goniacy.pielegniarz 04.05.05, 22:09 Oby dowieźli! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: PSV!!! 04.05.05, 22:12 goniacy.pielegniarz napisał: > Oby dowieźli! Co mają dowieżć? Remis w dwumeczu? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: PSV!!! 04.05.05, 22:15 kataryna.kataryna napisała: > Co mają dowieżć? Remis w dwumeczu? No dobra. Poniosło mnie i utraciłem świadomość na chwilę. Powiedzmy, że chodziło mi o czyste konto w tym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 hehe 04.05.05, 22:53 To chyba pierwszy post Kataryny nie traktujacy o lustracji , aferach , postkomunistach etc.Sport jest pasja milionów...:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: hehe 04.05.05, 22:54 szatek100 napisał: > To chyba pierwszy post Kataryny nie traktujacy o lustracji , aferach , > postkomunistach etc.Sport jest pasja milionów...:) Chyba krótko jesteś na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Re: hehe 04.05.05, 23:17 2 lata temu zniknałem , ale wrócilem przed kilkoma miesiacami.Czyzbym niedokładnie analizował , co napisała Kataryna ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: hehe 04.05.05, 23:18 szatek100 napisał: > 2 lata temu zniknałem , ale wrócilem przed kilkoma miesiacami.Czyzbym > niedokładnie analizował , co napisała Kataryna ? > Mieliśmy tu parę takich... piłkarskich wieczorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Czerwoni wygraja 04.05.05, 23:21 Czesc franek:) ale z Dudkiem na czele:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Czerwoni wygraja 04.05.05, 23:23 leszek.sopot napisał: > Czesc franek:) > Cześć Leszek :) > ale z Dudkiem na czele:) Wolnego! Milan ich rozniesie. Ktoś musi przecież pomścić tę koszmarną, ćwierćfinałową porażkę Juventusu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Milan to patalachy 04.05.05, 23:37 Ledwo ledwo wygrali:( Liczylem na Holendrow! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Czerwoni wygraja 04.05.05, 23:24 leszek.sopot napisał: > Czesc franek:) > > ale z Dudkiem na czele:) No, wreszcie widzę jakiś rozsądny głos w dyskusji! Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Czerwoni wygraja 04.05.05, 23:26 goniacy.pielegniarz napisał: > No, wreszcie widzę jakiś rozsądny głos w dyskusji! Oż Ty, to Twój wczorajszy płacz po Chelsea juz się skończył (że tak okrótnie przypomnę)?! I Ty w finale będziesz kibicował tym pseudopiłkarzom z Anfield? Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Czerwoni wygraja 04.05.05, 23:28 zalogowany.franek napisał: > (że tak okrótnie > przypomnę Ale wstyd :)) "okrutnie", oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Czerwoni wygraja 04.05.05, 23:33 zalogowany.franek napisał: > Oż Ty, to Twój wczorajszy płacz po Chelsea juz się skończył (że tak okrótnie > przypomnę)?! Zawsze to wyspiarze. > I Ty w finale będziesz kibicował tym pseudopiłkarzom z Anfield? Jak już się L. z Milanem rozprawi to dla chłopaków z Mediolanu już tylko wybieg dla modeli zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Czerwoni wygraja 04.05.05, 23:37 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > Czesc franek:) > > > > ale z Dudkiem na czele:) > > > No, wreszcie widzę jakiś rozsądny głos w dyskusji! Milan w takiej formie jak dzis w finale nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Czerwoni wygraja 04.05.05, 23:25 leszek.sopot napisał: > Czesc franek:) > > ale z Dudkiem na czele:) beda karne? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: hehe 04.05.05, 23:27 zalogowany.franek napisał: > Mieliśmy tu parę takich... piłkarskich wieczorów :) Chyba trochę więcej tego było:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: PSV!!! 04.05.05, 22:12 Aż się zagalopowałem z wrażenia. Oczywiście jeszcze jedna bramka dla PSV by się przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie naprzod czerwoni! 04.05.05, 22:15 choc raz czlowiek moze wyglosic taka fraze z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz niekoniecznie 04.05.05, 22:21 bush_w_wodzie napisał: > choc raz czlowiek moze wyglosic taka fraze z czystym sumieniem Jeśli weźmiemy pod uwagę, że odbiorca stoi nad przepaścią, to okrzyk jak najbardziej pożądany. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: niekoniecznie 04.05.05, 22:26 goniacy.pielegniarz napisał: > bush_w_wodzie napisał: > > > choc raz czlowiek moze wyglosic taka fraze z czystym sumieniem > > Jeśli weźmiemy pod uwagę, że odbiorca stoi nad przepaścią, to okrzyk jak > najbardziej pożądany. co racja to racja. ale to sa tacy fachowcy ze nigdy nie wiadomo czy ida w przod czy do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Dida 04.05.05, 22:25 Swoją drogą to ten Dida strasznie partaczy w najważniejszych meczach LM. Czy to nie on wpuścił kilka lat temu naprawdę żałosną szmatę w meczu z Barcą? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dida 04.05.05, 22:28 goniacy.pielegniarz napisał: > Swoją drogą to ten Dida strasznie partaczy w najważniejszych meczach LM. Czy to > nie on wpuścił kilka lat temu naprawdę żałosną szmatę w meczu z Barcą? On :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: PSV!!! 04.05.05, 22:44 A może: Baros ich załatwi w finale:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: PSV!!! 04.05.05, 22:46 goniacy.pielegniarz napisał: > A może: Baros ich załatwi w finale:) Nie żartuj :) Baros może i coś strzeli, ale Dudek puszcza jeszcze większe szmaty niż Dida, więc o wynik finału jestem spokojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: PSV!!! 04.05.05, 22:51 fakt. tym wieksza bedzie satysfakcja z wyniku finalu. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Milan!!! 04.05.05, 22:40 Tak jest! A w finale pomszczą mój kochany Juventus! Forza Italia! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Milan!!! 04.05.05, 22:42 Cześć, Franek. Chciałem Cię wywołać, bo domyślałem się, że jesteś, ale chciałem poczekać na koniec meczu i zwycięstwo PSV. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Milan!!! 04.05.05, 22:44 Cześć, GP :) Zwycięstwo PSV, dobre sobie. Chyba nie wierzyłeś, że im się może udać? Forza Rossoneri! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Milan!!! 04.05.05, 22:50 zalogowany.franek napisał: > Cześć, GP :) > Zwycięstwo PSV, dobre sobie. Chyba nie wierzyłeś, że im się może udać? Bądźmy szczerzy. Milan powinien był dzisiaj polecieć i to bez dwóch zdań. > Forza Rossoneri! Tylko bez zwrotów w imeprialistycznych językach, OK?! Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Milan!!! 04.05.05, 22:59 goniacy.pielegniarz napisał: > Bądźmy szczerzy. Milan powinien był dzisiaj polecieć i to bez dwóch zdań Przestałem wierzyć, że się uda, niedługo po drugiej bramce dla PSV. Grali rzeczywiście żenująco. A bramkę strzelił najgorszy na boisku :) Widocznie tak miało być, nieważne - teraz im wszystko wybaczam! > Tylko bez zwrotów w imeprialistycznych językach, OK?! Oj no coś Ty, dziś jest radosny wieczór, więc więcej nam wolno :) Grazie, Milan! Vinci per noi! Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Milan!!! 04.05.05, 23:25 zalogowany.franek napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Bądźmy szczerzy. Milan powinien był dzisiaj polecieć i to bez dwóch zdań > > Przestałem wierzyć, że się uda, niedługo po drugiej bramce dla PSV. Grali > rzeczywiście żenująco. A bramkę strzelił najgorszy na boisku :) > Widocznie tak miało być, nieważne - teraz im wszystko wybaczam! > > > Tylko bez zwrotów w imeprialistycznych językach, OK?! > > Oj no coś Ty, dziś jest radosny wieczór, więc więcej nam wolno :) > Grazie, Milan! Vinci per noi! Va fancullo italiano finocchi, znowu się mordercom futbolu udało :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Milan!!! 04.05.05, 23:30 omamiony.wiedzmin napisał: > Va fancullo italiano finocchi, znowu się mordercom futbolu udało :((((((((((((( Nie wiem, o co chodzi, ale z drugiej części wypowiedzi wnioskuję, że mógłbym się zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Milan!!! 04.05.05, 23:33 goniacy.pielegniarz napisał: > omamiony.wiedzmin napisał: > > > > Va fancullo italiano finocchi, znowu się mordercom futbolu udało :(((((( > ((((((( > > > Nie wiem, o co chodzi, ale z drugiej części wypowiedzi wnioskuję, że mógłbym si > ę > zgodzić. To dobrze, że nie wiesz, bo Omamiony jakies straszne brednie powypisywał :) Forza Milan! Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Milan!!! 04.05.05, 23:42 zalogowany.franek napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > omamiony.wiedzmin napisał: > > > > > > > Va fancullo italiano finocchi, znowu się mordercom futbolu udało :( > ((((( > > ((((((( > > > > > > Nie wiem, o co chodzi, ale z drugiej części wypowiedzi wnioskuję, że mógł > bym > si > > ę > > zgodzić. > > To dobrze, że nie wiesz, bo Omamiony jakies straszne brednie powypisywał :) > Forza Milan! Moi włoscy nauczyciele samych przekleństw mnie nauczyli :))) W wolnym tłumaczeniu miało to brzmieć - spier... włoskie ped..le. gorące ukłony dla dawno nie widzianego Franka i ............................... italiańce to cieniasy,dostana zasłuzony wycisk od Angoli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Milan!!! 04.05.05, 23:44 omamiony.wiedzmin napisał: > Moi włoscy nauczyciele samych przekleństw mnie nauczyli :))) > W wolnym tłumaczeniu miało to brzmieć - spier... włoskie ped..le. > gorące ukłony dla dawno nie widzianego Franka i .............................. > . > italiańce to cieniasy,dostana zasłuzony wycisk od Angoli :))) No widzisz, Omamiony. Jak chcesz, to potrafisz coś rozsądnego napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Milan!!! 04.05.05, 23:50 goniacy.pielegniarz napisał: > omamiony.wiedzmin napisał: > > > > Moi włoscy nauczyciele samych przekleństw mnie nauczyli :))) > > W wolnym tłumaczeniu miało to brzmieć - spier... włoskie ped..le. > > gorące ukłony dla dawno nie widzianego Franka i ........................ > ...... > > . > > italiańce to cieniasy,dostana zasłuzony wycisk od Angoli :))) > > > No widzisz, Omamiony. Jak chcesz, to potrafisz coś rozsądnego napisać:) To jeszce coś rozsądnego napiszę - Belka jest OK, Frasyniuk Debest ,a Michnik NAMBER ŁAN !!!!! Jeśli więcej jeszcze rozsądku będziesz chciał Pielegniarzu ,to tylko szepnij,a ja siem sprężem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Milan!!! 05.05.05, 00:19 omamiony.wiedzmin napisał: > To jeszce coś rozsądnego napiszę - Belka jest OK, Frasyniuk Debest ,a Michnik > NAMBER ŁAN !!!!! Czy ci panowie grają w piłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Milan!!! 05.05.05, 00:25 goniacy.pielegniarz napisał: > omamiony.wiedzmin napisał: > > > > To jeszce coś rozsądnego napiszę - Belka jest OK, Frasyniuk Debest ,a M > ichnik > > NAMBER ŁAN !!!!! > > Czy ci panowie grają w piłkę? nie ,w politykę ale też są mistrzami cholera chyba Franka wystraszyłem,a tak lubię Go czytać spadam stąd Pielegniarzu,to może wróci :) Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Biednemu zawsze wiatr w oczy:(((( 04.05.05, 22:52 Szkoda...Mafioso Berluconi znowu wygrał.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: PSV!!! 04.05.05, 22:55 Kataryna chyba zaniemówiła z wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Giwi 04.05.05, 23:29 goniacy.pielegniarz napisał: > Kogo dopingowałaś? Giwi patrzała komu co wyciąć. Podobno Maldini to bozyszcze dziewczyn,niech się cieszy,że kopa tylko dostał. Jakby wpadł w ręce Giwi......to potem juz tylko jako sopran w chórze mógłby występować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: PARLARE ITALIANO Franku 04.05.05, 23:58 Giwi to uwielbia,a szczytując nożyce wypadają Jej z dłoni . Będziemy mogli pisać co chcemy :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Liverpool = druga Valencia... 05.05.05, 01:03 Valencia słynie z tego , że będąc zespołem hiszpanskim gra zupelnie niehiszpańsko.Otóż zamiast radosnej i finezyjnej gry do przodu prezentuje na bosiku typowe włoskie cattenacio (murowanie bramki + kontry).W składzie jest zresztą kilku Włochów (Carboni , Corradi , Fiore , Di Vaio).Wielkie sukcesy zapewnił temu teamowi Rafael Benitez.Pod jego wodzą piłkarze spod znaku nietoperza zdobyli mistrzostwo kraju i puchar UEFA.Kiedy "Rafa" przechodził do Liverpoolu domyslałem się , że Słynny angielski zespół równiez podchwyci defensywna taktyke rodem z Valencii.I nie pomyliłem się...:)"The Reds" to dzis druzyna tworzona w duzej mierze przez piłkarzy przcietnych (niemal wszytko na tym swiecie jest wzgledne), przereklamowanych bądź bedacych bez formy (Hyypia , Traore , Biscan , Dudek , Baros , Kewell , Cisse , Alonso).Grajac otwartą piłke (albo co gorsze klasyczną angielska kopanine z dominacja górnych podań) w żadnym razie nie miałaby szans dotrzec tak wysoko w rozgrywkach LM.Dzieki catennacio i odrobinie szcześcia sa jednak w finale. Tutaj nasuwa się jednak refleksja...Czy na naszych oczach nie dokonuje się przypadkiem negatywna rewolucja w futbolu ? Druzyny grajace piekna , ofensywna pilke (Real , Barcelona , Manchester UTD , Arsenal) przegrywaja z kretesem.Zwycieza sucha taktyka i boiskowy cynizm.Wystepy Liverpoolu elektryzuja fanów pilki w Polsce tylko dlatego , że gra w nim nasz rodak.Obiektywnie trzeba przyznac , że gra tej druzyny nie nadaje sie do ogladania.Przeciwko Chelsea zagrali taki sam tchórzliwy antyfutbol , jaki podopieczni Mourinho prezentowali na Camp Nou w pierwszym meczy przeciw Barcy.Nie chcę , by taka byla przyszłosc mojej ulubionej dyscypliny... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Liverpool = druga Valencia... 06.05.05, 13:38 szatek100 napisał: > Tutaj nasuwa się jednak refleksja...Czy na naszych oczach nie dokonuje się > przypadkiem negatywna rewolucja w futbolu ? Druzyny grajace piekna , ofensywna > pilke (Real , Barcelona , Manchester UTD , Arsenal) przegrywaja z > kretesem.Zwycieza sucha taktyka i boiskowy cynizm.Wystepy Liverpoolu > elektryzuja fanów pilki w Polsce tylko dlatego , że gra w nim nasz > rodak.Obiektywnie trzeba przyznac , że gra tej druzyny nie nadaje sie do > ogladania.Przeciwko Chelsea zagrali taki sam tchórzliwy antyfutbol , jaki > podopieczni Mourinho prezentowali na Camp Nou w pierwszym meczy przeciw > Barcy.Nie chcę , by taka byla przyszłosc mojej ulubionej dyscypliny... A widziałeś mecze rozgrywane w Ameryce Południowej? Tam panuje finezja, ale jak się to ogląda, to naprawdę ma się wrażenie, że ci ludzie biegają po boisku bez żadnej koncepcji. Nawet to śmiesznie wygląda, biorąc pod uwagę, że oni tak przez 90min. Nie mówię o meczach drużyn narodowych, choć one też, grając w Europie, prezentują nieco inny futbol od tego, gdy grają między sobą. Ale chodziło mi głównie o potyczki drużyn ligowych. Kiedyś Wizja Sport coś tam puszczała i niestey jakoś nie mogłem tego strawić. > pzdr pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Liverpool = druga Valencia... 06.05.05, 13:41 Ja takiego zagrożenia nie widzę. Może generalnie drużyny mniej ryzykują, ale trudno się dziwić. Gra idzie o takie pieniądze, że nie jest łatwo iść na żywioł. A najlepsze jest to, że zawsze spotykają różne koncepcje. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Kataryna interesuje sie sportem? 06.05.05, 13:51 A moze ma tez kutasa w spodniach? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Kataryna interesuje sie sportem? 06.05.05, 14:19 oborovy napisała: > A moze ma tez kutasa w spodniach? Faszysto! Prawicowy szowinizm z ciebie wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś