Dodaj do ulubionych

bambus bar

IP: *.chello.pl 16.09.06, 17:49
wiecie co serwują dobrago w nowo otwartym bambus barze na marymonckiej?
głupio usiąść spojrzeć na karte i wyjść ;) a chyba jeszcze swojej str
internetowej nie mają
Obserwuj wątek
    • zenek_z_puszczy Re: bambus bar 17.09.06, 14:22
      > głupio usiąść spojrzeć na karte i wyjść ;) a chyba jeszcze swojej str

a dlaczego glupio? zreszta nie musisz siadac - przechodzac popros o karte i
      sobie poczytaj - raczej ci nie odmowia
    • Gość: Gość Re: bambus bar IP: *.pentor.com.pl 20.09.06, 10:22
      a tak swoja drogą to ta miejscówka ma starsznego pecha, jak sprowadzialm sie na
      Marymocką to istnial wtedy PUB YELLOWSTONe -chyba jadluzej ze wszystkich, potem
      byl Pub Zagloba, niedawno otworzono ale na krociutko Budda Cafe no i teraz
      Bambus Bar, ciekawe ile czasu przetrwa ;)
      • Gość: ona Re: bambus bar IP: *.chello.pl 20.09.06, 12:11
        oj tak , pubów było dużo, ale może właśnie to coś innego czyli bar zyska więcej
        zainteresowanych
        • efeks Re: bambus bar 20.09.06, 15:46
          co tam serwują?
          • Gość: ona Re: bambus bar IP: *.chello.pl 20.09.06, 18:53
            no właśnie też szukam kogoś kto już tam był ;) ale wygląda mi to na sushi bar
            • Gość: znienacka Re: bambus bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:54
              zajrzę tam wracając z pracy, o ile są bajkfriendli. wieczorem zdam relację;)
              nic dziwnego, że wszysko się tam zamyka, pewnie zostało jeszcze złe wspomnienie
              po pubie yellowstone, jakieś straszne burdy się tam odbywały z tego co pamiętam.
              • Gość: znienacka Re: bambus bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:27
                a więc: kebab 7zł i jakieś inne grillowane kanapki też są; dania obiadowe max.
                cena 13,15 za pangę smażoną z frytkami i surówką, poza tym pierogi, penne,
                trochę zup. 4 rodzaje sałatek 4-7zł.
                nie zwróciłam uwagi na żadne alkohole (może jeszcze nie mają licencji?) bo
                niestety przed wejściem nie ma gdzie przypiąć roweru.
                • Gość: arinel Re: bambus bar IP: *.chello.pl 22.09.06, 20:43
                  ok dzieki za info, czyli widać standardowy bar, wiem że piwo mają na pewno , bo
                  widziałam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka