Dodaj do ulubionych

Chińczycy docenili Miasteczko Wilanów. Będzie n...

IP: 212.244.185.* 14.11.12, 11:41
hehe tzn ze spelnia chinskie standarty jesli chodzi o maksymalne upchanie ludzi na jak najmniejszej przestrzeni
Obserwuj wątek
    • Gość: jj dzień bez artykułu o Siedlisku Wilanów to dzień st IP: *.centertel.pl 14.11.12, 11:47
      dzień bez artykułu o Siedlisku Wilanów to dzień stracony! czekamy na kolejne newsy, np. relację z uroczystego otwarcia sklepu spożywczego no osiedlu z rekordową liczbą" lajków" na fecebook-u.
    • Gość: Yaron dobry projekt? IP: *.itsa.net.pl 14.11.12, 12:00
      Facet jest dumny z tego projeklu? K***wa... z tych lokali uslugowych, ktore zaprojektowal bez mozliwosci zaparkowania samochodu? Rzeczywiscie... chinczycy popie...ja na rowerach, to moze dla nich jest OK. Niech kupi cos w Organic na Sarmackiej i podjedzie samochodem. Bedzie musial rozjechac swoj zaprojektowany trawniczek.
      Zenada. Mieszkam tu, podoba mi sie, ale co najbardziej wku...a, to wlasnie dziadostwo projektu, ulice, na ktorych ciezko sie minac, sklepy bez parkingow (takze np. Rossman), malo zieleni. Nie ma parku, nie ma gdzie pojsc na spacer. Przy malej czarnej jest zdemolowany juz skwerek, o ktory nikt nie dba, obsrany przez psy i zapetowany przez palaczy, kosze na smieci rzygajace smieciami. Tak tak... na pewno nadaje sie do wyroznienia, razem z chinskim barem w budzie.
      • Gość: q Re: dobry projekt? IP: *.bauer.pl 14.11.12, 12:54
        A co Perry ma do tego wszystkiego? On stworzył ogólną koncepcję, zarys miasteczka. Ale poszczególne inwestycje mają swoich projektantów i to ich możesz winić...
      • Gość: pav Re: dobry projekt? IP: 212.160.172.* 14.11.12, 13:29
        Yaron, to rusz d... i przejdź się pieszo albo rowerkiem. Przecież tu wszędzie blisko.
      • kan_1 Re: dobry projekt? 14.11.12, 15:07
        Yaron, mieszkasz w Wilanowie i chcesz jechać samochodem do sklepu czy kafejki w Wilanowie ??? Popier...Cię ???
    • katie.miklasz Chińczycy docenili Miasteczko Wilanów. Będzie n... 15.11.12, 21:26
      Ja bym jeździła rowerem, gdyby jeszcze można było go gdzieś bezpiecznie zaparkować.
    • Gość: gośććć Chińczycy docenili Miasteczko Wilanów. Będzie n... IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.11.12, 13:35
      a my doceniamy Covec ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka