Gość: kinga IP: *.aster.pl 15.06.06, 12:24 co sądzicie o aptece w leclercu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeta Re: Apteka leclerc IP: *.chello.pl 15.06.06, 16:47 Apteka jak apteka, co tu więcej można dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda111 Re: Apteka leclerc 16.06.06, 15:15 Uważam, że jest ok mają dobrze zaop. i całkiem niedroga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Apteka leclerc IP: *.chello.pl 16.06.06, 19:48 dla mnie też ceny bardzo przyzwoite, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Apteka leclerc 20.06.06, 23:02 Ani drogo ani tanio. Przeciętne ceny ale zaopatrzenie niezłe zwłaszcza w kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
leuven7 Re: Apteka leclerc 30.06.06, 04:54 Doskonale zaopatrzenie, bardzo przyzwoite ceny, mila obsluga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Apteka leclerc IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.06.16, 13:46 Apteka w Leclercu przestała być tania. Bylam w szoku jak za lek zapłaciłam tam ostatnio 36.90 zł, a w aptece na Conrada (Pasaż Chomiczówka) 16.90 zł. Gdyby to była różnica 2-3 złotych to ok, ale nie 20 zł ( zwłaszcza gdy kupuję 4 opakowania). Odpowiedz Link Zgłoś
karola2122 Re: Apteka leclerc 09.06.16, 21:19 No tam to potrafią.. Kiedyś pewna pani sprzedała mi tam lek w innej dawce (o wiele silniejszej, chociaż powiedziała, że to tylko nowsza wersja). Kiedy po zażyciu poczułam, że coś się dzieje, sprawdziłam, zobaczyłam, że to jest inna dawka, i poszłam, żeby wyjaśnić sprawę i zwrócić lek (nie był najtańszy, to dlaczego to ja mam za to płacić?), to nie chcieli przyjąć, bo opakowanie było naruszone i jednej tabletki nie było. Przyszedł szef, lub raczej jego zastępca - zachowywał się jak handlarz, a nie farmaceuta, dla niego najważniejsze było nie stracić kasy. Nie chciał przyjąć z powrotem, i tyle. Dzwonili nawet do lekarki, która przepisał lek!!! a ta już był w domu, nie w pracy. Znaleźli ją, to ona stanęła po mojej stronie i stwierdziła, że ma być ta dawka, co ona przepisała, i kropka (lek był rozpuszczalny). Dopiero wtedy zwrócili mi pieniądze i sprzedali odpowiedni. Tak że uważajcie. Co do apteki w pasażu Chomiczówka - czy to jest ta nowa, Hibiskus? Jeżeli tak, to może mieć ceny promocyjne. Najbliższa tańsza apteka, którą znalazłam, jest za bazarkiem przy Broniewskiego, chociaż od Chomiczówki to jest kawałek drogi.. Odpowiedz Link Zgłoś