funny_game 19.07.10, 10:26 Wciągnęła mnie ta zabawa, zaraz kupuję własny zestaw na urlopy i wyjazdy wszelakie. Tam, gdzie nie ma piasku proszę się mnie więc raczej nie spodziewać :))) [img]https://www.boule.husbyweb.de/boule_3.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 10:43 Oooo, a tu koło mnie w parku Pascal sobie w kulki takowe pogrywa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 10:48 Stań obok niego i mu nagle gwizdnij, jak akurat będzie rzucał :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 11:01 A jak Ci w potylicę przywali inną kulką? One są dość ciężkie :F Gwizdnij i w nogi! :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 11:22 Hyhy on biedactwo w tym parku to gra z duszą na ramieniu, maluczko a z za krzaka wylezą ziomale i zrobią mu z tego kulki gejszy rofl :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 11:43 Nie wpadną na to, raczej sprzedadzą na złom i będzie na Czar Teściowej :F Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 10:44 Ile się buli za te bule? ;))) witaj :* Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 10:50 Elou, Trollu :* Kupiłam za mniej więcej 14 ojro z przesyłką właśnie. Jakość, wiadomo: za taką cenę będzie taka sobie, ale dla takich amatorów, jak my na początek wystarczy. Jeśli nas to naprawdę wciągnie, wtedy sobie pod choinkę czy na rocznicę ślubu sprawimy porządne :D Ci @ zaraz wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 13:54 Oj, ro! :D To idem czytać, Trollu. Z niezrozumieniem :D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 19:24 Brawo,,,bardzo fajny i bardzo ciekawy sport,a do tego potrafi uspokoić,wyciszyć,a nawet wprowadzić w życiu chwile zadumy,refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Bule czyli Pétanque 19.07.10, 20:58 czyli bocce w Anglii jak byłem też grali, a obok cieli w krykieta, straszna egzotyka jak dla mnie (krykiet, kule moga byc chociaz co to za sport ?:]) Odpowiedz Link Zgłoś