IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 07:55
otwieram. Karty stałego klienta oferuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: jmt Re: Solarium IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 10:12
      a jak ktos jest murzynem to tez moze przyjsc?
    • w_kulik Re: Solarium 11.10.01, 10:28
      To ja poprosze od razu dwie. Ja i moje alter ego cierpimy na nadnaturalna
      bladosc, pewnie od siedzenia nockami i dniami przy kompie. Aby tanio?
      • Gość: kiciaf Re: Solarium IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 18:04
        Prowadzone badania rynku wykazały, iż solarium zainteresowaniem się nie cieszy.
        Jak drodzy forumowicze podtrzymywać opaleniznę będziecie, gdy słoty jesienne na
        plaży morsom wylegiwać się tylko pozwolą? Gdzież kocyk swój położycie i
        sąsiednie e-ciało smarować kremem z filtrem będziecie? wspomnieć też należy te
        zazdrosne spojrzenia współpracowników podziwiające brąz waszej skóry, i te
        pytania w jakich to ciepłych krajach byliście? I ta skromna odpowiedź: a nie ja
        tylko na plaży byłam/łem.

Niektórym opalenizna to potrzebna nie będzie ze względu na bladość anielską lub
        oślizgłość błotną, wydawać by się mogło. Ale jednak na plażę przychodzą...

• kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 08:27
          • Gość: mreck Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 15.10.01, 08:36
            dostrzeżony sie poczułem. Ja na plaży jestem, bo jestem u siebie w domu. Wyłaże
            z domu na ganek, a tu plaża. Takiego solarium na moje dwutonowe cielsko jeszcze
            nie wymyślili. Więc pozostaję na plaży, a tu zjrzę przez szparkę pod drzwiami.
            może zobaczę rozebranego anioła? Czym on przylepia te skrzydełka i jakiej jest
            pci?
            • Gość: aniela Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 09:44
              wygrzać stare kości przyszłam. mimo że opalenizna w tym sezonie jest w złym
              tonie. cera alabastrowa obowiązuje. kiciafa smolbiznes rozkręcasz cudzym
              kosztem ?;)
              • kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 09:54
                ... Bo to co nas podnieca, to się nazywa kasa....
                • Gość: aniela Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? IP: 212.244.42.* 15.10.01, 10:04
                  znaczy mnie konkretnie podniecają ogorzałe ciała dekarzy
                  • kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:08
                    ...bo to co nas podnieca, to także też jest seks...
                    • nanta!!! Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:12
                      takze tez ? maslo maslane znaczy sie;)
                      • kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:22
                        Dezynfekcja solarium.
                        • Gość: aniela Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 10:24
                          a propos czyszczenia., nie wiesz kiciaga czym zatrzeć swieżuteńki ślad po
                          majonezie na bluzce? naprędce jak to zrobić.
                          • Gość: tequila Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? IP: 195.205.13.* 15.10.01, 10:26
                            proponuje nozyczki.....
                            tylko uwazaj bo moze zejsc Ci powietrze...:)
                            • nanta!!! Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:29
                              dezynfekcja zaraz po otwarciu?
                              a fe, brudaski ...
                              • kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:32
                                dezynfekcja solarium.
                          • kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:28
                            Solarium prowadzę nie pralnie chemiczną. Zmazaywać plamy na honorze tylko
                            potrafie
                            • nanta!!! Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:34
                              ale chyba nie na swoim honorze co? ty taka poprawna
                              politycznie jestes...
                              • kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:35
                                dezynfekcja solarium
                                • nanta!!! Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:40
                                  az tak brudno, ze trzeba tyle razy dezynfekcje robic?
                                  Zycze milej pracy, moze sie cos wyostrzy ?
                                  • kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:44
                                    Solarium powinno być dezyfekowane po każdym użyciu. Szczególnie jeśli pojawiają
                                    się nanty.
                                    • nanta!!! Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:46
                                      a co jesli pojawia sie kiciaf? nie powinno byc zamkniete?
                                      • kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 10:49
                                        Kiciaf jest właścicielem. A ty gościem.
                                      • Gość: aniela Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 10:50
                                        aha nie mam honoru więc i problem plam na honorze jest mi obcy.
                                        • kiciaf Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? 15.10.01, 11:10
                                          Proszę tu krem z filtrem. Plam od słońca też nie dostaniesz
                                          • Gość: aniela Re: Solarium czy plaża oto jest pytanie? IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 11:12
                                            aha a piegi to co ? pies?
                                            • Gość: mreck piegowate anioły? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 15.10.01, 11:38
                                              To nie piegi, aniołku, to pchły uciekajace z solarium obsiadły ci nosek.
                                              • Gość: aniela Re: piegowate anioły? IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 11:46
                                                mreck... rozejm na cienkim, rozdwajającym się wisi włosku.
                                                • kiciaf Re: piegowate anioły? 15.10.01, 11:59
                                                  mrecku... W solarium witaj. Podwójne łóżko opalające na ciebie czeka, aby twoje
                                                  dwutonowe cielsko kąpieli słonecznej zażyć mogło. Mimo, żeś mreck oślizgły.
                                                  • Gość: aniela Re: piegowate anioły? IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 12:09
                                                    oślizgły jak grzyb leśny w occie.
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 07:49
                                                    solarium już otwarte. witam.
                                                  • rigel Re: piegowate anioły? 16.10.01, 07:51
                                                    witaj, moze otworzysz nowe biuro? to juz jest za duze.. ;)))
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 08:04
                                                    to nie biuro to solarium.Zrelaksować się tu przychodzisz, opalić.
                                                    A właśnie może rozszerzę działalność?
                                                    Uwaga przystojny masażysta do solarium pilnie poszukiwany. Praca w pełnym
                                                    wymiarze. Pozostałe warunki do uzgodnienia.
                                                  • rigel Re: piegowate anioły? 16.10.01, 08:10
                                                    kiciaf napisał(a):

> Uwaga przystojny masażysta do solarium pilnie poszukiwany. Praca w pełnym
                                                    > wymiarze. Pozostałe warunki do uzgodnienia.
                                                    to praca jak dla mnie, ale te pozostale warunki wolalbym znac wczesniej.. ;)))
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 08:28
                                                    Zapraszam na interwju. List motywacyjny wyślij i cv.
                                                  • rigel Re: piegowate anioły? 16.10.01, 08:32
                                                    referencje tez chcesz?
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 08:38
                                                    Jasne. I zdjęcie. Najlepiej w stroju plażowym. I wymiary.
                                                  • basia! Re: piegowate anioły? 16.10.01, 08:44
                                                    kiciaf napisał(a):

> Jasne. I zdjęcie. Najlepiej w stroju plażowym. - nie wiadomo czy ma listek
                                                    figowy?;)

• rigel Re: piegowate anioły? 16.10.01, 08:50
                                                    basia! napisał(a):

> nie wiadomo czy ma listek figowy?;)

a gdzie ja ci znajde teraz figowca?????

• kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 08:54
                                                    ach nie szukaj może być bez...
                                                  • basia! Re: piegowate anioły? 16.10.01, 08:54
                                                    To może klonowy ?
                                                  • rigel Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:00
                                                    to moze zdecujecie: ma byc listek czy moze byc bez listka
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:04
                                                    Wrażenia estetyczne istotne są.Wybór nalezy do ciebie.
                                                  • basia! Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:05
                                                    rigel napisał(a):

> to moze zdecujecie: ma byc listek czy moze byc bez listka
                                                    jeżeli nie listek to może mail

• Gość: aniela Re: piegowate anioły? IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 09:18
                                                    aha sprawdziłyście pożałowania godne kwalifikacje rigla? jakiś dyplom-sryplom
                                                    czy okazał ?
                                                  • rigel Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:19
                                                    Aniele, odczep sie od mojego dyplomu.... :)))
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:23
                                                    Rigiel list motywacyjny proszę i nie kryguj się tu. Przesyłaj zdjęcie.

Pozostali kandydaci -proszę się zgłaszać.
                                                    Referencje mile widziane.
                                                  • rigel Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:27
                                                    a pozostałe warunki: płaca, zakres obowiazków?
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:32
                                                    Zakres obowiązków: masaże wg życzeń gości solarium.
                                                    Wynagrodzenie: do uzgodnienia pomiędzy masażystą a gościem.
                                                    Czas pracy: Dyspozycyjny, szczególnie w godzinach 8-16.

