Gość: Gość123 IP: *.imgw.pl 16.06.04, 09:08 Czy ktos slyszal o interneie radiowym w okolicach ulicy Podleśnej. Wiem ze jest firma MyKOMP na Marymonckiej 32 ale ona jest nieżetelna i nieodpowiedzialna- przestrzegam przed nia !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borys Re: INTERNET RADIOWY PRZY PODLEŚNEJ ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 09:30 Ahoj! Ja mam od nich po kablu, w bloku Marymoncka 32b i nie narzekam. Borys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 123 Re: INTERNET RADIOWY PRZY PODLEŚNEJ ??? IP: *.imgw.pl 16.06.04, 10:36 Witaj Ja nie twierdze ze sa zli tylko mowie to co slyszalem. Ja mieszkam niedaleko Smolenskiego i chcialb7ym sobie tak czy siak od nich zalozyc ten internet bo juz mnie chol.... bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: INTERNET RADIOWY PRZY PODLEŚNEJ ??? IP: *.pentor.com.pl 16.06.04, 15:52 Ahoj! Niedaleko Smolenskiego ... w tych willach pomiedzy Podlesna a Smolenskiego? Czy dalej na poludnie? Bo byc moze lapiesz sie na kabel z "czarnej drogi", z osiedla Zablocinska. Borys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: INTERNET RADIOWY PRZY PODLEŚNEJ ??? IP: *.pentor.com.pl 16.06.04, 15:54 Zapomnialem dopisac. A ci z Podlesnej na pewno ciebie siegna, bo o ile mi wiadomo maja przekaznik na Podlesna 32. Borys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: INTERNET RADIOWY PRZY PODLEŚNEJ ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:04 Ahoj! Dopiero teraz zwrocilem uwage na twoj IP. Czy ciebie Mycomp siegnie zalezy od tego, gdzie masz okno. Jesli widzisz Podlesna 32 lub 52, to powinienes byc "podlaczalny". Sprobuj jeszcze z goscmi z Zablocinskiej. A Aster nie doszedl? Bo do Marymonckiej 32b na pewno. Borys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanley Re: INTERNET RADIOWY PRZY PODLEŚNEJ ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:25 no prosze ile to zaslyszana opowiesc o firmie przez GOSCIA123 moze spowodowac listow.... a dowiadywales sie u nas czy cie podlaczymy? zapraszam w czwartek powinienem byc w firmie, niestety sprawy zawodowe zmuszaja mnie do wyjazdu pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: INTERNET RADIOWY PRZY PODLEŚNEJ ??? 20.06.04, 18:35 ja tez mieszkam na Marymonckiej 32B korzystam z uslug firmy Mykomp, potwierdzam, ze sa nierzetleni, niedotrzymuja zobowiazan i obietnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanley Re: INTERNET RADIOWY PRZY PODLEŚNEJ ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:50 Witam A jesli mozna wiedziec w czym sa nierzetelni? moze brak kontaktu jestesmy zapracowani ale jesli rzeczywiscie jestesmy nierzetelni prosze smialo powiedziec o co chodzi... jestesmy do uslug pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś