flutura 31.03.08, 14:12 troszke głupie pytanie, ale ja naprawde nie ma pojecia skonczył mi sie w grudniu paszport czy jest mozliwość wjazdu do albanii wyłacznie na dowód osobisty. bo mi sie wydaje że nie, ale dla albanczyków z którymi rozmawiam dokumenty to zaden problem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suada Re: dowód czy paszport 31.03.08, 14:19 na dowod mozesz wjechac tylko do krajow ue.do albani musisz miec paszport Odpowiedz Link
nertila Re: dowód czy paszport 31.03.08, 19:25 Prawda W Albanii nie ma dowodow osobistych i dlatego oni uznaja na granicy jedynie paszporty Odpowiedz Link
flutura Re: dowód czy paszport 31.03.08, 23:04 No tak własnie myślałam, chociaz wiezyłam ze to jest takie proste jak znajomi mi mówią wiecie: " ty polka jestes ty nie potrzebujesz dokumenty mozesz wszystko" jasne. a miałam takie ambitne plany na wakacje zobaczyć Vlore Odpowiedz Link
elenthil Re: dowód czy paszport 01.04.08, 00:38 no ale przecież na paszport to się chyba czeka nie dłużej niż miesiąc, a do wakacji jeszcze kupa czasu Odpowiedz Link