• rigel Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:34
                                                    ostatnie pytanie: goscie oczywiscie tylko plci pieknej?
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:39
                                                    Głównie. choć nie tylko. Są jeszcze anioły, murzyni i cierpiący na rozdwojenie
                                                    jaźni. Ach i mrecki choć one wolą plażę.
                                                  • rigel Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:41
                                                    to ja się jeszcze zastanowię :)))))
                                                    chyba jednak wolałbym dlugie spacery....
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 09:55
                                                    Riglu brak motywacji z twej strony przeszkodą wydaje się byc. Praca na tak
                                                    odpowiedzialnym stanowisku i w bardzo bliskich relacjach z klientami :)))
                                                    zaangażowania dużego wymaga. Po za tym dalej nie wiem czy reprezentacyjny aby
                                                    jesteś odpowiednio.
                                                  • Gość: aniela Re: piegowate anioły? IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:05
                                                    aha niech przyśle zdjęcie i je upubliczni.
                                                    ps. kiciafa wygryzłaś nantę ? ;)
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 10:07
                                                    a kto to jest nanta?
                                                  • nanta!!! Re: piegowate anioły? 16.10.01, 10:08
                                                    nie znasz nanty?
                                                    to taka mala, placze sie wszedzie, wszyscy maja jej dosc
                                                    a najbardziej ja. moze ktos ja wypedzi, co? ja pomoge ;)
                                                  • Gość: aniela Re: piegowate anioły? IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:14
                                                    hehehehe
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 10:18
                                                    Ale te nanty przeczulone. :)))
                                                    Aniela nie prowokuj. Bo się zatchnie jadem własnym.
                                                  • nanta!!! Re: piegowate anioły? 16.10.01, 10:19
                                                    Aniela, sie nie smiej, moze sie uda? ;)
                                                    ja pomoge, skrzydla Ci potrzymam:)
                                                  • Gość: aniela Re: piegowate anioły? IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:20
                                                    pomacham tylko czerwoną płachtą. bez żadnego określonego celu to zrobię. ot tak.
                                                  • Gość: nanta Re: piegowate anioły? IP: 19.150.112.* 16.10.01, 10:25
                                                    ok. tylko sie nie zmecz.;)
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 10:27
                                                    Ty anielica pokój i miłość nieść powinnaś.
                                                    A jątrzysz rozrywki tylko czczej spragniona.
                                                    Nie upadły ty anioł czasem jesteś?
                                                  • Gość: aniela Re: piegowate anioły? IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:33
                                                    tam zaraz upadły. potykam się od czasu do czasu niosąc pokój i miłość. to
                                                    ciężki bagaż jest. nie na moje rachityczne barki. zostawiam więc czasem w
                                                    przechowalni, w dobrych rękach.
                                                  • Gość: nanta Re: piegowate anioły? IP: 19.150.112.* 16.10.01, 10:37
                                                    Aniela, machasz? bo wiesz, barki masz marne ale skrzydla... ciezkie
                                                    jak diabli, kamienie w nich nosisz czy co? ;)
                                                  • Gość: aniela Re: piegowate anioły? IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:42
                                                    skrzydła mam pneumatyczne ;)
                                                  • nanta!!! Re: piegowate anioły? 16.10.01, 10:49
                                                    czy to nie rozrzutnosc takie skrzydla do ciala z mgly i galarety? ;)
                                                    no i rzęs, co nimi, wiesz co ...;)
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 11:09
                                                    ach zostawić solarium nawet na chwilę nie można.
                                                    Nanta zapasy w błocie uprawiać proszę gdzie indziej.
                                                  • nanta!!! Re: piegowate anioły? 16.10.01, 11:11
                                                    Prosze o wybaczenie, ale to cos w blocie to nie ja. Ja tego pana nie znam.

• Gość: eliot Re: piegowate anioły? IP: *.univ.gda.pl 16.10.01, 12:11
                                                    kot mnie kurede dzis podrapal. Posypalem rano (natomiast), rane sola i mam
                                                    solarium, ale to pieprzarium, prawda.
                                                  • kiciaf Re: piegowate anioły? 16.10.01, 14:18
                                                    Hm pieprzarium w solarium...
                                                    Może być interesująco...
                                                  • Gość: eliot Re: piegowate anioły? IP: *.univ.gda.pl 17.10.01, 13:56
                                                    kiciaf napisał(a):

> Hm pieprzarium w solarium...
                                                    > Może być interesująco...
                                                    O TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!

• Gość: kiciaf Re: piegowate anioły? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 13:58
                                                    Solarium dziś zamknięte.:(
                                                    Ktoś nam biały proszek przesłał.
                                                    Kwarantanna obowiązuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka