26.05.14, 11:25
No i Misiek spadł na cztery łapy :-)wiadomosci.onet.pl/kraj/wstepna-lista-polskich-europoslow-zobacz-kto-dostal-sie-do-parlamentu-europejskiego/yjsyh A to farciarz. Cukrowanie platformie przez ostatni rok , opłaciło mu się. A te wszystkie Ziobra Kurskie itp. którym sie zachciało zerwac ze smyczy Pana na aucie. Misiek wolał sobie Pana znaleźć. LUdzki Pan , dał nagrodę.
Obserwuj wątek
    • platfusy.ida.do.paki Wejście Miśka to największy obciach tych wyborów 26.05.14, 11:27
      to się po prostu nie mieści w pale.
      • gtxl2 Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 11:29
        platfusy.ida.do.paki napisał:

> to się po prostu nie mieści w pale.

Jeżeli wyborcy wybrali Fotygę, to mnie już nic nie dziwi.

• volupte Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 11:32
          Z tym sie zgadzam . Misiek przebija ja inteligencja ogromnie.
        • ajr-on Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 11:48
          gtxl2 napisał:
          Jeżeli wyborcy wybrali Fotygę, to mnie już nic nie dziwi.

Nic nie rozumiesz, nie chcesz zrozumieć czy walisz głupa ? Na Fotygę głosował elektorat PIS, a na Kamińskiego kto ? Wyborcy Platformy zaufali człowiekowi, który od lat związany był z PIS-em, pluł na Tuska, oskarżał PO. Dla mnie największy obciach.
          • gtxl2 Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 11:51
            ajr-on napisał:

> gtxl2 napisał:
            > Jeżeli wyborcy wybrali Fotygę, to mnie już nic nie dziwi.
            >
            > Nic nie rozumiesz, nie chcesz zrozumieć czy walisz głupa ? Na Fotygę głosował e
            > lektorat PIS, a na Kamińskiego kto ? Wyborcy Platformy zaufali człowiekowi, któ
            > ry od lat związany był z PIS-em, pluł na Tuska, oskarżał PO. Dla mnie największ
            > y obciach.

Ja rozumiem, że Misiek to jest polityczną prostytutką , Fotyga jest umysłową niedołęgą.
            Więc proszę Cię nie mów mi co ja mam rozumieć.

• cymber.gaj Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 11:58
              Fotyga to inteligencja zastygła w minie przejściowej. Mam nadzieję, że niebawem na YouTube pokaże się jej urzekający taniec z Korwinem.
            • ajr-on Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 12:08
              Nadal nie rozumiesz, na Fotygę głosowali swoi (sekta, ciemnogród, podstawowe wykształcenie, ale wierni PIS-owi), a na Miśka ?
              • volupte Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 12:15
                ,,lepiej z madrym stracic , niz z głupim zarobić" . Misiek mimo swojego paskudnego charakteru , wykazał przez ostatnie dwa lata duzo rozsądku i trzeźwego myslenia. Uznał swoje błędy i w wywiadach prezentowal sie dobrze. Pewnie dlatego Tusk sie zdecydował go poprzeć. Moze to i obciach , ale ten neofita moze byc mocno przydatny PO.
                • ajr-on Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 12:17
                  Tusk go poparł to oczywiście, ale kto zagłosował na prostytutke polityczną ? I nie nazywaj prostytutki neofitą.
                  • volupte Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 12:20
                    Zgoda że prostytutka , ale jednak neofita. Neofite poznaje sie własnie na wyjatkowym podlizywaniu sie i wiernosci nowemu Panu. Misiek od dawna juz cukruje Tuskowi.
                    • ajr-on Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 12:22
                      Dziwię się elektoratowi PO, kompletne debile. Mając liste co najmniej 10 kandydatów z PO, normalny człowiek zagłosowałby na dwójkę, trójkę, a nie na Miśka. To świadczy o wybitnie niskim poziomie intelektualnym wyborcy PO w Lublinie.
                      • volupte Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 12:25
                        Ja sie nie dziwię. Wiekszośc głosujacych prawie nic o kandydatach nie wie.
                        • ajr-on Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 12:29
                          No tak to jest dobre wytłumaczenie. Popatrz, nie wpadłem na to, za proste.
                          • rickky Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 13:21
                            ajr-on napisał:

> No tak to jest dobre wytłumaczenie. Popatrz, nie wpadłem na to, za proste.

na Miśka głosowali głównie wyborcy PiS.
                            Zupełnie niezorientowani, że Misiek zmienił opcję polityczną.
                            Tusk idealnie wykorzystał PiSowską "mądrość" ludową na Lubelszczyźnie i osiągnął niezły wynik.
      • volupte Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 11:31
        Jak najbardziej sie mieści. Nawet koń dostaje cukier w nagrodę.
        • superspec Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 11:39
          Na Miśka nie głosowałem tylko na innego kandydata PO niejakiego Grabczuka. Akurat ma odpowiednie nazwisko.;)
          • volupte Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 12:16
            Nie miałem takiego dylematu , nie jestem z Lublina:-)
            • zoil44elwer Re: Wejście Miśka to największy obciach tych wybo 26.05.14, 13:07
              OberSchlesien ogłupł!Jorg Bucek(TW Delegat),likwidator 23 KWK,kilku hut,szofer Piknygo Maryjana P,twórca 4 reform:OFE,TP,PZU,RP3,NBP.....dlo UFOludków z MFW,Tel'aViw.....,Ciu*i z AWS,UW(KLD)distoł 262 tys głosów!?.W/g RAś na Górnymśląsku po rządach PRL i rp3 ostało ino 200 tys autochtonów:
    • ayran Re: Misiek 26.05.14, 12:14
      Czy Kamiński dotrwa do końca kadencji w klubie PO/EPP?
      Proponuję małe obstawianie, czy do końca kadencji PE dojedzie więcej spośród dziewiętnastki PO, czy spośród dziewiętnastki PiS?
      • volupte Re: Misiek 26.05.14, 12:18
        A kto wypadl z tej POwskiej druzyny? Bo z pisowskiej to wielu. Misiek dotrwa , bo i tak juz nie ma gdzie pójsć . Żadnej mocnej partii na horyzoncie .
        • ayran Re: Misiek 26.05.14, 12:22
          Jakiś gostek z Lubuskiego (o ile mnie pamięć nie myli), który przeszedł do Gowina. Google podpowiada, że Artur Zasada.
          • volupte Re: Misiek 26.05.14, 12:28
            No widzisz , właściwie nikt. Gowin tez niezbyt wielu wyrwał z PO. Co do pisu jest inaczej. Ci z UE nie chcieli kasy oddawac Zbawcyi rezygnowali , a ci tu byli wywalani.
            • ayran Re: Misiek 26.05.14, 12:33
              Zastanawiam się, czy tym razem prezes podjął jakieś konkretne działania w celu udaremnienia masowych odejść, które w mijającej kadencji zmniejszyły skład klubu PiS o ponad połowę. Tak czysto z pamięci: ubyli Kamiński, Bielan, Migalski, Kowal, Ziobro, Kurski, Cymański. Zastanawiam się, czy to wszyscy.
              • volupte Re: Misiek 26.05.14, 12:42
                Nie wiem , a merdia cos o tym nie piszą. :-) Moze wziął cos w zastaw:-)
    • ukos Misiek zablokował Gowina z prawej strony 26.05.14, 12:40
      Skutek widać. Wystawienie Miśka socjotechnicznie było bardzo dobrym ruchem Tuska.
      • ayran Re: Misiek zablokował Gowina z prawej strony 26.05.14, 12:47
        Tego nie wiadomo. Należałoby przeprowadzić jakieś bardziej gruntowne badania, żeby to tak autorytatywnie orzec, a nie sądzę, by Kamiński na takie badania zasługiwał.
        Pięć lat temu PO wystawiła na Podkarpaciu Mariana Krzaklewskiego. Na tym samym Podkarpaciu, na którym nigdy nie zdobyła mandatu. To był naprawdę dobry ruch - nie dość, że PO zdobyła mandat, to jeszcze przypadł on szefowej regionu, startującej z dwójką. Umieszczenie na liście Mariana najpewniej zmotywowało lokalną PO do intensywnej kampanii swojej kandydatki, a do tego przyciągnęło jakąś część wyborców, którym odpowiadał Krzaklewski. W przypadku Kamińskiego trzeba by spokojnie obliczyć zyski i straty.
    • ayran Re: Misiek 26.05.14, 13:34
      Lubelskie to okolica dość szczególna. W referendum unijnym (2003) to właśnie w gminach Lubelskiego padło najwięcej głosów na "nie". W gminie Godziszów (powiat janowski) aż 88%. To rekord Polski. W pierwszej piątce w tej klasyfikacji aż trzy gminy to gminy z woj. lubelskiego. Wystawianie tam przez PO "normalnego", typowo platformerskiego kandydata, to samobójstwo. "Jedynka" w poprzednich wyborach (Lena Kolarska-Bobińska) tez była z łapanki, tyle że na trochę innych zasadach. Ciekawe będzie porównanie ostatecznych wyników Kamińskiego i Bobińskiej.
      • ave.duce Re: Misiek 26.05.14, 13:40
        Jeszcze nic pewnego >

www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140526/EUROWYBORY2014/140529658
    • man_sapiens Re: Misiek 26.05.14, 13:40
      Arłukowicz - bis? Na obłaskawianiu Arłukowicza PO wyszła marnie, to jest od lat najgorszy minister ochrony zdrowia i ciągnie PO w dół.
      Ale z Kamińskim może być inaczej. Spodziewam się, że potrafi wypracować sobie dobrą pozycję w PE.
      Zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka