Dodaj do ulubionych

zakup domu

26.10.10, 13:00
witam,
i mam nadzieję, że nie powielam pytania
Jak wygląda sprawa z zakupem domu w albani?? dużo formalności?
oczywiście interesują mnie mniej więcej ceny domów w miejscach wypoczynkowych
jesli ktoś wie jak po albańsku jest domy na sprzedaz to również byłbym wdzięczny.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • kris.79 Re: zakup domu 26.10.10, 16:14
      Witam,
      Jestem na miejscu i w branzy nieruchomosci od dluzszego czasu.
      Napisz dokladniej co Cie interesuje, do jakiej kwoty i jakie masz preferencje, jezeli chcesz moge wyslac Ci mailem wiecej informacji dot. formalnosci, poszukac dla Ciebie odpowiednich ofert lub skontaktowac Cie z jednym z miejscowych biur.
      Pisz na maila gazetowego kris.79@gazeta.pl.
      Pozdrawiam
      • papua1 Re: zakup domu 27.10.10, 19:26
        wiatm , dzięki za odpowiedź. napisałem na maila ale nie otrzymałem jeszcze żadnej odpowiedzi.
        pozdrawiam
        • kris.79 Re: zakup domu 27.10.10, 19:48
          Niestety nie mam zadnego maila. Na gazetowy dostaje regularnie maile - smieci i reklamy, pozostale wiadomosci z trudem docieraja...
          Moze podaj mi swoj email, wtedy napisze krotka wiadomosc z innego - niegazetowego maila.
          • papua1 Re: zakup domu 28.10.10, 08:02
            witam, oto mail

apk@itcom.pl
    • agdem Re: zakup domu 25.01.11, 16:18
      Nie wiem czy temat jeszcze aktualny ale na albania.com.pl jest trochę informacji nt. rynku nieruchomości w Albanii. Może się przyda. Jak coś kupisz w Tiranie albo innym mieście daj znak jak to wygląda w rzeczywistości.
    • planet321 Re: zakup domu 17.06.17, 20:16
      Inwestycje w Albanii są aktualnie na czasie. Apartamenty są w niskich cenach, a wzrost wartości nieruchomości jest diametralnie szybki 8-10% rocznie.
      Więcej informacji na temat nabywania apartamentów znajdziecie Państwo na stronie internetowej wskazanej poniżej:
      apartamentyalbania.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka