o niczym i opowiadania o jakiś bzdurnych waflach, których powiązania niestety nie ogarniam... zmieńmy tą dyskusję w bardziej merytoryczną, a nie hodujmy trolli! jeśli ktoś ma naprawdę coś do powiedzenia to niech powie! jakie są, a jakie przeciw za tą inwestycją! kornety!!!! dziękuję za uwagę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli 01.10.09, 11:17 zagubiona_mala_em napisała: >jeśli ktoś ma > naprawdę coś do powiedzenia to niech powie! (...) >kornety!!!! Et voila! Oto i kornety: www.woodwindandbrass.co.uk/acatalog/weril_factory_cornets.jpg www.muziekindex.nl/m/jpg/bg/kornet.jpg www.orkiestra.grobla.net/grafika/instrumenty_dete/kornet.jpg www.music-concept.pl/images/BS3142.jpg > > dziękuję za uwagę ;) W sumie fajna zabawa :) To teraz moja kolej: Resory!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli 01.10.09, 13:54 A ja znalazłem takie kornety: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/61/Armand_Gautier_Nuns.gif Czy to oznacza, że mogę zadac swoją zagadkę? Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: resory 01.10.09, 13:57 www.tender.pl/files/catalog/Resor_strzemie_f33f463002688f05ff5bc7cef8cdab31/full/Resor_strzemie_7945c9d8a0f80bfbc621d04c35a939b8.jpg Moje pytanie: tobogan Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Re: resory 01.10.09, 14:10 sun_of_the_beach napisał: > Moje pytanie: tobogan 4.bp.blogspot.com/_Qa0pbbLc7Ak/SWeLhI2qraI/AAAAAAAAALk/y8cOw-YECMU/s400/tobogan.JPG Moje pytanie: Rajzbret Pozdrawiam, Hrabia_Piotr PS. Hej, zagubiona_mala_em, już się nie bawisz? Zabawa właśnie się rozkręca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bypek Re: resory IP: *.cable.ubr08.grth.blueyonder.co.uk 01.10.09, 20:44 pl.wikipedia.org/wiki/Deska_kre%C5%9Blarska Proszę bardzo, rajzbret :) A teraz może... hallux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 10:38 no piękną sobie zabawę urządziliście! ciekawe gdzie jest moderator forum! forum to nie śmietnik! a literówki zdarzają się każdemu! widome jest o co chodziło, a wy (a może Ty, bo sugestia co do komentowania przez jedną osobę jest całkiem sensowna) robicie sobie imprezkę! ludzie naprawdę szukają tu informacji, a nie bałaganu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uccello informacja: 03.10.09, 00:25 O nie, nie jeden Piroman tu szaleje: imię nasze L...E..G.I...OOOO...N... Gwoli informacji :nabijamy się nie z apartamentowców co to ta świetna firma Wawel wespół w zespół z Ryhem Paprockim zbudowała, jeno z NIEUDOLNEJ AUTOREKLAMY, jaką tu ktoś odwala... wafel niech będzie z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 09:39 mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Nowy apartamentowiec na Człuchowskiej/Świetli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 12:56 www.rynekpierwotny.com/i/pokaz/wawel-service-sp-z-oo/apartamenty-czluchowska/ Odpowiedz Link Zgłoś