Gość: ona IP: *.chello.pl 16.09.06, 17:49 wiecie co serwują dobrago w nowo otwartym bambus barze na marymonckiej? głupio usiąść spojrzeć na karte i wyjść ;) a chyba jeszcze swojej str internetowej nie mają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenek_z_puszczy Re: bambus bar 17.09.06, 14:22 > głupio usiąść spojrzeć na karte i wyjść ;) a chyba jeszcze swojej str a dlaczego glupio? zreszta nie musisz siadac - przechodzac popros o karte i sobie poczytaj - raczej ci nie odmowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: bambus bar IP: *.pentor.com.pl 20.09.06, 10:22 a tak swoja drogą to ta miejscówka ma starsznego pecha, jak sprowadzialm sie na Marymocką to istnial wtedy PUB YELLOWSTONe -chyba jadluzej ze wszystkich, potem byl Pub Zagloba, niedawno otworzono ale na krociutko Budda Cafe no i teraz Bambus Bar, ciekawe ile czasu przetrwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: bambus bar IP: *.chello.pl 20.09.06, 12:11 oj tak , pubów było dużo, ale może właśnie to coś innego czyli bar zyska więcej zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: bambus bar IP: *.chello.pl 20.09.06, 18:53 no właśnie też szukam kogoś kto już tam był ;) ale wygląda mi to na sushi bar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znienacka Re: bambus bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:54 zajrzę tam wracając z pracy, o ile są bajkfriendli. wieczorem zdam relację;) nic dziwnego, że wszysko się tam zamyka, pewnie zostało jeszcze złe wspomnienie po pubie yellowstone, jakieś straszne burdy się tam odbywały z tego co pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znienacka Re: bambus bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:27 a więc: kebab 7zł i jakieś inne grillowane kanapki też są; dania obiadowe max. cena 13,15 za pangę smażoną z frytkami i surówką, poza tym pierogi, penne, trochę zup. 4 rodzaje sałatek 4-7zł. nie zwróciłam uwagi na żadne alkohole (może jeszcze nie mają licencji?) bo niestety przed wejściem nie ma gdzie przypiąć roweru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arinel Re: bambus bar IP: *.chello.pl 22.09.06, 20:43 ok dzieki za info, czyli widać standardowy bar, wiem że piwo mają na pewno , bo widziałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś