olaaa99 14.05.08, 14:23 Czy jest może,któraś z Was w Grecji ze swoim facetem, w jakich miejscowościach mieszkacie, podoba sie Wam w Grecji??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mado-2 Re: GRECJA 14.05.08, 15:46 ja jestem z Grecji - obecnie mieszkamy w Atenach ale mieszkaliśmy też na Zakinthos, Wolos, Patra i Porto-rafti - najpiękniej było w Porto-rafti do morza 10 metrów ale niestety w pogoni za lepiej płatną pracą wybyliśmy do Aten i jest okropnie - smród , brud i hałas no ale co zrobić ... pozdrawiam Odpowiedz Link
llydiaa-82 Re: GRECJA 15.05.08, 09:41 my mieszkaliśmy na andros a pózniej na krecie 3 lata w atenach przelotem też byliśmy i rzeczywiście smród brud itp.na krecie pod względem pracy polecam bo jest jej pełno ze względu na dużą ilość turystów ale jesli chodzi o urokliwość to tylko andros niestety problem z pracą bo malutka wyspa Teraz jesteśmy w polsce i szczerze powiedziawszy tesknimy oboje za eladą choć tu tez dobrze ale do morza daleko no i nie ten temperament ludzi kto wie może jak mały sie urodzi i troszku choc podrosnie to tam wrócimy ale jedno jest odstraszajace rasizm a szczególnie do albanczyków tu z tym nie mamy problemu pozdrawiam wszystkie dziewczyny rozsiane po pięknej grecji Odpowiedz Link
stopka27 Re: GRECJA 15.05.08, 12:16 witam !Andros to brzmi ciekawie,moj maz ma tam rodzinke i myslelismy zeby sie tam przeniesc(obecnie mieszkamy w londynie)jak tam jest na Andros?wiem ,ze wysepka mala i chyba turystow to tam nie ma,chcielismy kupic dom i otworzyc maly biznes myslisz,ze mielibysmy jakas szanse przetrwac?bylismy na zakhyntos przez 6 mcy ,ale tam bylismy sami bez rodzinki bez pomocy wiec wrocilismy do Londynu.Prosze o odp z gory dziekuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link
olaaa99 Re: GRECJA 15.06.08, 22:26 Czy któras z was mogła by mi polecic jakis tani, schludny hotel w Grecji na Omoni, i czy któras wie jak daleko jest stadion piłki nożnej od omoni Odpowiedz Link
mado-2 Re: GRECJA 17.06.08, 15:02 niestety nie znam żadnego porządnego hoteliku w okolicach omonii - tam raczej chyba tylko hotele-burdele a co do stadionu to zależy jaki ale raczej dość daleko od omonii . chyba niewiele pomogłam Odpowiedz Link
olaaa99 Re: GRECJA 17.06.08, 22:35 No właśnie chyba ciężko znalesc coś porządnego na omonii Jak tam byłam po raz pierwszy 2lata temu hoho Co chwile słyszałam syreny policyjne, dziwny odgłos jak by żaba rechotała he, bójki, kłótnie ale za to jakie piekne w nocy widoki z 7piętra na akropol))) Czy miałysie moze jakies niesmaczne sytuacje na omonii, w końcu troszke sie tam dzieje Odpowiedz Link
mado-2 Re: GRECJA 18.06.08, 12:46 raz miałam dość nieprzyjemny incydent na przystanku w okolicach omonii na 3 septembriu - otóż doczepił się do mnie jakiś kurd i pytał ile biorę za ... no wiecie i nie pomogły tłumaczenie że ja nie z "tych" pań póżniej co chwilę podchodził jakiś pan z tekstem "nowa jesteś"? masakra i tak aż do przyjechania autobusu tam faktycznie stoją "panie" ale nieco dalej . a tak pozatym to spoko , dużo policji wokół i nie ma się czego bać nawet w nocy Odpowiedz Link
asteraki13 Re: GRECJA 27.03.09, 21:46 czesc.nie wiem czy znalazlas juz swoje mieszkanko lub hotel ale polecam trzymac sie z daleka od omoni bo to jeden wielki burdel.doslownie i w przenosni.jesli mieszkasz w grecji na stale to mozemy sie spotkac na kawke i pogadac.ja mieszkam tu ok 15 miesiecy a dokladnie w centrum aten i milo bedzie poznac jakas nowa buzie.mozesz pisac na mojego maila sarah222@interia.pl.pozdrawiam i zycze powodzenia)) Odpowiedz Link